Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

6586Re: [NH] Image Displays in FF But Not In MSIE

Expand Messages
  • Alec Burgess
    Jan 22, 2009
    • 0 Attachment
      Bert Byfield (bbyfield@...) wrote (in part) (on
      2009-01-21 at 23:49):
      > <img src="./events/gifs/AAI 60th Logo Medium.jpg" width="300"
      > height="450"
      > > border="0" alt="60th anniversary logo"></p>
      > Blanks (in the src) again. Might have to be changed to "%20" or
      > something. I always use the old DOS 8.3 naming convention (and all
      > lower
      > case) to avoid this stuff, myself.

      Ray: One more ... being pretty much a novice at HTML myself.

      In standard library HTML I used Image wizard
      The html file I was working with was: D:\Temp\NoName01.html (a copy of
      the first source you posted)
      I pasted file name in the wizard as: D:\Temp\picswork\Flat\Billie Piper
      01.jpg leaving remainder of fields blank.
      and it generated: <img src="picswork/flat/billie%20piper%2001.jpg"
      width="340" height="450" border="0">
      which works :-)

      Note that it figured out that folder picswork is in the same folder as
      the HTML file (I would have guessed that either ./ or ../ was needed but
      apparently not?) and translated spaces in file name to %20 as required.

      Eric and Jody do/did good work :-)
      It appears the "heavy lifting" for the filename changes is being done
      by: ^!InsertWizardHtml though its documentation doesn't say anything
      about this translation.

      Cary guessed the image-file problem which I might never have got!

      Regards ... Alec (buralex@gmail & WinLiveMess - alec.m.burgess@skype)

      [Non-text portions of this message have been removed]
    • Show all 16 messages in this topic