Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

17734Re: Newbie, can anyone help please ?

Expand Messages
  • Flo
    Apr 17 5:39 AM
      --- In ntb-clips@yahoogroups.com, "Alec Burgess" <buralex@...> wrote:

      > @Flo: I tried yours but was getting a NOT FOUND on line 3:
      >
      > * ^!Find "(?s)\[Important. +\d{4}\)" R
      >
      > is the space accidental or a yahoo-groups error:
      >
      > * ^!Find "(?s)\[Important.==space== +\d{4}\)" R
      >
      > after correcting that it still didn't work quite right though
      > by visual inspection the logic looks good.

      Alec,

      Sorry, but I don't have any explanation for that. I've tested my clip
      several times and I've never got that message.

      Also, in my copy of the Yahoo e-mail, there is no space at that
      position...

      ^!Find "(?s)\[Important.==space== +\d{4}\)" R

      Could there be a difference in the text we are using for testing? I
      took the first example in Peter's post, that is...

      --- Test text start
      Some text here
      another line of text
      and another one, the amount of text lines here can change
      [Important] $LOG(1,6)$SET(value=3711)
      [Important] $LOG(2,6)$SET(value=2218)
      [Important] $LOG(3,6)$SET(value=5883)
      [Important] $LOG(4,6)$SET(value=5130)
      [Important] $LOG(5,6)$SET(value=1864)
      [Important] $LOG(6,6)$SET(value=1359)
      Some text here
      another line of text
      and another one, the amount of text lines here can change
      --- Test text end

      I wonder if anyone encounters that message...

      Flo
       
    • Show all 12 messages in this topic