Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

3246Re: NSLU2 not recognising drive.

Expand Messages
  • thesummertree9
    Dec 6, 2005
    • 0 Attachment
      Not my problem, i have Freecom 250 HD and not works. Definitively is a
      not compatible device.

      --- In nslu2-general@yahoogroups.com, "gsakkos" <gsakkos@y...> wrote:
      >
      >
      >
      > Not sure if this is your problem, but I know the following does
      > cause the condition you describe.
      >
      > If backup drives is checked on the admin.advanced.backup browser
      > settings the 2nd drive is not accessible through a share.
      >
      > Now, if you are saying that the drive DOES NOT even appear in the
      > admin.advanced.disk browser settings, well then you are having some
      > other problem.
      >
      > Geo
      > --- In nslu2-general@yahoogroups.com, "Peter Bogaards"
      > <pbogaar@y...> wrote:
      > >
      > > --- In nslu2-general@yahoogroups.com, "Mike Green" <mikey@c...>
      > > wrote:
      > > >
      > > >
      > > > Hi,
      > > >
      > > > I've just installed an NSLU2 and it's recognised one of my two
      > > disks
      > > > (an IBM portable 40GB Thinkpad drive. It does not, though,
      > > recognise
      > > > my other drive (80GB Freecom classic hard drive). I've tried both
      > > > ports on the NSLU2; sometimes the disk light comes on and
      > sometimes
      > > > not. The web software for the NSLU2 *never* sees the disk
      > though.
      > > The
      > > > disk itself is fine and works when plugged into my PC.
      > > >
      > > > Can anyone point me at a few things I can try looking at to fix
      > > this
      > > > as I've no experience in this area before.
      > > >
      > > > Thanks,
      > > >
      > > > Mike
      > >
      > > Hi Mike,
      > >
      > > Forget the Freecom Classic Hard Drive. It does NOT work with the
      > > NSLU2. I have the 200Gbyte version and it was never seen. I
      > ordered
      > > a Maxtor OneTouch and it worked immediately.
      > >
      > > Peter
      >
    • Show all 9 messages in this topic