Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: apache - openssl installation

Expand Messages
  • floh0033
    ... Thanks for your response Still the same problem this time... Installing openssl (0.9.7m-5) to root... Downloading
    Message 1 of 5 , Apr 30, 2012
    • 0 Attachment
      --- In nslu2-linux@yahoogroups.com, "Brian" <b88zhou@...> wrote:
      >
      > Should be fixed now.
      >
      > -Brian
      >

      Thanks for your response

      Still the same problem this time...

      Installing openssl (0.9.7m-5) to root...
      Downloading http://ipkg.nslu2-linux.org/feeds/optware/nslu2/cross/stable/openssl_0.9.7m-5_armeb.ipk
      wget: server returned error 404: HTTP/1.1 404 Not Found
      Nothing to be done
    • Brian
      The package has been rebuilt and the latest version is 0.9.7m-6. Please do ipkg update and retry. -Brian
      Message 2 of 5 , Apr 30, 2012
      • 0 Attachment
        The package has been rebuilt and the latest version is 0.9.7m-6. Please do "ipkg update" and retry.

        -Brian

        --- In nslu2-linux@yahoogroups.com, "floh0033" <mario.althammer@...> wrote:
        >
        >
        >
        > --- In nslu2-linux@yahoogroups.com, "Brian" <b88zhou@> wrote:
        > >
        > > Should be fixed now.
        > >
        > > -Brian
        > >
        >
        > Thanks for your response
        >
        > Still the same problem this time...
        >
        > Installing openssl (0.9.7m-5) to root...
        > Downloading http://ipkg.nslu2-linux.org/feeds/optware/nslu2/cross/stable/openssl_0.9.7m-5_armeb.ipk
        > wget: server returned error 404: HTTP/1.1 404 Not Found
        > Nothing to be done
        >
      • floh0033
        ... Thanks Brian ! seems it is working ...
        Message 3 of 5 , May 1, 2012
        • 0 Attachment
          --- In nslu2-linux@yahoogroups.com, "Brian" <b88zhou@...> wrote:
          >
          > The package has been rebuilt and the latest version is 0.9.7m-6. Please do "ipkg update" and retry.
          >
          > -Brian
          >

          Thanks Brian !
          seems it is working ...
        Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.