Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: [NTO] Highjacking my "primary browser" settings?

Expand Messages
  • Jeff Scism
    I set the custom launch by browsing to it, and that seemed to get the doc to launch in Firefox. Thank you Hsavage and dave.
    Message 1 of 4 , Nov 6, 2006
    • 0 Attachment
      I set the custom launch by browsing to it, and that seemed to get the
      doc to launch in Firefox. Thank you Hsavage and dave.

      dave wrote:
      >
      >
      > Hi
      > try browser.dat in your notetab dir. is that set for firefox.
      > THANKYOU DAVE M
      >
      > ----- Original Message -----
      > From: "Jeff Scism" <scismgenie@...
      > <mailto:scismgenie%40adelphia.net>>
      > To: <ntb-OffTopic@yahoogroups.com <mailto:ntb-OffTopic%40yahoogroups.com>>
      > Sent: Monday, November 06, 2006 5:09 PM
      > Subject: [NTO] Highjacking my "primary browser" settings?
      >
      > >I have my primary browser set as Firefox.exe, but every time I try to
      > > F8 a html page, the page I want to view doesn't launch, but the browser
      > > does with a blank document and in a second "tab" is
      > > http://www.allgenealogy.com/. <http://www.allgenealogy.com/.>
      > >
      > > My NoteTab.ini is the stock one, and I can't find anything in my
      > > computer that points to that URL.
      > >
      > > Driving me nuts....
      > >
      > >
      > > Jeff
      > >
      > >
      > >
      > > Yahoo! Groups Links
      > >
      > >
      > >
      > >
      > >
      >
      >
      >
      >
      > ------------------------------------------------------------------------
      >
      > No virus found in this incoming message.
      > Checked by AVG Free Edition.
      > Version: 7.1.409 / Virus Database: 268.13.28/518 - Release Date: 11/4/2006
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.