Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: thttpd daemon crashing?

Expand Messages
  • jmcbri
    The thttpd daemon seems to have stopped crashing after a couple reboots. At least that s the theory, I had to reboot for other reasons. Very weird. Wish I
    Message 1 of 2 , Mar 21, 2010
    • 0 Attachment
      The thttpd daemon seems to have stopped crashing after a couple reboots. At least that's the theory, I had to reboot for other reasons. Very weird. Wish I knew what was causing the crashes. I feel like it was an undetected intrusion, but I suspect that's just my paranoia.

      --- In nslu2-general@yahoogroups.com, "jmcbri" <jmcbri@...> wrote:
      >
      > I've been using the NSLU2 to host a webpage for more than a year. It's a great tool for the need; the demand is light and the device is up all the time and low power.
      >
      > The problem is, recently I must have done something wrong, like screwed up CGI or something. I don't really know, but after about 30 minutes thttpd is gone, the process doesn't show anymore in ps and the webservices are gone, both the website and the nslu2 admin pages. I've tailed (and looked back quite a ways) messages, but there's nothing there that I can see to explain it. I've looked at the FAQ's and I don't see anything like this. My current version of Unslung is V2.3R63-uNSLUng-6.10-beta
      > , my current version of thttpd is thttpd - 2.25b-5. Any thoughts?
      >
      > Thanks.
      >
      > - Jim
      >
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.