Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Re: [pcgen] [BUG] 5.9.4 GUI not refreshing when switching applications

Expand Messages
  • Truth
    ... I normally do. Looks like I grabbed the wrong .bat file to create the shortcut from this time :( Thanks. -- Truth. There is no religion higher than the
    Message 1 of 4 , Dec 8 5:15 PM
      On 12/8/05, Frugal <frugal@...> wrote:
      >
      > On Thu, December 8, 2005 3:20 am, Truth said:
      > > I'm using a fresh install of 5.9.4, with Java 1.5.0_05, on Windows XP Pro.
      > > When I switch to another application, and then switch back to PCGen,
      > > any parts of the PCGen screen that were covered by the other
      > > application will show only as blank grey screen. Tabs, menus and
      > > buttons will show up again when moused over. Otherwise I have to
      > > change tabs to get the rest of the screen to refresh.
      > >
      > > I do not get the problem under 5.9.3 (Shows everything fine when I
      > > switch back to it from another application).
      >
      > The other thing that help you out is to run PCGen with more memory
      > assigned to it. It can be very slow and spend all it's time garbage
      > collecting if you do not give it enough memory. Try running
      > pcgen_high_mem.bat instead of pcgen.bat.

      I normally do. Looks like I grabbed the wrong .bat file to create the
      shortcut from this time :(

      Thanks.

      --
      Truth.
      There is no religion higher than the Truth.
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.