Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Voluntariat in Africa si America Latina pentru tinerii romani!

Expand Messages
 • Daniela Mihalachioiu
  Voluntariat in Africa si America Latina pentru tinerii romani! Ai intre 18 si 30 de ani? Ai un minim de cunostinte de limba engleza? Iti doresti sa
  Message 1 of 1 , Mar 12, 2010

   Voluntariat in Africa si America Latina pentru tinerii romani!

    

    

   Ai intre 18 si 30 de ani?
   Ai un minim de cunostinte de limba engleza?

   Iti doresti sa experimentezi, sa arati ce stii sau sa inveti ceva nou, sa cunosti lumea sau sa oferi o mana de ajutor acolo unde e nevoie?

   Ce-ai zice sa fii voluntar?

   Din 1 decembrie 2010, Asociatia Regionala pentru Dezvoltare Rurala te ajuta sa pleci voluntar prin Serviciul European de Voluntariat intr-una din tarile pe care o vei alege tu!

   Din 2009, ARDR a initiat programe de voluntariat international in Africa si America Latina. ARDR te poate trimite intr-un proiect de voluntariat pe o perioada de la 6 la 12 luni, in tari precum: Sierra Leone, Camerun, Argentina, Peru dar si in tari din intreaga Europa. Poti alege un proiect de voluntariat in functie de tema care te intereseaza: cultura, arta, asistenta sociala, animatie, sanatate, sport, mediu, etc.

   Nu conteaza ce studii ai; situatia materiala; orientarea ta politica, religioasa sau sexuala, dorinta ta de a cunoaste si ajuta sunt suficiente pentru a face o schimbare acolo unde vei lucra ca voluntar.
   Cheltuielile pentru cazare, masa, asigurare medicala, viza, iti sunt acoperite integral. Tu nu trebuie sa contribui decat cu 10% din costurile de transport. Pe deasupra vei primi, pe toata perioada sederii, bani de buzunar pentru nevoile tale personale.

   Raspunde provocarii si contacteza-ne!

   Poti scrie un e-mail la adresa raluca.barbuleanu@.... Vei primi consiliere in timp real de la unul dintre coordonatorii nostri de programe internationale de voluntariat. Acestia te vor indruma si sprijini in pasii care trebuie urmati pentru a pleca in astfel de proiecte. Mai mult, vei avea ocazia sa discuti cu unul dintre voluntarii straini gazduiti de organizatia noastra.

   Pentru mai multe informatii poti accesa site-ul www.yesforevs.eu
   Bafta!!!

    
   Daniela Mihaela Mihalachioiu
   0726 779 366
    

   __________________
   "Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului. Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic. Nu ma pot imagina francez, englez, german, adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam. Sunt roman prin vocatie, ca altfel nu pot sa ies.Tot ceea ce gandesc devine romanesc" - Petre Tutea

    
    


  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.