Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

RE: [pcgen] SPELLLEVEL:CLASS broken?

Expand Messages
  • Frank Kliewe
    ... There is an existing P7 tracker for that. [ 1336843 ] [BUG][5.9.2++]SPELLLEVEL:CLASS broken
    Message 1 of 4 , Dec 31, 2005
    • 0 Attachment
      > -----Original Message-----
      > From: pcgen@yahoogroups.com [mailto:pcgen@yahoogroups.com] On
      > Behalf Of boomer70
      > Sent: Saturday, December 31, 2005 2:49 PM
      > To: pcgen@yahoogroups.com
      > Subject: [pcgen] SPELLLEVEL:CLASS broken?
      >
      >
      > It appears that SPELLLEVEL:CLASS is broken in the
      > latest code base.
      > I have a LST file that uses SPELLLEVEL to create the
      > class spell list for a class. In 5.8 it works great in
      > 5.9.x I don't get any spells added at all.
      >
      > Anyone else seen this problem?
      >
      > -Aaron
      >
      > ----------------
      > Aaron Divinsky
      > PCGen Data Chimp, Doc Lemur
      >

      There is an existing P7 tracker for that.

      [ 1336843 ] [BUG][5.9.2++]SPELLLEVEL:CLASS broken
      https://sourceforge.net/tracker/?func=detail&aid=1336843&group_id=25576&atid
      =384719

      It is not assigned to anybody, so if you want to tackle it... ;-)

      Cheerio,

      Frank Kliewe
      PCGen Data Chimp, OS & TM Lemur

      --
      That's it. Out you two pixies go - through the door, or out the window.
      (Nick the Barkeeper in "It's A Wonderful Life", 1946)
    • Tod W. Milam
      Yes, I noticed it in the 5.9.4 release. Tod ... __________________________________________ Yahoo! DSL – Something to write home about. Just $16.99/mo. or
      Message 2 of 4 , Dec 31, 2005
      • 0 Attachment
        Yes, I noticed it in the 5.9.4 release.

        Tod

        --- boomer70 <boomer70@...> wrote:

        > It appears that SPELLLEVEL:CLASS is broken in the
        > latest code base.
        > I have a LST file that uses SPELLLEVEL to create the
        > class spell list for a class. In 5.8 it works great in
        > 5.9.x I don't get any spells added at all.
        >
        > Anyone else seen this problem?
        >
        > -Aaron
        >
        > ----------------
        > Aaron Divinsky
        > PCGen Data Chimp, Doc Lemur
        >
        >
        >
        > __________________________________________
        > Yahoo! DSL – Something to write home about.
        > Just $16.99/mo. or less.
        > dsl.yahoo.com
        >
        >
        >
        > ------------------------ Yahoo! Groups Sponsor
        > --------------------~-->
        > Get fast access to your favorite Yahoo! Groups. Make Yahoo! your home
        > page
        > http://us.click.yahoo.com/dpRU5A/wUILAA/yQLSAA/9rHolB/TM
        >
        --------------------------------------------------------------------~->
        >
        >
        > PCGen's release site: http://pcgen.sourceforge.net
        > PCGen's alpha build: http://www.legolas.org/pcgen/autobuilds
        > PCGen's FAQ:
        > http://www.evilsoft.org/pcgen/docs/
        > Yahoo! Groups Links
        >
        >
        >
        >
        >
        >
        >




        __________________________________________
        Yahoo! DSL – Something to write home about.
        Just $16.99/mo. or less.
        dsl.yahoo.com
      • Stefan Radermacher
        ... Just fixed this. Happy new year! Stefan.
        Message 3 of 4 , Dec 31, 2005
        • 0 Attachment
          Frank Kliewe wrote:

          > There is an existing P7 tracker for that.
          >
          > [ 1336843 ] [BUG][5.9.2++]SPELLLEVEL:CLASS broken
          > https://sourceforge.net/tracker/?func=detail&aid=1336843&group_id=25576&atid
          > =384719
          >
          > It is not assigned to anybody, so if you want to tackle it... ;-)

          Just fixed this.

          Happy new year!
          Stefan.
        Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.