Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Intalnire cu Mozart in centrul Capitalei

Expand Messages
 • adina ciocoiu
  La inceputul acestui an, cultura mondiala a marcat 250 de ani de la nasterea marelui compozitor Wolfgang Amadeus Mozart (1756-1791). Anul Mozart a fost marcat
  Message 1 of 1 , Jul 3, 2006
   La inceputul acestui an, cultura mondiala a marcat 250 de ani de la nasterea marelui compozitor Wolfgang Amadeus Mozart (1756-1791).

   Anul Mozart a fost marcat pe tot mapamondul printr-o serie de evenimente culturale, prezentate evident si pe posturile de radio si televiziune din Romania. In perioada 7-16 iulie, bucurestenii il vor putea cunoaste mai bine pe Mozart cu ocazia Mozart Fest, un eveniment organizat de Primaria Bucuresti, prin Centrul de Proiecte Culturale al Municipiului Bucuresti (ArCuB), Primaria Viena si Anul Vienez Mozart 2006.

   Astfel, Bucurestiul este ultima capitala europeana ce gazduieste un astfel de eveniment in acest an.

   Potrivit organizatorilor, Mozart Fest se va desfasura in Piata Enescu, langa Ateneul Roman, si Palatul Regal, programul manifestarilor fiind zilnic intre orele 10.00 si 23.00.

   Pe parcursul celor 10 zile, locatia din centrul Capitalei va gazdui o serie de evenimente internationale: de la muzica la film, de la expozitii la prezentari de bere, produse de patiserie sau dulciuri, toate dedicate lui Wolfgang Amadeus Mozart. Programul acestui eveniment, ce se anunta a fi cel mai fastuos al verii, va fi anuntat maine. Accesul publicului la Mozart Fest este gratuit.

   Sursa: Curentul, 04 Iulie 2006
   Autor: Andrei Vulpescu
  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.