Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Re: [Clip] Cannot ^!Wait for WaveLab 3.0

Expand Messages
  • Jody
    Hi wheeler, If you would please, verify that it is still working *for you* in v4.84, but broke in v4.85 and if so, post on the ntb-NextRelease (see below) list
    Message 1 of 2 , Feb 28, 2001
      Hi wheeler,

      If you would please, verify that it is still working *for you* in
      v4.84, but broke in v4.85 and if so, post on the ntb-NextRelease
      (see below) list or shoot me an eMail at Jody@... TIA -
      jody

      >I now notice that "^!Wait" doesn't work with WaveLab 3.0. My clip
      >keeps on going while WaveLab gets minimized. It used to work fine
      >with WaveLab 2.0. ^!Shell, ^!ShellWait and family did not work.
      >
      >Is there any alternative to the ^!Wait command?
      >I looked hard, I did not see anything.
      >
      >My way around it looks like this:
      >
      >;-------------------
      >^!Shell "C:\Program Files\Steinberg\WaveLab\WaveLab.exe"
      >^!Delay 20
      >^!FocusApp "WaveLab"
      >
      >:Loop
      >^!IfAppOpen "WaveLab" Next Else Skip_2
      >^!Delay 150
      >^!Goto Loop
      >^!ActivateApp
      >;-------------------
      >
      >This is a loop to check if the WaveLab application is still open
      >every 15 seconds. Hey, it does the job fine.
      >
      >Using:
      >NoteTab 4.85
      >Win98 SE
      >WaveLab 3.0


      Happy Test'n,
      Jody Adair

      Subscribe, UnSubscribe, Options
      mailto:ntb-NextRelease-Subscribe@yahoogroups.com
      mailto:ntb-NextRelease-UnSubscribe@yahoogroups.com
      http://www.egroups.com/group/ntb-nextrelease
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.