Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Re: Serious Bug in NSLU2 !?

Expand Messages
  • mshilly
    Patient: Doctor, it hurts when I do this... Doctor: Don t do that. I know this isn t a lot of help but it appears the share name is in conflict with
    Message 1 of 3 , May 5, 2005
      Patient: "Doctor, it hurts when I do this..."

      Doctor: "Don't do that."

      I know this isn't a lot of help but it appears the share name is in
      conflict with another page name in the webpage hierarchy.


      --- In nslu2-general@yahoogroups.com, "cyril2122" <jsawyer341@c...>
      wrote:
      > Looks like you found it! I was creating new shares in our slug unit
      > as well and as soon as I mae 'management' everything stopped
      > working. Is there a fix for this anywhere or workaround that
      doesn't
      > involve formatting the drive?
      >
      > --- In nslu2-general@yahoogroups.com, "Nickola" <vasilevn@y...>
      > wrote:
      > > Hi there,
      > >
      > > Did anyone was create share called "management" ?
      > > My NSLU2 web interface crashed and stop working after I create
      > this
      > > share!!
      > >
      > > If you are interested, read my description of the problem:
      > >
      > > I have NSLU2 device connected to MAXTOR OneToch drive.
      > > I start to create shares and after the fifth share the web
      > interface
      > > stop working. I try anything - stop, start, reset, etc. - but I
      > > can't bring the device interface "to live". Meanwhile, NSLU2
      still
      > > working as s file server!
      > >
      > > After a couple of experiments I found, that the web interface
      > start
      > > working only if the hard drive is disconnected!.
      > > I read all articles, that I found in the web, but nobody was
      write
      > > something about.
      > >
      > > I connect the hard drive directly to the PC and format it.
      > > After that, I connect the hard drive back to NSLU2 and start
      > create
      > > shares again. And I found that after creation of share
      > > called "management", the web interface stop working!!
      > >
      > > I've made this experiments several times, and the result is the
      > > same!!
      > >
      > > I think that this is a bug in the software.
      > > Did anyone have the same problem ?
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.