Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Razno, Pcelovodstvo

Expand Messages
 • Srdjan Dusej-Antonijevic
  Pozdrav svima na listi. ... From: Predrag Cvetkovic Subject: Re: Pretrazivanje arhive grupe, Vincov tecaj, UND Thnickog fakulteta u
  Message 1 of 1 , Dec 1, 2002
  • 0 Attachment
    Pozdrav svima na listi.

    >Date: Thu, 28 Nov 2002 11:16:19 +0100

   From: "Predrag Cvetkovic" <predragcv@...>

   Subject: Re: Pretrazivanje arhive grupe, Vincov tecaj, UND Thnickog fakulteta u Zrenjaninu

   Srdjane, hvala ti sto sada kao i ranije pomazes informacijama i dobrom voljom. U tome delom mozda zamenjujes i mene, tim veca zahvalnost.<

    

   Predraže hvala na podršci. Nadam se da nisam postao previše nametljiv. Ja svoje učešće na ovoj listi vidim kao razmenu iskustava i priliku da uspostavim kontakt sa ljudima koje inače ne poznajem. Sigurno da ima ljudi sa bogatijim iskustvom i znanjem o pčelarstvu. Ipak se nadam da će informacije koje ja plasiram pomoći bar nekome.

    

   >Ja sam ovih dana usao u neku desetu brzinu rada, i sve sto odvojim za komunikaciju i pisanje, oduzimam od drugih obaveza.<

    

   Da pomenem nešto što bi moglo da se shvati kao priznanje tvom radu. Na sajtu ruskog časopisa “Pčelovodstvo” link za tvoj sajt http://www.pcela.co.yu je u samom vrhu spiska “Inostranih internet izvora o pčelarstvu” (iz Rusije gledano).   Može se videti na http://www.beekeeping.orc.ru/resources.htm  pod naslovom “Prvi jugoslovenski internet časopis o pčelarstvu”.

    

   >Dajem moje vidjenje poslova koji se

   pojavljuju i koji su neophodni kada govorimo o izradi sajta………..

   ……………..

   Za izradu sajta obicno se koriste programi kao Front Page, Netscape Composer, Coffee Cup, Macromedia Dreamweaver, jako moderan Macromedia Flash i dr.

   Vreme da nasi pcelari, a pogotovo pcelarske firme, pa i udruzenja imaju svoje prezentacije na internetu tek dolazi i ja se uopste ne bojim da ce nas to mimoici. I tu sam misljenja, kao i uopste, da nam to nece pobeci, ali naravno, ne treba ni da kasnimo. Znaci - pravi covek, pravi sajt, pravi cas, pravo mesto, pravi dizajn, prava komunikacija.

   Toliko, pozdarv Predrag<

    

   Za većinu stvari si u pravu. Ma da ja mislim da za “ozbiljne” sajtove postoje posebni domeni  .ac.xx za akademske institucije, .org.xx za organizacije i zvanične sajtove.

   Besplatan prostor na servisima kao što je Yahoo je prepušten uglavnom običnim ljudima koji možda žele samo da na Ineternetu bude slika njihove porodice, kuće, ljubimaca i sl. Ovakva pomoć je uglavnom njima potrebna. Ne treba ih obeshrabrivati visokim kriterijumima.

   Firme će verovatno posao prepustiti profesionalcima. Mnogi klubovi i firme već nude učlanjenje u svoj marketinški lanac nudeći vrlo jeftino programe za on-line kupovinu, plaćanje kreditnim karticama i sl.

   Još jednom hvala na komplimentima. Nadam se da me nisi pomešao sa mojim imenjakom iz Beograda.

    

   Pozdrav iz Kragujevca,

    Srdjan Dušej-Antonijević

    

    

  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.