Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: [Clip] Bookmark getting lost

Expand Messages
  • loro
    ... Strange. It doesn t need to be the same word as you want to replace either. All bookmarks disappear. I don t know if it s known, but I ve never heard of it
    Message 1 of 2 , Mar 19, 2013
    • 0 Attachment
      Flo write:
      >Is this a known bookmark issue (NTP only)?
      >
      >Take a list like...
      >
      >Anthony
      >Bertha
      >Carla
      >Anthony
      >Anthony
      >Donald
      >
      >Now tests the following clip against that list:
      >
      >^!Jump Doc_Start
      >^!SetBookmark 1
      >^!Replace "^PAnthony" >> "" AS
      >
      >The clip will jump to line #1, enter a bookmark, and delete line #4 and #5.
      >
      >Though line #1 isn't affected by '^!Replace' (note the '^P' token in
      >the search string) the bookmark in line #1 gets lost. Why this?
      >
      >Somehow this seems to be connected with the 'A' option in the
      >replacement. Without 'A', only line #4 will be deleted, and the
      >bookmark in line #1 will be still there.
      >
      >You can reproduce that issue also with 'Search | Replace' and a
      >manually set bookmark.

      Strange. It doesn't need to be the same word as you want to replace
      either. All bookmarks disappear. I don't know if it's known, but I've
      never heard of it and it has probably been around forever. 4.91 is the same.

      Lotta
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.