Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

[Bug 85] Changed - users (passwd,group) are copied automatically to an second unslug disk

Expand Messages
  • unslung@gmail.com
    ============================================================================ THIS MESSAGE WAS GENERATED BY THE BUGTRACKER SOFTWARE PLEASE DO NOT REPLY INSTEAD
    Message 1 of 1 , Jan 30, 2005
    • 0 Attachment
      ============================================================================
      THIS MESSAGE WAS GENERATED BY THE BUGTRACKER SOFTWARE PLEASE DO NOT REPLY

      INSTEAD FOLLOW BUG'S URL BELOW IN ORDER TO DETAIL BUG:
      ============================================================================
      Bug #: 85 (http://slugbug.nslu2-linux.org/bug.php?op=show&bugid=85)
      Reported By: M.Thielmann@...
      ----------------------------------------------------------------------------
      Summary: users (passwd,group) are copied automatically to an second unslug disk
      URL:
      ! Product: Linksys Applications
      ! Version: V2.3R25
      To be Closed in Version: None
      Closed in Version: None
      ! Component: applications
      Site(s): All
      ! Status: Closed
      ! Resolution: Not a bug
      Severity: Unassigned
      OS/Version: All
      Database: None
      Priority: 2
      Assigned To: nslu2-linux@yahoogroups.com
      ============================================================================
      COMMENTS

      ----- Posted by riesling at 4:44 AM on 2005-01-30 -----
      I put my unsluged disk to another NSLU2 from a friend on mine, running
      unslug 3.17,too.
      I connected my disk to port2 and copied some files
      from /share/flash/data/.... directory to /share/hdd/data/...
      When I
      plugged the disk back to my NSLU2. the users from the other installation
      appeared in the Web Interface. My root access was only possible when
      using the root password from my friend. All user and group data had to
      be configured again..

      Is this a bug or a feature :-)

      ----- Posted by rwhitby at 4:50 AM on 2005-01-30 -----
      + This is standard Linksys firmware behaviour. So it's a feature :-)
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.