Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: [Clip] clipManagement

Expand Messages
  • Stephen Riddle
    Hi Larry, Thanks, I ll try that. 8-) Stephen ... . . .
    Message 1 of 3 , Dec 1, 2001
    • 0 Attachment
      Hi Larry,
      Thanks,
      I'll try that. 8-)
      Stephen

      Larry Hamilton wrote:
      > I ran into the issue of Libraries that start with a beginning underscore
      > about 18 months ago, for a clip I made to build commandlines for building
      > custom NoteTab commandlines.
      . . .
      > "Any Libraries that start with an "_" (underscore) need to have a space
      > added in from of them, since the "_" has a special meaning in clip wizards."

      > Look in the Utilities Library, the :FillLibraryList clip, it is the last
      > clip in the library.
      >
    • Jody
      Hi Stephen, In the type of wizard I build for activating and taking the Library out of Hidden state, I needed to add an extra underscore so that the
      Message 2 of 3 , Dec 3, 2001
      • 0 Attachment
        Hi Stephen,

        In the type of wizard I build for activating and taking the Library out of Hidden state, I needed to add an extra underscore so that the underscored Libraries would show up in my checkbox or forced entry. I think I used ^$StrReplace removing the extra underscore - here is one of them:

        (Long lines...)

        <--- Copy below this line --->
        H=My Default
        ; Last updated ??-??-2000, Sojourner@..., jody
        ; http://www.notetab.net

        ^!SetListDelimiter |
        ^!SetArray %Libraries%=^?{(T=A;H=33)Clipbook==All Libraries^=†††|Back|-FTP|FtpZip|Links|Main|myFtp|Page|Test|Tool|Work}

        ^!If ^$StrCount("†††";"^%Libraries%";0;0)$ = 1 AllLib

        ^!Set %Count%=^%Libraries0%
        ^!Set %Index%=0

        ^!IfFileAttr "^$GetLibraryPath$^%Libraries1.clb" H UnHide

        :Hide
        ^!Inc %Index%
        ^!If ^%Index% > ^%Count% Refresh
        ^!SetFileAttr "^$GetLibraryPath$^%Libraries^%Index%%.clb" H
        ^!Goto Hide

        :UnHide
        ^!Inc %Index%
        ^!If ^%Index% > ^%Count% Refresh
        ^!SetFileAttr "^$GetLibraryPath$^%Libraries^%Index%%.clb" -H
        ^!Goto UnHide

        :AllLib
        ^!Set %AllLibraries%=^$StrReplace("__";"_";"^%AllLibraries%";0;0)$
        ^!SetListDelimiter |
        ^!SetArray %AllLibraries%=Back|-FTP|FtpZip|Links|Main|myFtp|Page|Test|Tool|Work

        ^!Set %Count%=^%AllLibraries0%
        ^!Set %Index%=0

        ^!IfFileAttr "^$GetLibraryPath$^%AllLibraries1.clb" H UnHideAll

        :HideAll
        ^!Inc %Index%
        ^!If ^%Index% > ^%Count% Refresh
        ^!SetFileAttr "^$GetLibraryPath$^%AllLibraries^%Index%%.clb" H
        ^!Goto HideAll

        :UnHideAll
        ^!Inc %Index%
        ^!If ^%Index% > ^%Count% Refresh
        ^!SetFileAttr "^$GetLibraryPath$^%AllLibraries^%Index%%.clb" -H
        ^!Goto UnHideAll

        :Refresh
        ^!Refresh

        <--- Copy above this line, right --->
        <--- click over a Library, and --->
        <--- choose "Add from Clipboard" --->

        >I'll try that. 8-)
        >Stephen
        >
        >Larry Hamilton wrote:
        > > I ran into the issue of Libraries that start with a beginning underscore
        > > about 18 months ago, for a clip I made to build commandlines for building
        > > custom NoteTab commandlines.
        >. . .
        >> "Any Libraries that start with an "_" (underscore) need to
        >> have a space added in from of them, since the "_" has a
        >> special meaning in clip wizards."

        Happy Clip'n!
        Jody

        http://www.notetab.net

        Subscribe, UnSubscribe, Options
        mailto:Ntb-Clips-Subscribe@yahoogroups.com
        mailto:Ntb-Clips-UnSubscribe@yahoogroups.com
        http://groups.yahoo.com/group/ntb-clips
      Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.