Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

website encoding

Expand Messages
  • Jean-Christophe Helary
    Yves, It looks like the Okapi site does not have an encoding declaration. ... The problem is that some characters are not properly displayed as ... Here, the
    Message 1 of 2 , Mar 1, 2008
    View Source
    • 0 Attachment
      Yves,

      It looks like the Okapi site does not have an encoding declaration.

      > <head> <meta http-equiv="Content-Language" content="en-us"> <meta
      > name="keywords" content="localization tool, translation tool,
      > localization utility, text filter, localization solution, free
      > localization tool, standard interface"> <link rel="stylesheet"
      > type="text/css" href="okapi.css"> <title>Okapi Framework -
      > Introduction</title> </head>
      The problem is that some characters are not properly displayed as
      UTF-8, my default encoding:

      > <p>Here are some concrete examples of Okapi-made tools:</p> <ul>
      > <li><b><cite><a href="Release/Rainbow/Help/">Rainbow</a></cite></b>
      > <font face="Verdana">—</font>

      Here, the "-" character seems to be problematic.It displays well in
      Latin-1 though.



      Jean-Christophe Helary

      ------------------------------------
      http://mac4translators.blogspot.com/
    • Yves Savourel
      Hi Jean-Christophe, ... Good catch. It ll fix it. Thanks, -yves
      Message 2 of 2 , Mar 1, 2008
      View Source
      • 0 Attachment
        Hi Jean-Christophe,

        > It looks like the Okapi site does
        > not have an encoding declaration.

        Good catch. It'll fix it.

        Thanks,
        -yves
      Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.