Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Re: Sample named.conf

Expand Messages
  • khairul@my.enemy.org
    WOkeh d00de... no problemo ;)
    Message 1 of 21 , May 1, 2001
      WOkeh d00de... no problemo ;)
    • Rohaizam Abu Bakar
      nak tanya sikit.... kalau kita set runlevel 5 dalam redhat, kita akan dapat login menu ...macamana kita nak tambah kat menu tu supaya ade desktop lain selain
      Message 2 of 21 , May 1, 2001
        nak tanya sikit.... kalau kita set runlevel 5 dalam redhat, kita akan
        dapat login menu ...macamana kita nak tambah kat menu tu supaya ade
        desktop lain selain GNOME & KDE... eg: WindowMaker

        kita boleh set kat .Xclients file nak execute desktop yang mana satu tapi
        kalau nak tambah gak kat menu tu...macamana??? Contoh macam mandrake 8.0..
        semua desktop ade kat menu tu....

        p/s: ade sesiapa nak debian baru???

        --haizam
      • Nazmi Razak
        thanks a million khai! rgds, nazmi. khairul@my.enemy.org wrote: senang je... camnih.. zone my.enemy.org { type slave; file sec/my.enemy.db ; masters {
        Message 3 of 21 , May 1, 2001
          thanks a million khai!

          rgds,
          nazmi.

          khairul@... wrote:

          senang je...
          camnih..

          zone "my.enemy.org" {
                type slave;
                file "sec/my.enemy.db";
                masters {
                        [letak le IP master];
                }
          }

          --khai
           


          To unsubscribe from this group, send an email to:
          mypenguin99-unsubscribe@yahoogroups.com
           
           

          Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo! Terms of Service.

        • firdaus
          windowmaker..emm macam khai pakaikan? waktu aku install redhat 7.1 tak keluar selection pilih window maker...kat mane ek.. haizam, redhat 7.1 ada lagi..burnkan
          Message 4 of 21 , May 1, 2001
            windowmaker..emm macam khai pakaikan?
            waktu aku install redhat 7.1 tak keluar selection pilih window maker...kat
            mane ek..

            haizam, redhat 7.1 ada lagi..burnkan satu set lagi..
            ade differential ke between mandarake dan redhat.?

            cite sket?

            Rohaizam Abu Bakar wrote:

            > nak tanya sikit.... kalau kita set runlevel 5 dalam redhat, kita akan
            > dapat login menu ...macamana kita nak tambah kat menu tu supaya ade
            > desktop lain selain GNOME & KDE... eg: WindowMaker
            >
            > kita boleh set kat .Xclients file nak execute desktop yang mana satu tapi
            > kalau nak tambah gak kat menu tu...macamana??? Contoh macam mandrake 8.0..
            > semua desktop ade kat menu tu....
            >
            > p/s: ade sesiapa nak debian baru???
            >
            > --haizam
            >
            > To unsubscribe from this group, send an email to:
            > mypenguin99-unsubscribe@yahoogroups.com
            >
            >
            >
            > Your use of Yahoo! Groups is subject to http://docs.yahoo.com/info/terms/
          • Hasbullah Pit (sebol)
            /etc/X11/gdm/gdm.conf Agaknya lah ... dlm tu ada :- PostSessionScriptDir=/etc/X11/gdm/PostSession/ PreSessionScriptDir=/etc/X11/gdm/PreSession/
            Message 5 of 21 , May 1, 2001
              /etc/X11/gdm/gdm.conf
              Agaknya lah ...
              dlm tu ada :-

              PostSessionScriptDir=/etc/X11/gdm/PostSession/
              PreSessionScriptDir=/etc/X11/gdm/PreSession/
              SessionDir=/etc/X11/gdm/Sessions/
              & sila rogol direktori-direktori tersebut


              Rohaizam Abu Bakar wrote:
              >
              > nak tanya sikit.... kalau kita set runlevel 5 dalam redhat, kita akan
              > dapat login menu ...macamana kita nak tambah kat menu tu supaya ade
              > desktop lain selain GNOME & KDE... eg: WindowMaker

              --
              Hasbullah Bin Pit (sebol) http://ikhlas.com

              " Melihat keadaan sistem kehakiman sekarang ini,
              Saya tak hairan kalau saya disabitkan dengan kesalahan
              'Menceraikan isteri di luar mahkamah' ketika saya masih bujang"
              - Hasbullah Pit -
            • firdaus
              how to search linuxconf dalam redhat 7.1...aku jenuh install byk kali..tapi tak jumpe juga.. adakah dah bertukar nama seperti inetd ke xinetd... ada sesiapa
              Message 6 of 21 , May 1, 2001
                how to search linuxconf dalam redhat 7.1...aku jenuh install byk kali..tapi tak jumpe juga..
                adakah dah bertukar nama seperti inetd ke xinetd...
                ada sesiapa boleh membantu...

                alhamdulillah aku dapat menginstall yahoo messenger dalam linux...
                 
                 

                Nazmi Razak wrote:

                thanks a million khai!

                rgds,
                nazmi.

                khairul@... wrote:

                senang je...
                camnih..

                zone "my.enemy.org" {
                      type slave;
                      file "sec/my.enemy.db";
                      masters {
                              [letak le IP master];
                      }
                }

                --khai
                 
                 

                To unsubscribe from this group, send an email to:
                mypenguin99-unsubscribe@yahoogroups.com
                 
                 

                Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo! Terms of Service.



                To unsubscribe from this group, send an email to:
                mypenguin99-unsubscribe@yahoogroups.com
                 
                 

                Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo! Terms of Service.

              • Rohaizam Abu Bakar
                dah ade dah hang punye RH & MD....kalau rajin datang lah mimos ambik.. beza RH & MD???? emmmm..syampu dulu baru tau.... --haizam ~~~Practice does not makes
                Message 7 of 21 , May 2, 2001
                  dah ade dah hang punye RH & MD....kalau rajin datang lah mimos ambik..

                  beza RH & MD???? emmmm..syampu dulu baru tau....

                  --haizam

                  ~~~Practice does not makes Perfect but Perfect Practice makes Perfect~~

                  On Wed, 2 May 2001, firdaus wrote:

                  > windowmaker..emm macam khai pakaikan?
                  > waktu aku install redhat 7.1 tak keluar selection pilih window maker...kat
                  > mane ek..
                  >
                  > haizam, redhat 7.1 ada lagi..burnkan satu set lagi..
                  > ade differential ke between mandarake dan redhat.?
                  >
                  > cite sket?
                  >
                  > Rohaizam Abu Bakar wrote:
                  >
                  > > nak tanya sikit.... kalau kita set runlevel 5 dalam redhat, kita akan
                  > > dapat login menu ...macamana kita nak tambah kat menu tu supaya ade
                  > > desktop lain selain GNOME & KDE... eg: WindowMaker
                  > >
                  > > kita boleh set kat .Xclients file nak execute desktop yang mana satu tapi
                  > > kalau nak tambah gak kat menu tu...macamana??? Contoh macam mandrake 8.0..
                  > > semua desktop ade kat menu tu....
                  > >
                  > > p/s: ade sesiapa nak debian baru???
                  > >
                  > > --haizam
                  > >
                  > > To unsubscribe from this group, send an email to:
                  > > mypenguin99-unsubscribe@yahoogroups.com
                  > >
                  > >
                  > >
                  > > Your use of Yahoo! Groups is subject to http://docs.yahoo.com/info/terms/
                  >
                  >
                  >
                  > To unsubscribe from this group, send an email to:
                  > mypenguin99-unsubscribe@yahoogroups.com
                  >
                  >
                  >
                  > Your use of Yahoo! Groups is subject to http://docs.yahoo.com/info/terms/
                  >
                  >
                  >
                • Rohaizam Abu Bakar
                  nanti aku godek..... thanks.... --haizam ~~~Practice does not makes Perfect but Perfect Practice makes Perfect~~
                  Message 8 of 21 , May 2, 2001
                    nanti aku godek..... thanks....

                    --haizam

                    ~~~Practice does not makes Perfect but Perfect Practice makes Perfect~~

                    On Wed, 2 May 2001, Hasbullah Pit (sebol) wrote:

                    > /etc/X11/gdm/gdm.conf
                    > Agaknya lah ...
                    > dlm tu ada :-
                    >
                    > PostSessionScriptDir=/etc/X11/gdm/PostSession/
                    > PreSessionScriptDir=/etc/X11/gdm/PreSession/
                    > SessionDir=/etc/X11/gdm/Sessions/
                    > & sila rogol direktori-direktori tersebut
                    >
                    >
                    > Rohaizam Abu Bakar wrote:
                    > >
                    > > nak tanya sikit.... kalau kita set runlevel 5 dalam redhat, kita akan
                    > > dapat login menu ...macamana kita nak tambah kat menu tu supaya ade
                    > > desktop lain selain GNOME & KDE... eg: WindowMaker
                    >
                    > --
                    > Hasbullah Bin Pit (sebol) http://ikhlas.com
                    >
                    > " Melihat keadaan sistem kehakiman sekarang ini,
                    > Saya tak hairan kalau saya disabitkan dengan kesalahan
                    > 'Menceraikan isteri di luar mahkamah' ketika saya masih bujang"
                    > - Hasbullah Pit -
                    >
                    > To unsubscribe from this group, send an email to:
                    > mypenguin99-unsubscribe@yahoogroups.com
                    >
                    >
                    >
                    > Your use of Yahoo! Groups is subject to http://docs.yahoo.com/info/terms/
                    >
                    >
                    >
                  • Hasbullah Pit (sebol)
                    Tutup mata, guna RH then guna MD yg mana rasa best, tu lah yg best ... :) ... -- Hasbullah Bin Pit (sebol) http://ikhlas.com Melihat keadaan sistem kehakiman
                    Message 9 of 21 , May 2, 2001
                      Tutup mata,
                      guna RH
                      then guna MD
                      yg mana rasa best, tu lah yg best ... :)

                      Rohaizam Abu Bakar wrote:
                      >
                      > dah ade dah hang punye RH & MD....kalau rajin datang lah mimos ambik..
                      >
                      > beza RH & MD???? emmmm..syampu dulu baru tau....
                      >
                      > --haizam
                      >
                      > ~~~Practice does not makes Perfect but Perfect Practice makes Perfect~~
                      >
                      > On Wed, 2 May 2001, firdaus wrote:
                      >
                      > > windowmaker..emm macam khai pakaikan?
                      > > waktu aku install redhat 7.1 tak keluar selection pilih window maker...kat
                      > > mane ek..
                      > >
                      > > haizam, redhat 7.1 ada lagi..burnkan satu set lagi..
                      > > ade differential ke between mandarake dan redhat.?
                      > >
                      > > cite sket?
                      > >
                      > > Rohaizam Abu Bakar wrote:
                      > >
                      > > > nak tanya sikit.... kalau kita set runlevel 5 dalam redhat, kita akan
                      > > > dapat login menu ...macamana kita nak tambah kat menu tu supaya ade
                      > > > desktop lain selain GNOME & KDE... eg: WindowMaker
                      > > >
                      > > > kita boleh set kat .Xclients file nak execute desktop yang mana satu tapi
                      > > > kalau nak tambah gak kat menu tu...macamana??? Contoh macam mandrake 8.0..
                      > > > semua desktop ade kat menu tu....

                      --
                      Hasbullah Bin Pit (sebol) http://ikhlas.com

                      " Melihat keadaan sistem kehakiman sekarang ini,
                      Saya tak hairan kalau saya disabitkan dengan kesalahan
                      'Menceraikan isteri di luar mahkamah' ketika saya masih bujang"
                      - Hasbullah Pit -
                    • firdaus
                      hang bagi pada khai..nanti aku datang umah dia mai ambik... boleh?
                      Message 10 of 21 , May 2, 2001
                        hang bagi pada khai..nanti aku datang umah dia mai ambik...
                        boleh?

                        Rohaizam Abu Bakar wrote:

                        > dah ade dah hang punye RH & MD....kalau rajin datang lah mimos ambik..
                        >
                        > beza RH & MD???? emmmm..syampu dulu baru tau....
                        >
                        > --haizam
                        >
                        > ~~~Practice does not makes Perfect but Perfect Practice makes Perfect~~
                        >
                        > On Wed, 2 May 2001, firdaus wrote:
                        >
                        > > windowmaker..emm macam khai pakaikan?
                        > > waktu aku install redhat 7.1 tak keluar selection pilih window maker...kat
                        > > mane ek..
                        > >
                        > > haizam, redhat 7.1 ada lagi..burnkan satu set lagi..
                        > > ade differential ke between mandarake dan redhat.?
                        > >
                        > > cite sket?
                        > >
                        > > Rohaizam Abu Bakar wrote:
                        > >
                        > > > nak tanya sikit.... kalau kita set runlevel 5 dalam redhat, kita akan
                        > > > dapat login menu ...macamana kita nak tambah kat menu tu supaya ade
                        > > > desktop lain selain GNOME & KDE... eg: WindowMaker
                        > > >
                        > > > kita boleh set kat .Xclients file nak execute desktop yang mana satu tapi
                        > > > kalau nak tambah gak kat menu tu...macamana??? Contoh macam mandrake 8.0..
                        > > > semua desktop ade kat menu tu....
                        > > >
                        > > > p/s: ade sesiapa nak debian baru???
                        > > >
                        > > > --haizam
                        > > >
                        > > > To unsubscribe from this group, send an email to:
                        > > > mypenguin99-unsubscribe@yahoogroups.com
                        > > >
                        > > >
                        > > >
                        > > > Your use of Yahoo! Groups is subject to http://docs.yahoo.com/info/terms/
                        > >
                        > >
                        > >
                        > > To unsubscribe from this group, send an email to:
                        > > mypenguin99-unsubscribe@yahoogroups.com
                        > >
                        > >
                        > >
                        > > Your use of Yahoo! Groups is subject to http://docs.yahoo.com/info/terms/
                        > >
                        > >
                        > >
                        >
                        > To unsubscribe from this group, send an email to:
                        > mypenguin99-unsubscribe@yahoogroups.com
                        >
                        >
                        >
                        > Your use of Yahoo! Groups is subject to http://docs.yahoo.com/info/terms/
                      • Ibnu Abdullah
                        Kalau tak silap, windowmaker boleh combine dgn KDE atau GNOME. By default installation tak sure. Kalau rajin boleh recompile windowmaker. Rasanya masa install,
                        Message 11 of 21 , May 2, 2001
                          Kalau tak silap, windowmaker boleh combine dgn KDE atau GNOME. By default
                          installation tak sure. Kalau rajin boleh recompile windowmaker. Rasanya masa
                          install, kalau ambil custom, kita boleh select windows manager mana yg kita
                          suka, i.e: fvwm2, fvwm95. So bila RH/MD boot dgn run lvl5, Insyallah ada
                          option nak pilih windows manager yg kita dah select masa installation. Kalau
                          payah sangat, turn off run lvl 5. so edit balik .xinitrc, letak exec wmaker,
                          or lain2 windows manager yg rasa berkenan di hati.

                          Anyway, kalau rajin boleh check xdm settings.. kalau tak salah ingatan,
                          settings dia kat /etc/X11R6/

                          --enable-gnome
                          enable support for GNOME window manager hints

                          --enable-kde
                          enable support for kde/kwm window manager hints
                          >windowmaker..emm macam khai pakaikan?
                          >waktu aku install redhat 7.1 tak keluar selection pilih window maker...kat
                          >mane ek..
                          >
                          >haizam, redhat 7.1 ada lagi..burnkan satu set lagi..
                          >ade differential ke between mandarake dan redhat.?
                          >
                          >cite sket?
                          >
                          >Rohaizam Abu Bakar wrote:
                          >
                          > > nak tanya sikit.... kalau kita set runlevel 5 dalam redhat, kita akan
                          > > dapat login menu ...macamana kita nak tambah kat menu tu supaya ade
                          > > desktop lain selain GNOME & KDE... eg: WindowMaker
                          > >
                          > > kita boleh set kat .Xclients file nak execute desktop yang mana satu
                          >tapi
                          > > kalau nak tambah gak kat menu tu...macamana??? Contoh macam mandrake
                          >8.0..
                          > > semua desktop ade kat menu tu....
                          > >
                          > > p/s: ade sesiapa nak debian baru???
                          > >
                          > > --haizam
                          > >
                          > > To unsubscribe from this group, send an email to:
                          > > mypenguin99-unsubscribe@yahoogroups.com
                          > >
                          > >
                          > >
                          > > Your use of Yahoo! Groups is subject to
                          >http://docs.yahoo.com/info/terms/
                          >
                          >

                          _________________________________________________________________________
                          Get Your Private, Free E-mail from MSN Hotmail at http://www.hotmail.com
                        • Rohaizam Abu Bakar
                          ok.... hari jumaat nie aku kasi khai.... --haizam ~~~Practice does not makes Perfect but Perfect Practice makes Perfect~~ , , /( )` ___ / |
                          Message 12 of 21 , May 2, 2001
                            ok....

                            hari jumaat nie aku kasi khai....

                            --haizam

                            ~~~Practice does not makes Perfect but Perfect Practice makes Perfect~~
                            , ,
                            /( )`
                            \ \___ / |
                            /- _ `-/ '
                            (/\/ \ \ /\
                            / / | ` \
                            O O ) / |
                            `-^--'`< '
                            (_.) _ ) /
                            `.___/` /
                            `-----' /
                            <----. __ / __ \
                            <----|====O)))==) \) /====
                            <----' `--' `.__,' \
                            | |
                            \ / /\
                            ______( (_ / \______/
                            ,' ,-----' |
                            `--{__________)

                            Powered by: FreeBSD



                            On Thu, 3 May 2001, firdaus wrote:

                            > hang bagi pada khai..nanti aku datang umah dia mai ambik...
                            > boleh?
                            >
                            > Rohaizam Abu Bakar wrote:
                            >
                            > > dah ade dah hang punye RH & MD....kalau rajin datang lah mimos ambik..
                            > >
                            > > beza RH & MD???? emmmm..syampu dulu baru tau....
                            > >
                            > > --haizam
                            > >
                            > > ~~~Practice does not makes Perfect but Perfect Practice makes Perfect~~
                            > >
                            > > On Wed, 2 May 2001, firdaus wrote:
                            > >
                            > > > windowmaker..emm macam khai pakaikan?
                            > > > waktu aku install redhat 7.1 tak keluar selection pilih window maker...kat
                            > > > mane ek..
                            > > >
                            > > > haizam, redhat 7.1 ada lagi..burnkan satu set lagi..
                            > > > ade differential ke between mandarake dan redhat.?
                            > > >
                            > > > cite sket?
                            > > >
                            > > > Rohaizam Abu Bakar wrote:
                            > > >
                            > > > > nak tanya sikit.... kalau kita set runlevel 5 dalam redhat, kita akan
                            > > > > dapat login menu ...macamana kita nak tambah kat menu tu supaya ade
                            > > > > desktop lain selain GNOME & KDE... eg: WindowMaker
                            > > > >
                            > > > > kita boleh set kat .Xclients file nak execute desktop yang mana satu tapi
                            > > > > kalau nak tambah gak kat menu tu...macamana??? Contoh macam mandrake 8.0..
                            > > > > semua desktop ade kat menu tu....
                            > > > >
                            > > > > p/s: ade sesiapa nak debian baru???
                            > > > >
                            > > > > --haizam
                            > > > >
                            > > > > To unsubscribe from this group, send an email to:
                            > > > > mypenguin99-unsubscribe@yahoogroups.com
                            > > > >
                            > > > >
                            > > > >
                            > > > > Your use of Yahoo! Groups is subject to http://docs.yahoo.com/info/terms/
                            > > >
                            > > >
                            > > >
                            > > > To unsubscribe from this group, send an email to:
                            > > > mypenguin99-unsubscribe@yahoogroups.com
                            > > >
                            > > >
                            > > >
                            > > > Your use of Yahoo! Groups is subject to http://docs.yahoo.com/info/terms/
                            > > >
                            > > >
                            > > >
                            > >
                            > > To unsubscribe from this group, send an email to:
                            > > mypenguin99-unsubscribe@yahoogroups.com
                            > >
                            > >
                            > >
                            > > Your use of Yahoo! Groups is subject to http://docs.yahoo.com/info/terms/
                            >
                            >
                            >
                            > To unsubscribe from this group, send an email to:
                            > mypenguin99-unsubscribe@yahoogroups.com
                            >
                            >
                            >
                            > Your use of Yahoo! Groups is subject to http://docs.yahoo.com/info/terms/
                            >
                            >
                            >
                          • firdaus
                            ok thanks..
                            Message 13 of 21 , May 2, 2001
                              ok thanks..

                              Rohaizam Abu Bakar wrote:

                              > ok....
                              >
                              > hari jumaat nie aku kasi khai....
                              >
                              > --haizam
                              >
                              > ~~~Practice does not makes Perfect but Perfect Practice makes Perfect~~
                              > , ,
                              > /( )`
                              > \ \___ / |
                              > /- _ `-/ '
                              > (/\/ \ \ /\
                              > / / | ` \
                              > O O ) / |
                              > `-^--'`< '
                              > (_.) _ ) /
                              > `.___/` /
                              > `-----' /
                              > <----. __ / __ \
                              > <----|====O)))==) \) /====
                              > <----' `--' `.__,' \
                              > | |
                              > \ / /\
                              > ______( (_ / \______/
                              > ,' ,-----' |
                              > `--{__________)
                              >
                              > Powered by: FreeBSD
                              >
                              > On Thu, 3 May 2001, firdaus wrote:
                              >
                              > > hang bagi pada khai..nanti aku datang umah dia mai ambik...
                              > > boleh?
                              > >
                              > > Rohaizam Abu Bakar wrote:
                              > >
                              > > > dah ade dah hang punye RH & MD....kalau rajin datang lah mimos ambik..
                              > > >
                              > > > beza RH & MD???? emmmm..syampu dulu baru tau....
                              > > >
                              > > > --haizam
                              > > >
                              > > > ~~~Practice does not makes Perfect but Perfect Practice makes Perfect~~
                              > > >
                              > > > On Wed, 2 May 2001, firdaus wrote:
                              > > >
                              > > > > windowmaker..emm macam khai pakaikan?
                              > > > > waktu aku install redhat 7.1 tak keluar selection pilih window maker...kat
                              > > > > mane ek..
                              > > > >
                              > > > > haizam, redhat 7.1 ada lagi..burnkan satu set lagi..
                              > > > > ade differential ke between mandarake dan redhat.?
                              > > > >
                              > > > > cite sket?
                              > > > >
                              > > > > Rohaizam Abu Bakar wrote:
                              > > > >
                              > > > > > nak tanya sikit.... kalau kita set runlevel 5 dalam redhat, kita akan
                              > > > > > dapat login menu ...macamana kita nak tambah kat menu tu supaya ade
                              > > > > > desktop lain selain GNOME & KDE... eg: WindowMaker
                              > > > > >
                              > > > > > kita boleh set kat .Xclients file nak execute desktop yang mana satu tapi
                              > > > > > kalau nak tambah gak kat menu tu...macamana??? Contoh macam mandrake 8.0..
                              > > > > > semua desktop ade kat menu tu....
                              > > > > >
                              > > > > > p/s: ade sesiapa nak debian baru???
                              > > > > >
                              > > > > > --haizam
                              > > > > >
                              > > > > > To unsubscribe from this group, send an email to:
                              > > > > > mypenguin99-unsubscribe@yahoogroups.com
                              > > > > >
                              > > > > >
                              > > > > >
                              > > > > > Your use of Yahoo! Groups is subject to http://docs.yahoo.com/info/terms/
                              > > > >
                              > > > >
                              > > > >
                              > > > > To unsubscribe from this group, send an email to:
                              > > > > mypenguin99-unsubscribe@yahoogroups.com
                              > > > >
                              > > > >
                              > > > >
                              > > > > Your use of Yahoo! Groups is subject to http://docs.yahoo.com/info/terms/
                              > > > >
                              > > > >
                              > > > >
                              > > >
                              > > > To unsubscribe from this group, send an email to:
                              > > > mypenguin99-unsubscribe@yahoogroups.com
                              > > >
                              > > >
                              > > >
                              > > > Your use of Yahoo! Groups is subject to http://docs.yahoo.com/info/terms/
                              > >
                              > >
                              > >
                              > > To unsubscribe from this group, send an email to:
                              > > mypenguin99-unsubscribe@yahoogroups.com
                              > >
                              > >
                              > >
                              > > Your use of Yahoo! Groups is subject to http://docs.yahoo.com/info/terms/
                              > >
                              > >
                              > >
                              >
                              > To unsubscribe from this group, send an email to:
                              > mypenguin99-unsubscribe@yahoogroups.com
                              >
                              >
                              >
                              > Your use of Yahoo! Groups is subject to http://docs.yahoo.com/info/terms/
                            • firdaus
                              kalau ade freebsd..burn kan sekali boleh?
                              Message 14 of 21 , May 2, 2001
                                kalau ade freebsd..burn kan sekali boleh?

                                Rohaizam Abu Bakar wrote:

                                > ok....
                                >
                                > hari jumaat nie aku kasi khai....
                                >
                                > --haizam
                                >
                                > ~~~Practice does not makes Perfect but Perfect Practice makes Perfect~~
                                > , ,
                                > /( )`
                                > \ \___ / |
                                > /- _ `-/ '
                                > (/\/ \ \ /\
                                > / / | ` \
                                > O O ) / |
                                > `-^--'`< '
                                > (_.) _ ) /
                                > `.___/` /
                                > `-----' /
                                > <----. __ / __ \
                                > <----|====O)))==) \) /====
                                > <----' `--' `.__,' \
                                > | |
                                > \ / /\
                                > ______( (_ / \______/
                                > ,' ,-----' |
                                > `--{__________)
                                >
                                > Powered by: FreeBSD
                                >
                                > On Thu, 3 May 2001, firdaus wrote:
                                >
                                > > hang bagi pada khai..nanti aku datang umah dia mai ambik...
                                > > boleh?
                                > >
                                > > Rohaizam Abu Bakar wrote:
                                > >
                                > > > dah ade dah hang punye RH & MD....kalau rajin datang lah mimos ambik..
                                > > >
                                > > > beza RH & MD???? emmmm..syampu dulu baru tau....
                                > > >
                                > > > --haizam
                                > > >
                                > > > ~~~Practice does not makes Perfect but Perfect Practice makes Perfect~~
                                > > >
                                > > > On Wed, 2 May 2001, firdaus wrote:
                                > > >
                                > > > > windowmaker..emm macam khai pakaikan?
                                > > > > waktu aku install redhat 7.1 tak keluar selection pilih window maker...kat
                                > > > > mane ek..
                                > > > >
                                > > > > haizam, redhat 7.1 ada lagi..burnkan satu set lagi..
                                > > > > ade differential ke between mandarake dan redhat.?
                                > > > >
                                > > > > cite sket?
                                > > > >
                                > > > > Rohaizam Abu Bakar wrote:
                                > > > >
                                > > > > > nak tanya sikit.... kalau kita set runlevel 5 dalam redhat, kita akan
                                > > > > > dapat login menu ...macamana kita nak tambah kat menu tu supaya ade
                                > > > > > desktop lain selain GNOME & KDE... eg: WindowMaker
                                > > > > >
                                > > > > > kita boleh set kat .Xclients file nak execute desktop yang mana satu tapi
                                > > > > > kalau nak tambah gak kat menu tu...macamana??? Contoh macam mandrake 8.0..
                                > > > > > semua desktop ade kat menu tu....
                                > > > > >
                                > > > > > p/s: ade sesiapa nak debian baru???
                                > > > > >
                                > > > > > --haizam
                                > > > > >
                                > > > > > To unsubscribe from this group, send an email to:
                                > > > > > mypenguin99-unsubscribe@yahoogroups.com
                                > > > > >
                                > > > > >
                                > > > > >
                                > > > > > Your use of Yahoo! Groups is subject to http://docs.yahoo.com/info/terms/
                                > > > >
                                > > > >
                                > > > >
                                > > > > To unsubscribe from this group, send an email to:
                                > > > > mypenguin99-unsubscribe@yahoogroups.com
                                > > > >
                                > > > >
                                > > > >
                                > > > > Your use of Yahoo! Groups is subject to http://docs.yahoo.com/info/terms/
                                > > > >
                                > > > >
                                > > > >
                                > > >
                                > > > To unsubscribe from this group, send an email to:
                                > > > mypenguin99-unsubscribe@yahoogroups.com
                                > > >
                                > > >
                                > > >
                                > > > Your use of Yahoo! Groups is subject to http://docs.yahoo.com/info/terms/
                                > >
                                > >
                                > >
                                > > To unsubscribe from this group, send an email to:
                                > > mypenguin99-unsubscribe@yahoogroups.com
                                > >
                                > >
                                > >
                                > > Your use of Yahoo! Groups is subject to http://docs.yahoo.com/info/terms/
                                > >
                                > >
                                > >
                                >
                                > To unsubscribe from this group, send an email to:
                                > mypenguin99-unsubscribe@yahoogroups.com
                                >
                                >
                                >
                                > Your use of Yahoo! Groups is subject to http://docs.yahoo.com/info/terms/
                              • Rohaizam Abu Bakar
                                freebsd 4.2 ke 4.3?? --haizam ~~~Practice does not makes Perfect but Perfect Practice makes Perfect~~ , , /( )` ___ / | /- _ `-/ (/ /
                                Message 15 of 21 , May 4, 2001
                                  freebsd 4.2 ke 4.3??

                                  --haizam

                                  ~~~Practice does not makes Perfect but Perfect Practice makes Perfect~~
                                  , ,
                                  /( )`
                                  \ \___ / |
                                  /- _ `-/ '
                                  (/\/ \ \ /\
                                  / / | ` \
                                  O O ) / |
                                  `-^--'`< '
                                  (_.) _ ) /
                                  `.___/` /
                                  `-----' /
                                  <----. __ / __ \
                                  <----|====O)))==) \) /====
                                  <----' `--' `.__,' \
                                  | |
                                  \ / /\
                                  ______( (_ / \______/
                                  ,' ,-----' |
                                  `--{__________)

                                  Powered by: FreeBSD



                                  On Thu, 3 May 2001, firdaus wrote:

                                  > kalau ade freebsd..burn kan sekali boleh?
                                  >
                                  > Rohaizam Abu Bakar wrote:
                                  >
                                  > > ok....
                                  > >
                                  > > hari jumaat nie aku kasi khai....
                                  > >
                                  > > --haizam
                                  > >
                                  > > ~~~Practice does not makes Perfect but Perfect Practice makes Perfect~~
                                  > > , ,
                                  > > /( )`
                                  > > \ \___ / |
                                  > > /- _ `-/ '
                                  > > (/\/ \ \ /\
                                  > > / / | ` \
                                  > > O O ) / |
                                  > > `-^--'`< '
                                  > > (_.) _ ) /
                                  > > `.___/` /
                                  > > `-----' /
                                  > > <----. __ / __ \
                                  > > <----|====O)))==) \) /====
                                  > > <----' `--' `.__,' \
                                  > > | |
                                  > > \ / /\
                                  > > ______( (_ / \______/
                                  > > ,' ,-----' |
                                  > > `--{__________)
                                  > >
                                  > > Powered by: FreeBSD
                                  > >
                                  > > On Thu, 3 May 2001, firdaus wrote:
                                  > >
                                  > > > hang bagi pada khai..nanti aku datang umah dia mai ambik...
                                  > > > boleh?
                                  > > >
                                  > > > Rohaizam Abu Bakar wrote:
                                  > > >
                                  > > > > dah ade dah hang punye RH & MD....kalau rajin datang lah mimos ambik..
                                  > > > >
                                  > > > > beza RH & MD???? emmmm..syampu dulu baru tau....
                                  > > > >
                                  > > > > --haizam
                                  > > > >
                                  > > > > ~~~Practice does not makes Perfect but Perfect Practice makes Perfect~~
                                  > > > >
                                  > > > > On Wed, 2 May 2001, firdaus wrote:
                                  > > > >
                                  > > > > > windowmaker..emm macam khai pakaikan?
                                  > > > > > waktu aku install redhat 7.1 tak keluar selection pilih window maker...kat
                                  > > > > > mane ek..
                                  > > > > >
                                  > > > > > haizam, redhat 7.1 ada lagi..burnkan satu set lagi..
                                  > > > > > ade differential ke between mandarake dan redhat.?
                                  > > > > >
                                  > > > > > cite sket?
                                  > > > > >
                                  > > > > > Rohaizam Abu Bakar wrote:
                                  > > > > >
                                  > > > > > > nak tanya sikit.... kalau kita set runlevel 5 dalam redhat, kita akan
                                  > > > > > > dapat login menu ...macamana kita nak tambah kat menu tu supaya ade
                                  > > > > > > desktop lain selain GNOME & KDE... eg: WindowMaker
                                  > > > > > >
                                  > > > > > > kita boleh set kat .Xclients file nak execute desktop yang mana satu tapi
                                  > > > > > > kalau nak tambah gak kat menu tu...macamana??? Contoh macam mandrake 8.0..
                                  > > > > > > semua desktop ade kat menu tu....
                                  > > > > > >
                                  > > > > > > p/s: ade sesiapa nak debian baru???
                                  > > > > > >
                                  > > > > > > --haizam
                                  > > > > > >
                                  > > > > > > To unsubscribe from this group, send an email to:
                                  > > > > > > mypenguin99-unsubscribe@yahoogroups.com
                                  > > > > > >
                                  > > > > > >
                                  > > > > > >
                                  > > > > > > Your use of Yahoo! Groups is subject to http://docs.yahoo.com/info/terms/
                                  > > > > >
                                  > > > > >
                                  > > > > >
                                  > > > > > To unsubscribe from this group, send an email to:
                                  > > > > > mypenguin99-unsubscribe@yahoogroups.com
                                  > > > > >
                                  > > > > >
                                  > > > > >
                                  > > > > > Your use of Yahoo! Groups is subject to http://docs.yahoo.com/info/terms/
                                  > > > > >
                                  > > > > >
                                  > > > > >
                                  > > > >
                                  > > > > To unsubscribe from this group, send an email to:
                                  > > > > mypenguin99-unsubscribe@yahoogroups.com
                                  > > > >
                                  > > > >
                                  > > > >
                                  > > > > Your use of Yahoo! Groups is subject to http://docs.yahoo.com/info/terms/
                                  > > >
                                  > > >
                                  > > >
                                  > > > To unsubscribe from this group, send an email to:
                                  > > > mypenguin99-unsubscribe@yahoogroups.com
                                  > > >
                                  > > >
                                  > > >
                                  > > > Your use of Yahoo! Groups is subject to http://docs.yahoo.com/info/terms/
                                  > > >
                                  > > >
                                  > > >
                                  > >
                                  > > To unsubscribe from this group, send an email to:
                                  > > mypenguin99-unsubscribe@yahoogroups.com
                                  > >
                                  > >
                                  > >
                                  > > Your use of Yahoo! Groups is subject to http://docs.yahoo.com/info/terms/
                                  >
                                  >
                                  >
                                  > To unsubscribe from this group, send an email to:
                                  > mypenguin99-unsubscribe@yahoogroups.com
                                  >
                                  >
                                  >
                                  > Your use of Yahoo! Groups is subject to http://docs.yahoo.com/info/terms/
                                  >
                                  >
                                  >
                                • c@m&uFl@g3
                                  freebsd yang terbaru boleh...mane bagus...pada pandangan hang...
                                  Message 16 of 21 , May 4, 2001
                                    freebsd yang terbaru boleh...mane bagus...pada pandangan hang...

                                    Rohaizam Abu Bakar wrote:

                                    >
                                    > freebsd 4.2 ke 4.3??
                                    >
                                    > --haizam
                                    >
                                    > ~~~Practice does not makes Perfect but Perfect Practice makes Perfect~~
                                    > , ,
                                    > /( )`
                                    > \ \___ / |
                                    > /- _ `-/ '
                                    > (/\/ \ \ /\
                                    > / / | ` \
                                    > O O ) / |
                                    > `-^--'`< '
                                    > (_.) _ ) /
                                    > `.___/` /
                                    > `-----' /
                                    > <----. __ / __ \
                                    > <----|====O)))==) \) /====
                                    > <----' `--' `.__,' \
                                    > | |
                                    > \ / /\
                                    > ______( (_ / \______/
                                    > ,' ,-----' |
                                    > `--{__________)
                                    >
                                    > Powered by: FreeBSD
                                    >
                                    > On Thu, 3 May 2001, firdaus wrote:
                                    >
                                    > > kalau ade freebsd..burn kan sekali boleh?
                                    > >
                                    > > Rohaizam Abu Bakar wrote:
                                    > >
                                    > > > ok....
                                    > > >
                                    > > > hari jumaat nie aku kasi khai....
                                    > > >
                                    > > > --haizam
                                    > > >
                                    > > > ~~~Practice does not makes Perfect but Perfect Practice makes Perfect~~
                                    > > > , ,
                                    > > > /( )`
                                    > > > \ \___ / |
                                    > > > /- _ `-/ '
                                    > > > (/\/ \ \ /\
                                    > > > / / | ` \
                                    > > > O O ) / |
                                    > > > `-^--'`< '
                                    > > > (_.) _ ) /
                                    > > > `.___/` /
                                    > > > `-----' /
                                    > > > <----. __ / __ \
                                    > > > <----|====O)))==) \) /====
                                    > > > <----' `--' `.__,' \
                                    > > > | |
                                    > > > \ / /\
                                    > > > ______( (_ / \______/
                                    > > > ,' ,-----' |
                                    > > > `--{__________)
                                    > > >
                                    > > > Powered by: FreeBSD
                                    > > >
                                    > > > On Thu, 3 May 2001, firdaus wrote:
                                    > > >
                                    > > > > hang bagi pada khai..nanti aku datang umah dia mai ambik...
                                    > > > > boleh?
                                    > > > >
                                    > > > > Rohaizam Abu Bakar wrote:
                                    > > > >
                                    > > > > > dah ade dah hang punye RH & MD....kalau rajin datang lah mimos ambik..
                                    > > > > >
                                    > > > > > beza RH & MD???? emmmm..syampu dulu baru tau....
                                    > > > > >
                                    > > > > > --haizam
                                    > > > > >
                                    > > > > > ~~~Practice does not makes Perfect but Perfect Practice makes Perfect~~
                                    > > > > >
                                    > > > > > On Wed, 2 May 2001, firdaus wrote:
                                    > > > > >
                                    > > > > > > windowmaker..emm macam khai pakaikan?
                                    > > > > > > waktu aku install redhat 7.1 tak keluar selection pilih window maker...kat
                                    > > > > > > mane ek..
                                    > > > > > >
                                    > > > > > > haizam, redhat 7.1 ada lagi..burnkan satu set lagi..
                                    > > > > > > ade differential ke between mandarake dan redhat.?
                                    > > > > > >
                                    > > > > > > cite sket?
                                    > > > > > >
                                    > > > > > > Rohaizam Abu Bakar wrote:
                                    > > > > > >
                                    > > > > > > > nak tanya sikit.... kalau kita set runlevel 5 dalam redhat, kita akan
                                    > > > > > > > dapat login menu ...macamana kita nak tambah kat menu tu supaya ade
                                    > > > > > > > desktop lain selain GNOME & KDE... eg: WindowMaker
                                    > > > > > > >
                                    > > > > > > > kita boleh set kat .Xclients file nak execute desktop yang mana satu tapi
                                    > > > > > > > kalau nak tambah gak kat menu tu...macamana??? Contoh macam mandrake 8.0..
                                    > > > > > > > semua desktop ade kat menu tu....
                                    > > > > > > >
                                    > > > > > > > p/s: ade sesiapa nak debian baru???
                                    > > > > > > >
                                    > > > > > > > --haizam
                                    > > > > > > >
                                    > > > > > > > To unsubscribe from this group, send an email to:
                                    > > > > > > > mypenguin99-unsubscribe@yahoogroups.com
                                    > > > > > > >
                                    > > > > > > >
                                    > > > > > > >
                                    > > > > > > > Your use of Yahoo! Groups is subject to http://docs.yahoo.com/info/terms/
                                    > > > > > >
                                    > > > > > >
                                    > > > > > >
                                    > > > > > > To unsubscribe from this group, send an email to:
                                    > > > > > > mypenguin99-unsubscribe@yahoogroups.com
                                    > > > > > >
                                    > > > > > >
                                    > > > > > >
                                    > > > > > > Your use of Yahoo! Groups is subject to http://docs.yahoo.com/info/terms/
                                    > > > > > >
                                    > > > > > >
                                    > > > > > >
                                    > > > > >
                                    > > > > > To unsubscribe from this group, send an email to:
                                    > > > > > mypenguin99-unsubscribe@yahoogroups.com
                                    > > > > >
                                    > > > > >
                                    > > > > >
                                    > > > > > Your use of Yahoo! Groups is subject to http://docs.yahoo.com/info/terms/
                                    > > > >
                                    > > > >
                                    > > > >
                                    > > > > To unsubscribe from this group, send an email to:
                                    > > > > mypenguin99-unsubscribe@yahoogroups.com
                                    > > > >
                                    > > > >
                                    > > > >
                                    > > > > Your use of Yahoo! Groups is subject to http://docs.yahoo.com/info/terms/
                                    > > > >
                                    > > > >
                                    > > > >
                                    > > >
                                    > > > To unsubscribe from this group, send an email to:
                                    > > > mypenguin99-unsubscribe@yahoogroups.com
                                    > > >
                                    > > >
                                    > > >
                                    > > > Your use of Yahoo! Groups is subject to http://docs.yahoo.com/info/terms/
                                    > >
                                    > >
                                    > >
                                    > > To unsubscribe from this group, send an email to:
                                    > > mypenguin99-unsubscribe@yahoogroups.com
                                    > >
                                    > >
                                    > >
                                    > > Your use of Yahoo! Groups is subject to http://docs.yahoo.com/info/terms/
                                    > >
                                    > >
                                    > >
                                    >
                                    > To unsubscribe from this group, send an email to:
                                    > mypenguin99-unsubscribe@yahoogroups.com
                                    >
                                    >
                                    >
                                    > Your use of Yahoo! Groups is subject to http://docs.yahoo.com/info/terms/
                                  • linuxfreak@maxis.net.my
                                    mestilah slackware best.. -rewt semestinya slackware
                                    Message 17 of 21 , May 5, 2001
                                      mestilah slackware best..

                                      -rewt
                                      semestinya slackware

                                      On 2 May 2001, at 20:36, Hasbullah Pit (sebol) wrote:

                                      > Tutup mata,
                                      > guna RH
                                      > then guna MD
                                      > yg mana rasa best, tu lah yg best ... :)
                                      >
                                      > Rohaizam Abu Bakar wrote:
                                      > >
                                      > > dah ade dah hang punye RH & MD....kalau rajin datang lah mimos ambik..
                                      > >
                                      > > beza RH & MD???? emmmm..syampu dulu baru tau....
                                      > >
                                      > > --haizam
                                      > >
                                      > > ~~~Practice does not makes Perfect but Perfect Practice makes Perfect~~
                                      > >
                                      > > On Wed, 2 May 2001, firdaus wrote:
                                      > >
                                      > > > windowmaker..emm macam khai pakaikan?
                                      > > > waktu aku install redhat 7.1 tak keluar selection pilih window maker...kat
                                      > > > mane ek..
                                      > > >
                                      > > > haizam, redhat 7.1 ada lagi..burnkan satu set lagi..
                                      > > > ade differential ke between mandarake dan redhat.?
                                      > > >
                                      > > > cite sket?
                                      > > >
                                      > > > Rohaizam Abu Bakar wrote:
                                      > > >
                                      > > > > nak tanya sikit.... kalau kita set runlevel 5 dalam redhat, kita akan
                                      > > > > dapat login menu ...macamana kita nak tambah kat menu tu supaya ade
                                      > > > > desktop lain selain GNOME & KDE... eg: WindowMaker
                                      > > > >
                                      > > > > kita boleh set kat .Xclients file nak execute desktop yang mana satu tapi
                                      > > > > kalau nak tambah gak kat menu tu...macamana??? Contoh macam mandrake 8.0..
                                      > > > > semua desktop ade kat menu tu....
                                      >
                                      > --
                                      > Hasbullah Bin Pit (sebol) http://ikhlas.com
                                      >
                                      > " Melihat keadaan sistem kehakiman sekarang ini,
                                      > Saya tak hairan kalau saya disabitkan dengan kesalahan
                                      > 'Menceraikan isteri di luar mahkamah' ketika saya masih bujang"
                                      > - Hasbullah Pit -
                                      >
                                      > To unsubscribe from this group, send an email to:
                                      > mypenguin99-unsubscribe@yahoogroups.com
                                      >
                                      >
                                      >
                                      > Your use of Yahoo! Groups is subject to http://docs.yahoo.com/info/terms/
                                      >
                                      >
                                    • ikmal_ahmad@yahoo.com
                                      mmm.. any way freebsd 4.2 ade masalah dgn glob ke ape ntah.. so kalau bg yg baru nak install tu better install 4.3 la.. tapi kalau dah install 4.2 anda hanya
                                      Message 18 of 21 , May 7, 2001
                                        mmm.. any way freebsd 4.2 ade masalah dgn glob ke ape ntah.. so kalau bg yg baru nak install tu better install 4.3 la.. tapi kalau dah install 4.2 anda hanya perlu buat cvs up sahaja.. so dia akan jadi freebsd 4.2-stable.. tu jerk.. ni pon info yg aku dapat dari membe.. cd 4.3?? aku ade nak? hehe..
                                        p/s: tolong la buang msg pepanjang kat bawah mase korang reply.. bukan payah pon.. tekan ctrl+shift+end then tekan delete.. aku rase semua tau.. so tolong jgn malas sangat.. telima kaseh..
                                      • Hasbullah Pit (sebol)
                                        Re: [mypenguin99] runlevel 5 (Score:-1, Offtopic) ... -- Hasbullah Bin Pit (sebol) http://ikhlas.com Melihat keadaan sistem kehakiman sekarang ini, Saya tak
                                        Message 19 of 21 , May 7, 2001
                                          Re: [mypenguin99] runlevel 5 (Score:-1, Offtopic)
                                          ----------------------------


                                          linuxfreak@... wrote:
                                          >
                                          > mestilah slackware best..
                                          >

                                          --
                                          Hasbullah Bin Pit (sebol) http://ikhlas.com

                                          " Melihat keadaan sistem kehakiman sekarang ini,
                                          Saya tak hairan kalau saya disabitkan dengan kesalahan
                                          'Menceraikan isteri di luar mahkamah' ketika saya masih bujang"
                                          - Hasbullah Pit -
                                        Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.