Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Berceanu: În campani e s-a minţ it "prin o misiune" p entru a as cunde fapt ul că merg eam spre p răpastie

Expand Messages
 • Adrian Trasca
  Pentru cine inca doarme ... Berceanu: În campanie s-a minţit prin omisiune pentru a ascunde faptul că mergeam spre prăpastie Şeful Transporturilor a
  Message 1 of 1 , Jun 1, 2010
  • 0 Attachment
   Pentru cine inca doarme ... 

   Berceanu: În campanie s-a minţit "prin omisiune" pentru a ascunde faptul că mergeam spre prăpastie


   Şeful Transporturilor a explicat că ascunderea adevărului despre situaţia economică dezastruoasă ar fi fost folosită şi acum, dacă România ar fi fost în campanie electorală 

   În campania electorală din 2009 politicienii au ascuns anumite informaţii despre situaţia economică dezastruoasă a României, de frica rezultatelor la urne, respectiv pentru că niciunul dintre partidele politice nu este "sinucigaş", pentru a declara în campanie că ţara merge spre prăpastie. Mărturisirea a fost făcută nu de un membru al opoziţiei, ci de ministrul Transporturilor şi Investiţiilor, Radu Berceanu. Ascunderea situaţiei reale nu reprezintă însă o minciună propriu-zisă, după cum explică Berceanu, ci o "minciună prin omisiune".

   "Practic, minciuna la care vă referiţi a fost o minciună prin omisiune. Adică n-a existat un partid atât de - cum nici în alte ţări nu cred că sunt asemenea partide - care în campania electorală sau oricând, dacă pot să n-o facă, doar aşa, pentru dorinţa de a arăta că sunt , să iasă şi să spună că este extraordinar de rău şi că ne ducem spre prăpastie", a declarat ministrul în cadrul unei emisiuni TV.

   El a precizat că, dacă în România ar fi fost campanie electorală şi acum, cel mai probabil mediul politic ar fi încercat în continuare să ţină "la capac" situaţia economică dezastruoasă şi i-ar fi şi reuşit. "Şi acum putea să mai meargă şase luni, opt luni sau un an. Dacă cineva voia să ţină chestiunea asta, probabil reuşea. (...) Probabil că, dacă erau alegeri acum, ar mai fi ţinut până după alegeri, într-un fel, situaţia", a continuat ministrul.
   Hotmail: Serviciu de poştă electronică gratuit, de încredere şi îmbogăţit. Obţineţi acum.
  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.