Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

projek Linux

Expand Messages
  • Hasbullah Bin Pit
    korang emel mamat tu kalau berminat ... Date: Fri, 29 Aug 2003 11:56:11 +0800 From: Kamarul Zamri Mohd Zam Organization: Sapura
    Message 1 of 1 , Sep 1, 2003
    • 0 Attachment
      korang emel mamat tu kalau berminat


      -------- Original Message --------
      Date: Fri, 29 Aug 2003 11:56:11 +0800
      From: Kamarul Zamri Mohd Zam <kaz@...>
      Organization: Sapura Transmission
      To: <sebol@...>



      Askum....

      abol, kau terrer linux/opensource programming tak...? aku mungkin akan
      dapat satu project yg kau berminat...
      kalau berminat hantar resume kat aku...

      apa2 hal nanti aku akan contact....

      kalau kau ada member2 yg terrer linux programming and/or open source,
      kau fwd resume diorang kat aku.

      thanks...

      GIANT!


      --
      Hasbullah Bin Pit (sebol)
      Signature ini mengandungi sembilan aksara 'a'

      "Fiber optic tu kecik, kalau kita letak high speed internet 312 Kbps tu,
      nanti fiber tu pecah." - 1-300-88-9515
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.