Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
Skip to search.
 

Fw: Proiect la FpP

Expand Messages
 • Titei Bogdana
  ... From: Liana Popa To: bogdanatitei@yahoo.com Sent: Tue, April 6, 2010 8:17:23 PM Subject: Proiect la FpP Draga Bogdana, In primul
  Message 1 of 1 , Apr 6, 2010


  ----- Forwarded Message ----
  From: Liana Popa <liana.popa@...>
  To: bogdanatitei@...
  Sent: Tue, April 6, 2010 8:17:23 PM
  Subject: Proiect la FpP

  Draga Bogdana,

   

  In primul rand vreau sa-ti spun HRISTOS A INVIAT!

  Sper ca esti bine si ca ai avut cateva zile relaxate si linistite.

   

  In al doilea rand vreau sa te anunt ca Fundatia noastra organizeaza o sesiune locala de training la Ploiesti in perioada 17-19 mai.

  Iti trimit mai jos anuntul de lansare al proiectului, iar atasat vei gasi Formularul de inscriere pentru participanti, pe care te rog sa il trimiti persoanelor interesate sa participe, care pot fi din institutii publice, jurnalisti, profesori, ONG-uri sau organizatii de tineret ale partidelor politice. Toate informatiile sunt disponibile la adresa www.pluralism.ro

   

  Cu prietenie,

  Liana

   

  Integritate şi etică în managementul public este un program regional de instruire interactivă derulat de Fundaţia pentru Pluralism în parteneriat cu Asociaţia Alma-Ro şi finanţat de organizaţia americană The Balkan Trust for Democracy.

  Beneficiarii programului sunt 45 de tineri cu vârste între 18 şi 38 ani, reprezentanţi ai organizaţiilor neguvernamentale, jurnalişti, funcţionari publici sau aleşi locali, lideri de opinie, profesori, antreprenori, cu poziţii de decizie în organizaţiile sau instituţiile din care fac parte. Participanţii lucrează împreună în trei sesiuni locale (la Tg. Mureş, Ploieşti şi Iaşi ) şi o sesiune finală (la Bucureşti) pentru formarea unei platforme regionale de cooperare şi bune practici în administraţia publică, axată cu precădere pe identificarea metodelor şi acţiunilor comune de combatere a corupţiei.

  Programul cuprinde trei module:

  MODUL A: Sesiuni de training locale la Târgu Mureş (10-12 mai), Ploieşti (17-19 mai) şi Iaşi (31 mai-2 iunie), fiecare sesiune de câte 3 zile, pe teme care vizează bunele practici în administraţia publică, participarea publică şi acţiuni comune împotriva corupţiei.

  MODUL B: Activităţi tutoriale şi de monitorizare la distanţă pentru participanţi în elaborarea proiectelor în parteneriat pentru concursul naţional de proiecte.

  MODUL C: Sesiunea finală şi Conferinţa Naţională „Integritate şi etică în managementul public” (24-25 iunie, Bucureşti), cu prezentarea publică a proiectelor realizate, selecţia celor 3 proiecte câştigătoare şi Conferinţa Naţională, prilej cu care participanţii se  întâlnesc cu jurnalişti, reprezentanţi ai administraţiei publice şi ONG-urilor la nivel naţional.

   


Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.