Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: No su?

Expand Messages
  • aga
    Posted by: Robert Vassar rvassar@yahoo.com rvassar Thu Feb 26, 2009 5:55 pm (PST) Mike, I ran into this recently as well. 6.10. Fixed by adding
    Message 1 of 8 , Feb 27, 2009
    • 0 Attachment
      Posted by: "Robert Vassar" rvassar@... rvassar
      Thu Feb 26, 2009 5:55 pm (PST)
      Mike,

      I ran into this recently as well. 6.10. Fixed by adding coreutils.

      Rob

      On Feb 25, 2009, at 9:23 PM, Mike (mwester) wrote:

      > allanganderson wrote:
      > ...
      > > Now, 'su' fails to do the expected, and I found it links to
      > tinylogin
      > > which seems to indicate that su is not enabled. From some googling,
      > > it would seem it needs to be recompiled.
      > >
      > > As I'm not sure I want it in the first place, is this in fact
      > > necessary? Do I need it, or can I revert to busybox? Was this a
      > > feature of the upgrade, or what?
      >
      > Unknown where that crept in; since "su" was not enabled in tinylogin,
      > the symlink should not actually have been created either.
      >
      > It won't work in busybox either, though.
      >
      > You'll either need to install a package that contains the full "su"
      > binary, if that exists, or just do without the utility. As far as I
      > know, you're the first to observe this in all the time since that
      > release, which sort of indicates to me that "su" is not a particularly
      > important utility on the device in the first place.
      >
      > Mike (mwester)
      >
      >

      Thanks to all.

      Allan
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.