Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Brussels dagvlinderproject zoekt waarnemingen!

Expand Messages
 • bkarolien
  Brusselse dagvlinderproject zoekt waarnemingen Wij willen iedereen een (beetje laat) gelukkig 2008 toewensen! 2007 is, ondanks het wisselvallige weer, dankzij
  Message 1 of 1 , Feb 1 5:42 AM
  • 0 Attachment

   Brusselse dagvlinderproject zoekt waarnemingen

    

   Wij willen iedereen een (beetje laat) gelukkig 2008 toewensen! 2007 is, ondanks het wisselvallige weer, dankzij alle vrijwilligers een succesvol jaar geweest. En daar zijn wij zeer dankbaar voor! Moge het laatste jaar van het dagvlinderproject een zeer vlinderrijk jaar worden. Bedankt iedereen!

    

   v     Heel wat mensen zijn vorig jaar actief op zoek gegaan naar vlinders in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, maar we merken dat nog veel waarnemingen niet zijn doorgegeven. Graag roepen we op om even tijd te maken op een koude winteravond om de gegevens op een waarnemingsformulier in te voeren om je telling door te geven (karolien.beckers@...).

    

   Graag zoveel mogelijk waarnemingen doorgeven voor 23 februari. Dan kunnen we een tussentijdse balans opmaken van de voorbije 2 jaar dagvlinderinventarisatie.

    

   Een overzichtjeÂ…

    

   v     Met de voorlopige resultaten is er een eerste overzichtskaart met de verspreiding van de vlindersoorten in Brussel opgesteld. De kaart kan je terugvinden op:

    

   http://www.inbo.be/docupload/3425.jpg

    

   Zoekkaarten

    

   v     Vanaf deze zomer kan je op zoek gaan naar de bedreigde soorten met onze nieuwe zoekkaarten. De waardplanten van de Iepenpage en de Sleedoornpage zijn in kaart gebracht en kunnen worden gedownload op:

    

   http://www.inbo.be/content/page.asp?pid=FAU_INS_VL_BrusselseAtlas_NL_Bedreigd

    

   Meer info op de website:        

    

   http://www.inbo.be/content/page.asp?pid=FAU_INS_VL_BrusselseAtlas_NL

  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.