Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: [otomotif-l] ini pernyataan tegas dari JGC ttg NMT

Expand Messages
  • Bram
    Kan katanya yg penting cinta dan seiman... Sent from my MbokBerry® Ditenagai oleh Sak Karepmu ... From: Ferry AS Date: Thu, 1 Oct 2009
    Message 1 of 15 , Oct 1, 2009
    • 0 Attachment
      Kan katanya yg penting cinta dan seiman...

      Sent from my MbokBerry®
      Ditenagai oleh Sak Karepmu


      From: "Ferry AS" <fasyafii@...>
      Date: Thu, 1 Oct 2009 13:53:30 +0700
      To: <otomotif-l@yahoogroups.com>
      Subject: Re: [otomotif-l] ini pernyataan tegas dari JGC ttg NMT

       

      ogah nolak ? ......kwkwkwkwk
      ----- Original Message -----
      From: Leo
      Sent: Thursday, October 01, 2009 12:52 PM
      Subject: Re: [otomotif-l] ini pernyataan tegas dari JGC ttg NMT

      husshhh..... ......... .kalo sejenis mah ogah........ ......wkwkwkwk. ......... ......... ....
       
       
      ----- Original Message -----
      Sent: Thursday, October 01, 2009 12:02 PM
      Subject: Re: [otomotif-l] ini pernyataan tegas dari JGC ttg NMT

       

      Dan urusan sejenis
      Emang om leo juaranya

      Hihi

      *ngumpet*


      From: "Ming" <ming.milis@gmail. com>
      Date: Thu, 1 Oct 2009 04:55:32 +0000
      Subject: Re: [otomotif-l] ini pernyataan tegas dari JGC ttg NMT

       

      Kalau urusan 'biologis' emang si Oom ga ada lawan deh.

      Sent from my BlackBerry®
      powered by Sinyal Kuat INDOSAT


      From: "Leo" <leo@.... com>
      Date: Thu, 1 Oct 2009 11:44:03 +0700
      To: <otomotif-l@yahoogro ups.com>
      Subject: Re: [otomotif-l] ini pernyataan tegas dari JGC ttg NMT

      Mudah2an bisa menjawab oom Hasta yaa......... ......... ......wkwkwkwk. ......... ........
       
       
      Terrorist Noordin M Top Was Sodomized: Indonesian Forensic Expert

      A forensic expert alleged on Wednesday that an examination of the body of wanted terrorist Noordin M Top, who was killed during a raid in Central Java earlier this month, revealed he had been sodomized.

      Forensic expert Mun’im Idris from the University of Indonesia said that there was an indication that Noordin M Top had been sodomized.

      “There is an anomaly in Noordin’s anus because it is shaped like a funnel. It indicated that somebody had sodomized him,” Mun’im said.

      Mun’im was part of the team of experts that conducted the autopsy on Noordin’s body.

      National Police spokesman Nanan Soekarna said he had no information on the reported anomaly.

      “I haven’t received the report because it is not a part of the investigation,” Nanan said.

      “Noordin’s body can be collected by his family tomorrow because we have wrapped up the investigation.”

    • Leo
      ogah direkrut jadi suicide bomber oom............................wkwkwkwk................ ... From: Ferry AS To: otomotif-l@yahoogroups.com Sent: Thursday,
      Message 2 of 15 , Oct 1, 2009
      • 0 Attachment
        ogah direkrut jadi suicide bomber oom............................wkwkwkwk................
         
         
        *****Teka-teki kenapa suicide bomber disebut "pengantin" terpecahkan sudah! Dan menjawab pula kenapa dalam pemboman terakhir mereka menggunakan "pintu belakang".............................
         
         
         
         
         
         
         
         
        ----- Original Message -----
        From: Ferry AS
        Sent: Thursday, October 01, 2009 1:53 PM
        Subject: Re: [otomotif-l] ini pernyataan tegas dari JGC ttg NMT

         

        ogah nolak ? ......kwkwkwkwk
        ----- Original Message -----
        From: Leo
        Sent: Thursday, October 01, 2009 12:52 PM
        Subject: Re: [otomotif-l] ini pernyataan tegas dari JGC ttg NMT

        husshhh..... ......... .kalo sejenis mah ogah........ ......wkwkwkwk. ......... ......... ....
         
         
        ----- Original Message -----
        Sent: Thursday, October 01, 2009 12:02 PM
        Subject: Re: [otomotif-l] ini pernyataan tegas dari JGC ttg NMT

         

        Dan urusan sejenis
        Emang om leo juaranya

        Hihi

        *ngumpet*


        From: "Ming" <ming.milis@gmail. com>
        Date: Thu, 1 Oct 2009 04:55:32 +0000
        Subject: Re: [otomotif-l] ini pernyataan tegas dari JGC ttg NMT

         

        Kalau urusan 'biologis' emang si Oom ga ada lawan deh.

        Sent from my BlackBerry®
        powered by Sinyal Kuat INDOSAT


        From: "Leo" <leo@.... com>
        Date: Thu, 1 Oct 2009 11:44:03 +0700
        To: <otomotif-l@yahoogro ups.com>
        Subject: Re: [otomotif-l] ini pernyataan tegas dari JGC ttg NMT

        Mudah2an bisa menjawab oom Hasta yaa......... ......... ......wkwkwkwk. ......... ........
         
         
        Terrorist Noordin M Top Was Sodomized: Indonesian Forensic Expert

        A forensic expert alleged on Wednesday that an examination of the body of wanted terrorist Noordin M Top, who was killed during a raid in Central Java earlier this month, revealed he had been sodomized.

        Forensic expert Mun’im Idris from the University of Indonesia said that there was an indication that Noordin M Top had been sodomized.

        “There is an anomaly in Noordin’s anus because it is shaped like a funnel. It indicated that somebody had sodomized him,” Mun’im said.

        Mun’im was part of the team of experts that conducted the autopsy on Noordin’s body.

        National Police spokesman Nanan Soekarna said he had no information on the reported anomaly.

        “I haven’t received the report because it is not a part of the investigation,” Nanan said.

        “Noordin’s body can be collected by his family tomorrow because we have wrapped up the investigation.”

      • artanto2000
        Ternyata mereka umat Nabi Luth, yang suka main belakang , wah kalau penderita ambeien gak bisa tuh jadi member mereka, lah WP saja jarang yang mau di-bool
        Message 3 of 15 , Oct 1, 2009
        • 0 Attachment
          Ternyata mereka umat Nabi Luth,

          yang suka "main belakang", wah kalau penderita ambeien gak bisa tuh jadi member mereka,

          lah WP saja jarang yang mau di-bool kayak gitu
          .....hue..he..he..


          Art
        • Rico SP
          WP = wajib pajak.... cmiiw... Rico ✉ sent from my Stress_Server 2009/10/1 artanto2000 ... WP = wajib pajak.... cmiiw... Rico ✉ sent
          Message 4 of 15 , Oct 1, 2009
          • 0 Attachment
            WP = wajib pajak....

            cmiiw...




            Rico

            ✉ sent from my Stress_Server




            2009/10/1 artanto2000 <artanto2000@...>
             

            Ternyata mereka umat Nabi Luth,

            yang suka "main belakang", wah kalau penderita ambeien gak bisa tuh jadi member mereka,

            lah WP saja jarang yang mau di-bool kayak gitu
            .....hue..he..he..

            Art


          • Bram
            WP siapa Om? Sent from my MbokBerry® Ditenagai oleh Sak Karepmu ... From: artanto2000 Date: Thu, 01 Oct 2009 07:34:47 To:
            Message 5 of 15 , Oct 1, 2009
            • 0 Attachment
              WP siapa Om?

              Sent from my MbokBerry®
              Ditenagai oleh Sak Karepmu


              From: "artanto2000" <artanto2000@...>
              Date: Thu, 01 Oct 2009 07:34:47 -0000
              To: <otomotif-l@yahoogroups.com>
              Subject: [otomotif-l] Re: ini pernyataan tegas dari JGC ttg NMT

               

              Ternyata mereka umat Nabi Luth,

              yang suka "main belakang", wah kalau penderita ambeien gak bisa tuh jadi member mereka,

              lah WP saja jarang yang mau di-bool kayak gitu
              .....hue..he. .he..

              Art

            • Leo
              WP...?...itu wajib pajak oom.................pasti nggak mau laahh............wkwkwkwk............... ... From: artanto2000 To: otomotif-l@yahoogroups.com
              Message 6 of 15 , Oct 1, 2009
              • 0 Attachment
                WP...?...itu wajib pajak oom.................pasti nggak mau laahh............wkwkwkwk...............
                 
                 
                ----- Original Message -----
                Sent: Thursday, October 01, 2009 2:34 PM
                Subject: [otomotif-l] Re: ini pernyataan tegas dari JGC ttg NMT

                 

                Ternyata mereka umat Nabi Luth,

                yang suka "main belakang", wah kalau penderita ambeien gak bisa tuh jadi member mereka,

                lah WP saja jarang yang mau di-bool kayak gitu
                .....hue..he. .he..

                Art

              • Tandy Hermawan
                Wanita Pretty 2009/10/1 Bram ... -- Program bisnis investasi dengan modal cuma Rp. 10.000,- Gabung ya di
                Message 7 of 15 , Oct 1, 2009
                • 0 Attachment
                  Wanita Pretty


                  2009/10/1 Bram <banindhitap@...>
                   

                  WP siapa Om?

                  Sent from my MbokBerry®
                  Ditenagai oleh Sak Karepmu


                  From: "artanto2000" <artanto2000@...>
                  Date: Thu, 01 Oct 2009 07:34:47 -0000
                  Subject: [otomotif-l] Re: ini pernyataan tegas dari JGC ttg NMT

                   

                  Ternyata mereka umat Nabi Luth,

                  yang suka "main belakang", wah kalau penderita ambeien gak bisa tuh jadi member mereka,

                  lah WP saja jarang yang mau di-bool kayak gitu
                  .....hue..he..he..

                  Art




                  --
                  Program bisnis investasi dengan modal cuma Rp. 10.000,- Gabung ya di http://www.investasibca.com/?id=tandy_hermawan

                  www.lapakku.com - Cari HID? Gak susah! Sudah tersedia produk HID murah, bergaransi 1 tahun. H4 Bi-Xenon, H3, H7, H1, H11 dengan colour temperature 3000K, 4300K dan 6000K

                  Cari snak? kunjungi saja www.snackkota.com dan temukan snack bergizi dan lezat untuk teman anda bersantai

                  Kita didunia bukan utk mencari seseorang yg sempurna utk di cintai, tapi utk belajar mencintai orang yg tidak sempurna dgn cara yg sempurna

                  Love has its own instinct. It knows how to find the road to the heart just as the weakest insect moves toward its flower by an irresistible will which fears nothing - Endless Love
                • Saftari ★ saft7.com
                  Kalo urusan OBGYN periksa dalem emang om Leo ga ada saingannya.. gue ngebayangin aja... kenapa Manglaysay selalu ada kasus sondomey ya... apa pada sakit
                  Message 8 of 15 , Oct 1, 2009
                  • 0 Attachment
                    Kalo urusan OBGYN  periksa dalem emang om Leo ga ada saingannya..


                    gue ngebayangin aja... kenapa Manglaysay selalu ada kasus sondomey ya...
                    apa pada 'sakit' semua gitu di sonoh yaw?


                    tapi ngemeng2.. kayak di artikel alkaidah yang om leo lampirkan...  yang bagian nyondomey nya siapa nya ya?..

                    beneran gay atau imamz2 nya tuh yak?...

                    ..

                    kudu ke sana kali yha buat cari tau nya... gimana om le?


                    saft


                    2009/10/1 | indra ds | <indraracing@...>
                     

                    Dan urusan sejenis
                    Emang om leo juaranya

                    Hihi

                    *ngumpet*


                    From: "Ming" <ming.milis@...>
                    Date: Thu, 1 Oct 2009 04:55:32 +0000
                    Subject: Re: [otomotif-l] ini pernyataan tegas dari JGC ttg NMT

                     

                    Kalau urusan 'biologis' emang si Oom ga ada lawan deh.

                    Sent from my BlackBerry®
                    powered by Sinyal Kuat INDOSAT


                    From: "Leo" <leo@...>
                    Date: Thu, 1 Oct 2009 11:44:03 +0700
                    Subject: Re: [otomotif-l] ini pernyataan tegas dari JGC ttg NMT

                    Mudah2an bisa menjawab oom Hasta yaa........................wkwkwkwk..................
                     
                     
                    Terrorist Noordin M Top Was Sodomized: Indonesian Forensic Expert

                    A forensic expert alleged on Wednesday that an examination of the body of wanted terrorist Noordin M Top, who was killed during a raid in Central Java earlier this month, revealed he had been sodomized.

                    Forensic expert Mun’im Idris from the University of Indonesia said that there was an indication that Noordin M Top had been sodomized.

                    “There is an anomaly in Noordin’s anus because it is shaped like a funnel. It indicated that somebody had sodomized him,” Mun’im said.

                    Mun’im was part of the team of experts that conducted the autopsy on Noordin’s body.

                    National Police spokesman Nanan Soekarna said he had no information on the reported anomaly.

                    “I haven’t received the report because it is not a part of the investigation,” Nanan said.

                    “Noordin’s body can be collected by his family tomorrow because we have wrapped up the investigation.”




                    --
                    .
                    ____
                    Sent by mBakSafitry®
                    Dikirim tanpa sinyal.

                    .
                  • Leo
                    oom Saft azaa deh yg kesana...........................ntar kasih testimoni nya kekita2 disini yaaaa...??...ocreeee....?? ... From: Saftari ? saft7.com To:
                    Message 9 of 15 , Oct 1, 2009
                    • 0 Attachment
                      oom Saft azaa deh yg kesana...........................ntar kasih testimoni nya kekita2 disini yaaaa...??...ocreeee....??
                       
                      ***selonjoran
                       
                       
                      ----- Original Message -----
                      Sent: Thursday, October 01, 2009 3:01 PM
                      Subject: Re: [otomotif-l] ini pernyataan tegas dari JGC ttg NMT

                       

                      Kalo urusan OBGYN  periksa dalem emang om Leo ga ada saingannya..



                      gue ngebayangin aja... kenapa Manglaysay selalu ada kasus sondomey ya...
                      apa pada 'sakit' semua gitu di sonoh yaw?


                      tapi ngemeng2.. kayak di artikel alkaidah yang om leo lampirkan...  yang bagian nyondomey nya siapa nya ya?..

                      beneran gay atau imamz2 nya tuh yak?...

                      ..

                      kudu ke sana kali yha buat cari tau nya... gimana om le?


                      saft


                      2009/10/1 | indra ds | <indraracing@ gmail.com>
                       

                      Dan urusan sejenis
                      Emang om leo juaranya

                      Hihi

                      *ngumpet*


                      From: "Ming" <ming.milis@gmail. com>
                      Date: Thu, 1 Oct 2009 04:55:32 +0000
                      Subject: Re: [otomotif-l] ini pernyataan tegas dari JGC ttg NMT

                       

                      Kalau urusan 'biologis' emang si Oom ga ada lawan deh.

                      Sent from my BlackBerry®
                      powered by Sinyal Kuat INDOSAT


                      From: "Leo" <leo@.... com>
                      Date: Thu, 1 Oct 2009 11:44:03 +0700
                      Subject: Re: [otomotif-l] ini pernyataan tegas dari JGC ttg NMT

                      Mudah2an bisa menjawab oom Hasta yaa......... ......... ......wkwkwkwk. ......... ........
                       
                       
                      Terrorist Noordin M Top Was Sodomized: Indonesian Forensic Expert

                      A forensic expert alleged on Wednesday that an examination of the body of wanted terrorist Noordin M Top, who was killed during a raid in Central Java earlier this month, revealed he had been sodomized.

                      Forensic expert Mun’im Idris from the University of Indonesia said that there was an indication that Noordin M Top had been sodomized.

                      “There is an anomaly in Noordin’s anus because it is shaped like a funnel. It indicated that somebody had sodomized him,” Mun’im said.

                      Mun’im was part of the team of experts that conducted the autopsy on Noordin’s body.

                      National Police spokesman Nanan Soekarna said he had no information on the reported anomaly.

                      “I haven’t received the report because it is not a part of the investigation,” Nanan said.

                      “Noordin’s body can be collected by his family tomorrow because we have wrapped up the investigation.”




                      --
                      .
                      ____
                      Sent by mBakSafitry®
                      Dikirim tanpa sinyal.

                      .

                    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.