Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

[5.3.10] Problem with Armor Check

Expand Messages
  • Nick Stolwijk
    Hello, I ve created a lvl 2 human fighter with 18 dex (+4 bonus, correct?). He wears a studded leather (+5 max dex, + 3 ac, -1 ac check). When I export this
    Message 1 of 2 , Sep 30, 2003
    View Source
    • 0 Attachment
      Hello,

      I've created a lvl 2 human fighter with 18 dex (+4 bonus, correct?). He
      wears a studded leather (+5 max dex, + 3 ac, -1 ac check).

      When I export this character to html or pdf, it shows as + 3 stat bonus, -3
      ac check.

      I upgraded today to 5.3.10 from 5.3.4 because I saw this problem, but it
      still occurs in the newest version.

      Can someone explain to me why this is (if intentional) or is this a bug?

      With regards,

      Nick S.

      ---
      Outgoing mail is certified Virus Free.
      Checked by AVG anti-virus system (http://www.grisoft.com).
      Version: 6.0.521 / Virus Database: 319 - Release Date: 23-9-2003
    • Nick Stolwijk
      Hmm, Nevermind... It was ofcourse due to my medium load. Have to look beter at the sheet next time before I start shouting about bugs and other little animals.
      Message 2 of 2 , Sep 30, 2003
      View Source
      • 0 Attachment
        Hmm,

        Nevermind... It was ofcourse due to my medium load. Have to look beter at
        the sheet next time before I start shouting about bugs and other little
        animals. :)

        Bye,

        Nick S.

        -----Oorspronkelijk bericht-----
        Van: Nick Stolwijk [mailto:Nick_Stolwijk@...]
        Verzonden: dinsdag 30 september 2003 17:16
        Aan: 'pcgen@yahoogroups.com'
        Onderwerp: [5.3.10] Problem with Armor Check


        Hello,

        I've created a lvl 2 human fighter with 18 dex (+4 bonus, correct?). He
        wears a studded leather (+5 max dex, + 3 ac, -1 ac check).

        When I export this character to html or pdf, it shows as + 3 stat bonus, -3
        ac check.

        I upgraded today to 5.3.10 from 5.3.4 because I saw this problem, but it
        still occurs in the newest version.

        Can someone explain to me why this is (if intentional) or is this a bug?

        With regards,

        Nick S.

        ---
        Outgoing mail is certified Virus Free.
        Checked by AVG anti-virus system (http://www.grisoft.com).
        Version: 6.0.521 / Virus Database: 319 - Release Date: 23-9-2003


        ---
        Outgoing mail is certified Virus Free.
        Checked by AVG anti-virus system (http://www.grisoft.com).
        Version: 6.0.521 / Virus Database: 319 - Release Date: 23-9-2003
      Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.