Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: Weird Jump Skill Bug

Expand Messages
  • anissagerdts
    Ah ha! I got it. I was using a custom race I created for my Drow, which I ve modified slightly, and for whatever reason, when I created the race it defaulted
    Message 1 of 4 , Apr 1, 2005
    • 0 Attachment
      Ah ha! I got it. I was using a custom race I created for my Drow,
      which I've modified slightly, and for whatever reason, when I created
      the race it defaulted the speed to 0. Fixing that fixes the problem.
      Thanks!
      -Anissa

      --- In pcgen@yahoogroups.com, "Paul" <paul.grosse@m...> wrote:
      >
      > --- In pcgen@yahoogroups.com, "anissagerdts" <anissagerdts@p...>
      wrote:
      > >
      > > Hello,
      > > Love the program, but there is a strange bug that's been
      happening
      > with
      > > the last few releases including rc4 - For most, but not all, of
      the
      > new
      > > characters I create, for some reason I'm getting around -15 to -
      20 to
      > > the base jump score. My work around is to create a template that
      > grants
      > > a boost to jump, but it's kind of odd...
      >
      > Assuming you are in 3.5 mode
      >
      > Are you checking base speed, speeds below 30 get a penalty
      > Are you encumbered by armor, ACcheck is a penalty
      > Do you have a heavy load?
      >
      > Paul G.
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.