Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Two Brower Probems - Won't show formated page

Expand Messages
  • Jay Jerome
    Problem 1 I can t get NoteTab Pro to show the formatted page when I send it to the browser (Tools/View In Browser). My default browser is IExplore. When I send
    Message 1 of 4 , Jul 8, 2006
      Problem 1
      I can't get NoteTab Pro to show the formatted page when I send it to
      the browser (Tools/View In Browser).

      My default browser is IExplore. When I send the page there, only html
      TEXT shows. But none of the tags execute. If I have text formated in
      bold (<b>bold these words</>) the words aren't bolded, only they typed
      tags show as normal text.

      Same for images. If I type the html tags for an image (<img src=...
      etc) and send it to the browser, only the typed code show... no image.

      In other words, the brower doesn't show an html formatted page, only
      the text.

      Problem 2
      I set up Mozilla Firefox as the default browser. But if I try to send
      anything to that browser I get an error message that says: "Cannot
      move or rename the Document"-- which sends me to a Microsof help page
      about modifing the registry.

      Anyone know why NoteTab Pro isn't working properly?
    • loro
      Hello Jay, ... I think you are trying to view a text document. You have to either save it as or rename it to .html. ... That s Harvey s speciality. I gave up
      Message 2 of 4 , Jul 8, 2006
        Hello Jay,

        >Problem 1
        >I can't get NoteTab Pro to show the formatted page when I send it to
        >the browser (Tools/View In Browser).

        I think you are trying to view a text document. You have to either save it
        as or rename it to .html.

        >Problem 2
        >I set up Mozilla Firefox as the default browser. But if I try to send
        >anything to that browser I get an error message that says: "Cannot
        >move or rename the Document"-- which sends me to a Microsof help page
        >about modifing the registry.
        >
        >Anyone know why NoteTab Pro isn't working properly?

        That's Harvey's speciality. I gave up on that many moons ago.
        (Harvey! Come here!)

        Lotta
      • Jeff Scism
        has the page been SAVED as html? ~~ Jeffery Scism, USGenWeb Project Local Coordinator Rep NC/NE region
        Message 3 of 4 , Jul 8, 2006
          has the page been SAVED as html?

          ~~

          Jeffery Scism,
          USGenWeb Project Local Coordinator Rep
          NC/NE region




          Jay Jerome wrote:

          >Problem 1
          >I can't get NoteTab Pro to show the formatted page when I send it to
          >the browser (Tools/View In Browser).
          >
          >My default browser is IExplore. When I send the page there, only html
          >TEXT shows. But none of the tags execute. If I have text formated in
          >bold (<b>bold these words</>) the words aren't bolded, only they typed
          > tags show as normal text.
          >
          >Same for images. If I type the html tags for an image (<img src=...
          >etc) and send it to the browser, only the typed code show... no image.
          >
          >In other words, the brower doesn't show an html formatted page, only
          >the text.
          >
          >Problem 2
          >I set up Mozilla Firefox as the default browser. But if I try to send
          >anything to that browser I get an error message that says: "Cannot
          >move or rename the Document"-- which sends me to a Microsof help page
          >about modifing the registry.
          >
          >Anyone know why NoteTab Pro isn't working properly?
          >
          >
          >
          >
          >
          >
          >
          >
          >
          >
          >
          >
          >
          >
          >
          >The NoteTab Clips List: http://groups.yahoo.com/group/ntb-clips/
          >The NoteTab Off Topic List: http://groups.yahoo.com/group/ntb-offtopic/
          >Fookes Software: http://www.fookes.us, http://www.fookes.com
          >
          >Yahoo! Groups Links
          >
          >
          >
          >
          >
          >
          >
          >
          >
          >
          >
        • dave
          Hi Jay have you tried browsers .dat something like below. [ie] Command=iexplore.exe -nohome UseDDE=1 Application=IExplore DdeCommand= DdeExec= %1 ,,%2,0,,,,
          Message 4 of 4 , Jul 8, 2006
            Hi Jay
            have you tried browsers .dat something like below.

            [ie]
            Command=iexplore.exe -nohome
            UseDDE=1
            Application=IExplore
            DdeCommand=
            DdeExec="%1",,%2,0,,,,
            Topic=WWW_OpenURL
            Application_New=
            DdeExec_New=
            Topic_New=

            [Opera6]
            ;Add full path to Opera.exe file name below if you have several versions of
            the browser
            Command=Opera.exe
            UseDDE=1
            Application=Opera
            DdeCommand=Opera.exe /nowin /e

            THANKYOU DAVE M

            ----- Original Message -----
            From: "Jay Jerome" <jayjerome@...>
            To: <notetab@yahoogroups.com>
            Sent: Sunday, July 09, 2006 6:58 AM
            Subject: [NTB] Two Brower Probems - Won't show formated page


            > Problem 1
            > I can't get NoteTab Pro to show the formatted page when I send it to
            > the browser (Tools/View In Browser).
            >
            > My default browser is IExplore. When I send the page there, only html
            > TEXT shows. But none of the tags execute. If I have text formated in
            > bold (<b>bold these words</>) the words aren't bolded, only they typed
            > tags show as normal text.
            >
            > Same for images. If I type the html tags for an image (<img src=...
            > etc) and send it to the browser, only the typed code show... no image.
            >
            > In other words, the brower doesn't show an html formatted page, only
            > the text.
            >
            > Problem 2
            > I set up Mozilla Firefox as the default browser. But if I try to send
            > anything to that browser I get an error message that says: "Cannot
            > move or rename the Document"-- which sends me to a Microsof help page
            > about modifing the registry.
            >
            > Anyone know why NoteTab Pro isn't working properly?
            >
            >
            >
            >
            >
            >
            >
            >
            >
            >
            >
            >
            >
            >
            >
            > The NoteTab Clips List: http://groups.yahoo.com/group/ntb-clips/
            > The NoteTab Off Topic List: http://groups.yahoo.com/group/ntb-offtopic/
            > Fookes Software: http://www.fookes.us, http://www.fookes.com
            >
            > Yahoo! Groups Links
            >
            >
            >
            >
            >
            >
            >
            >
            >
          Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.