Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Re: [NTB] Two Brower Probems - Won't show formated page

Expand Messages
  • loro
    Hello Jay, ... I think you are trying to view a text document. You have to either save it as or rename it to .html. ... That s Harvey s speciality. I gave up
    Message 1 of 4 , Jul 8, 2006
      Hello Jay,

      >Problem 1
      >I can't get NoteTab Pro to show the formatted page when I send it to
      >the browser (Tools/View In Browser).

      I think you are trying to view a text document. You have to either save it
      as or rename it to .html.

      >Problem 2
      >I set up Mozilla Firefox as the default browser. But if I try to send
      >anything to that browser I get an error message that says: "Cannot
      >move or rename the Document"-- which sends me to a Microsof help page
      >about modifing the registry.
      >
      >Anyone know why NoteTab Pro isn't working properly?

      That's Harvey's speciality. I gave up on that many moons ago.
      (Harvey! Come here!)

      Lotta
    • Jeff Scism
      has the page been SAVED as html? ~~ Jeffery Scism, USGenWeb Project Local Coordinator Rep NC/NE region
      Message 2 of 4 , Jul 8, 2006
        has the page been SAVED as html?

        ~~

        Jeffery Scism,
        USGenWeb Project Local Coordinator Rep
        NC/NE region




        Jay Jerome wrote:

        >Problem 1
        >I can't get NoteTab Pro to show the formatted page when I send it to
        >the browser (Tools/View In Browser).
        >
        >My default browser is IExplore. When I send the page there, only html
        >TEXT shows. But none of the tags execute. If I have text formated in
        >bold (<b>bold these words</>) the words aren't bolded, only they typed
        > tags show as normal text.
        >
        >Same for images. If I type the html tags for an image (<img src=...
        >etc) and send it to the browser, only the typed code show... no image.
        >
        >In other words, the brower doesn't show an html formatted page, only
        >the text.
        >
        >Problem 2
        >I set up Mozilla Firefox as the default browser. But if I try to send
        >anything to that browser I get an error message that says: "Cannot
        >move or rename the Document"-- which sends me to a Microsof help page
        >about modifing the registry.
        >
        >Anyone know why NoteTab Pro isn't working properly?
        >
        >
        >
        >
        >
        >
        >
        >
        >
        >
        >
        >
        >
        >
        >
        >The NoteTab Clips List: http://groups.yahoo.com/group/ntb-clips/
        >The NoteTab Off Topic List: http://groups.yahoo.com/group/ntb-offtopic/
        >Fookes Software: http://www.fookes.us, http://www.fookes.com
        >
        >Yahoo! Groups Links
        >
        >
        >
        >
        >
        >
        >
        >
        >
        >
        >
      • dave
        Hi Jay have you tried browsers .dat something like below. [ie] Command=iexplore.exe -nohome UseDDE=1 Application=IExplore DdeCommand= DdeExec= %1 ,,%2,0,,,,
        Message 3 of 4 , Jul 8, 2006
          Hi Jay
          have you tried browsers .dat something like below.

          [ie]
          Command=iexplore.exe -nohome
          UseDDE=1
          Application=IExplore
          DdeCommand=
          DdeExec="%1",,%2,0,,,,
          Topic=WWW_OpenURL
          Application_New=
          DdeExec_New=
          Topic_New=

          [Opera6]
          ;Add full path to Opera.exe file name below if you have several versions of
          the browser
          Command=Opera.exe
          UseDDE=1
          Application=Opera
          DdeCommand=Opera.exe /nowin /e

          THANKYOU DAVE M

          ----- Original Message -----
          From: "Jay Jerome" <jayjerome@...>
          To: <notetab@yahoogroups.com>
          Sent: Sunday, July 09, 2006 6:58 AM
          Subject: [NTB] Two Brower Probems - Won't show formated page


          > Problem 1
          > I can't get NoteTab Pro to show the formatted page when I send it to
          > the browser (Tools/View In Browser).
          >
          > My default browser is IExplore. When I send the page there, only html
          > TEXT shows. But none of the tags execute. If I have text formated in
          > bold (<b>bold these words</>) the words aren't bolded, only they typed
          > tags show as normal text.
          >
          > Same for images. If I type the html tags for an image (<img src=...
          > etc) and send it to the browser, only the typed code show... no image.
          >
          > In other words, the brower doesn't show an html formatted page, only
          > the text.
          >
          > Problem 2
          > I set up Mozilla Firefox as the default browser. But if I try to send
          > anything to that browser I get an error message that says: "Cannot
          > move or rename the Document"-- which sends me to a Microsof help page
          > about modifing the registry.
          >
          > Anyone know why NoteTab Pro isn't working properly?
          >
          >
          >
          >
          >
          >
          >
          >
          >
          >
          >
          >
          >
          >
          >
          > The NoteTab Clips List: http://groups.yahoo.com/group/ntb-clips/
          > The NoteTab Off Topic List: http://groups.yahoo.com/group/ntb-offtopic/
          > Fookes Software: http://www.fookes.us, http://www.fookes.com
          >
          > Yahoo! Groups Links
          >
          >
          >
          >
          >
          >
          >
          >
          >
        Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.