Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Banc pentru femeile "inteligente"

Expand Messages
 • Rinu Trasca
  Un tip elegant intra intr-un renumit magazin de bijuterii insotit de o superba domnisoara. Impreuna, aleg un colier de 50.000 de euro pentru ea. Fara
  Message 1 of 1 , Sep 3, 2010

    Un tip elegant intra intr-un renumit magazin de bijuterii insotit de o superba domnisoara. Impreuna, aleg un colier de 50.000 de euro pentru ea. Fara ezitare, omul scoate carnetul de cecuri si il completeaza cu suma respectiva. Vanzatorul era un pic incurcat, deoarece suma era considerabila si era prima data cand ii vedea pe cei doi.
   - Am sentimentul ca va ganditi in sinea dumneavoastra daca cecul are acoperire sau nu.
   - Hmmm, pai..., da...
   - Astazi e sambata si banca mea este inchisa dar iata cum propun sa facem: eu va las cecul completat, iar bijuteria ramane la dumneavoastra in magazin. Luni va duceti la banca, incasati cecul si apoi trimiteti colierul prin curier domnisoarei, zise omul in timp ce se sorbea din ochi cu tanara.
   Bijutierul, satisfacut de aceasta propunere, accepta.
   Cand se duce luni la banca, insa, stupoare: cecul nu avea acoperire.

   Consternat, bijutierul telefoneaza clientului care ii spune:
   - Dar nu este nimic grav! Pe dumneavoastra nu v-a costat nimic iar eu am petrecut gratuit o noapte salbatica cu domnisoara. Va multumesc pentru colaborare....  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.