Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: [OLmws] Joomla wrapper problem

Expand Messages
  • Foteos Macrides
    If I understand you correctly, at the second site you are importing a document into an embedded iframe as illustrated near the bottom of the:
    Message 1 of 2 , Nov 29, 2008
    View Source
    • 0 Attachment
      If I understand you correctly, at the second site you are importing a document into an embedded iframe as illustrated near the bottom of the:
       
       
      support document.  The overlibmws popups can be set up so that their display need not be restricted to within the borders of the iframe, but the code for enabling that feature (whether or not you are using it overtly), in conjunction with security measures which have been added to recent versions of the supported browsers, now creates the requirement that the iframe document be retrieved from the same server as the parent document.  Perhaps that is the problem when using overlibmws at the second site, and if so, you should be getting an error message concerning the cross-domain access restriction.
       
      Otherwise, I don't see why there is a problem based on the information you have provided.  Perhaps you could set up a test case which shows the problem and provide a URL for it, so that I might have a better chance of figuring out what is going wrong.
       
      Fote
      --
       
      ----- Original Message -----
      Sent: Saturday, November 29, 2008 4:28 PM
      Subject: [OLmws] Joomla wrapper problem

      Ok i have this problem i have a page with overlibmws popups and it works fine.  And i have another page in a different host where i have a joomla site i use a wrapper with an iframe to show the page where i have the overlibmws popups i can see the page and everything is ok, but i cant see the popups.

      When i mouseover the links i can see javascript:void(0); but when i click the links nothing popup.

      Here is what i have

      <a
       href="javascript:void(0);" class="link Estilo1"
       onclick="return overlib('Servidor: CLAN &lt;*B.R.O*&gt; <br>Estado: <?php
        if ($results["serverbro"]["gq_online"] == 1) {
           if ($results["serverbro"]["gq_password"] == 1) {
               echo "<font color=#ff9933>Privado</font>"; }
           else { echo "<font color=00ff00>Publico</font>"; } }
        else { echo "<font color=red>Inactivo</font>"; }
      ?><BR>Tipo de juego: <?php
      echo $results["serverbro"]["gq_gametype"];
      ?><BR>Mapa: <?php
      echo $results["serverbro"]["gq_mapname"];
      ?><BR>Ip: <?php
      echo $results["serverbro"]["gq_address"];
      ?><BR>Puerto: <?php
      echo $results["serverbro"]["gq_port"];
      ?><BR>Jugadores: <?php
      echo
      "{$results["serverbro"]["gq_numplayers"]}/{$results["serverbro"]["gq_maxplayers"]}";
      ?>
      <BR>', FGBACKGROUND, 'cod2/<?php echo $results["serverbro"]["gq_mapname"];
      ?>.jpg',
       FGCOLOR,'#666666',BGCOLOR,'#999999', CLOSECOLOR,'#000000',
       STICKY, CAPTION, 'BigRedOne', CLOSETEXT, 'Cerrar', CAPCOLOR,'#000000',
       ABOVE, CENTER, TEXTSIZE, '2px', TEXTCOLOR, '#000000', TEXTFONT,
       'Calibri');"
       onmouseout="nd();">CLAN &lt;*B.R.O*&gt;</a></p>

      i used this with overlib and it works fine in both sites, but i decided to change and use overlibmws and it still works in site 1 but not in the iframe on site 2.
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.