Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: [NH] Browsers Lost Backgound Colors

Expand Messages
  • Jeff Scism
    Sounds as if your display driver has migrated from the specific one needed to a generic substitute. Try reinstalling the Drivers. (Or The defaults in your
    Message 1 of 3 , Aug 4, 2006
    • 0 Attachment
      Sounds as if your display driver has migrated from the specific one
      needed to a generic substitute.

      Try reinstalling the Drivers. (Or The defaults in your browser, are you
      getting OTHER graphics ok? changed PRINTERS?)

      ~~

      Jeffery Scism,
      USGenWeb Project Local Coordinator Rep
      NC/NE region




      Jody wrote:

      >Hi Fay,
      >
      >
      >
      >>Have you, by any chance, changed from a CRT monitor to an LCD
      >>flat screen? When I made that change soft background colours
      >>disappeared.
      >>Googling told me that many LCD monitors just have less colours,
      >>so soft greys, for instance, simply don't show.
      >>I changed back.
      >>
      >>
      >
      >Yes, I do have a flat screen LCD monitor on my laptop, but the
      >background colors have been working fine in it. I know that for
      >sure. Something has changed and it's not the web pages. They are
      >sites I visit frequently like my own and Fookes Software.
      >
      >
      >
      >CSE HTML Validator Lite - it's free: http://home.earthlink.net/~5wink/dl/cselite652.exe
      >
      >Fookes Software Home: http://www.fookes.us/redir
      >
      >Yahoo! Groups Links
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      >
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.