Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Re: [mypenguin99] aktiviti mypenguin99

Expand Messages
  • ahmad arafat
    ada, tenggelam timbul sikit.. mcm2 things happen lately ehehe... aku banyak aktif kat FB la bro.. https://www.facebook.com/trunasuci   netbsd# uname -a NetBSD
    Message 1 of 6 , Mar 25, 2013
      ada, tenggelam timbul sikit.. mcm2 things happen lately ehehe...

      aku banyak aktif kat FB la bro.. https://www.facebook.com/trunasuci


       
      netbsd# uname -a
      NetBSD netbsd.trunasuci.opensource.my 5.0.0_PATCH NetBSD 5.0.0_PATCH (GENERIC) #0: Sun May 3 13:37:36 MYT 2009 root@...:/usr/obj/sys/arch/i386/compile/GENERIC i386


      ________________________________
      From: Che Wan Zawawi bin Che Wan Sulaiman <chewanz@...>
      To: "mypenguin99@yahoogroups.com" <mypenguin99@yahoogroups.com>
      Sent: Saturday, March 16, 2013 12:26 AM
      Subject: RE: [mypenguin99] aktiviti mypenguin99

      Wah..
      Lama x dengar berita brader apat.. how r u bro?


      Che Wan Zawawi Sulaiman
      Penolong Pengarah
      UPTM, INTIM
      016-9867193



      -------- Original message --------
      From: ahmad arafat <trunasuci_74@...>
      Date: 15/03/2013 11:30 PM (GMT+08:00)
      To: mypenguin99@yahoogroups.com
      Subject: [mypenguin99] aktiviti mypenguin99




      salam semua..

      lama kita sunyi.. ada idea untuk aktiviti mypenguin99 tahun 2013? minum2 meetups pun ok...

      :)

      netbsd# uname -a
      NetBSD netbsd.trunasuci.opensource.my 5.0.0_PATCH NetBSD 5.0.0_PATCH (GENERIC) #0: Sun May 3 13:37:36 MYT 2009 root@...<mailto:root%40netbsd.trunasuci.opensource.my>:/usr/obj/sys/arch/i386/compile/GENERIC i386

      [Non-text portions of this message have been removed]





      [Non-text portions of this message have been removed]



      ------------------------------------

      \\\|///
      \\ ~ ~ //
      ( @ @ )
      -------------------------------oOOo-(_)-oOOo-----------------------------------

      Untuk mengeluarkan diri anda dari senarai email ini, hantarkan email ke :
      mypenguin99-unsubscribe@yahoogroups.com

      ----------------------------------------Oooo.----------------------------------
      .oooO ( )
      ( ) ) /
      \ ( (_/
      \_)

      Yahoo! Groups Links



      [Non-text portions of this message have been removed]
    • Mohammad Bahathir Hashim
      Ye la... sekarang ramai rakan-rakan kita sudah berkerjaya, dan secara tidak langsung komitmen kepada aktiviti bersama turut juga merosot. :) Saya pun tak
      Message 2 of 6 , Mar 26, 2013
        Ye la... sekarang ramai rakan-rakan kita sudah berkerjaya, dan secara tidak
        langsung komitmen kepada aktiviti bersama turut juga merosot. :)

        Saya pun tak banyak cite sangat, dan kalau ada peluang Teh Tarik session
        berdekatan, saya akan cuba luangkan masa untuk perjumpaan.

        Apa-apa pun, sama-sama kita berdoa agar kita berjaya dalam kehidupan dunia
        dan akhirat.


        On Tue, Mar 26, 2013 at 6:27 AM, ahmad arafat <trunasuci_74@...>wrote:

        > ada, tenggelam timbul sikit.. mcm2 things happen lately ehehe...
        >
        > aku banyak aktif kat FB la bro.. https://www.facebook.com/trunasuci
        >
        >
        >
        > netbsd# uname -a
        > NetBSD netbsd.trunasuci.opensource.my 5.0.0_PATCH NetBSD 5.0.0_PATCH
        > (GENERIC) #0: Sun May 3 13:37:36 MYT 2009
        > root@...:/usr/obj/sys/arch/i386/compile/GENERIC
        > i386
        >
        >
        > ________________________________
        > From: Che Wan Zawawi bin Che Wan Sulaiman <chewanz@...>
        > To: "mypenguin99@yahoogroups.com" <mypenguin99@yahoogroups.com>
        > Sent: Saturday, March 16, 2013 12:26 AM
        > Subject: RE: [mypenguin99] aktiviti mypenguin99
        >
        > Wah..
        > Lama x dengar berita brader apat.. how r u bro?
        >
        >
        > Che Wan Zawawi Sulaiman
        > Penolong Pengarah
        > UPTM, INTIM
        > 016-9867193
        >
        >
        >
        > -------- Original message --------
        > From: ahmad arafat <trunasuci_74@...>
        > Date: 15/03/2013 11:30 PM (GMT+08:00)
        > To: mypenguin99@yahoogroups.com
        > Subject: [mypenguin99] aktiviti mypenguin99
        >
        >
        >
        >
        > salam semua..
        >
        > lama kita sunyi.. ada idea untuk aktiviti mypenguin99 tahun 2013? minum2
        > meetups pun ok...
        >
        > :)
        >
        > netbsd# uname -a
        > NetBSD netbsd.trunasuci.opensource.my 5.0.0_PATCH NetBSD 5.0.0_PATCH
        > (GENERIC) #0: Sun May 3 13:37:36 MYT 2009
        > root@...<mailto:
        > root%40netbsd.trunasuci.opensource.my>:/usr/obj/sys/arch/i386/compile/GENERIC
        > i386
        >
        > [Non-text portions of this message have been removed]
        >
        >
        >
        >
        >
        > [Non-text portions of this message have been removed]
        >
        >
        >
        > ------------------------------------
        >
        > \\\|///
        > \\ ~ ~ //
        > ( @ @ )
        >
        > -------------------------------oOOo-(_)-oOOo-----------------------------------
        >
        > Untuk mengeluarkan diri anda dari senarai email ini, hantarkan email ke :
        > mypenguin99-unsubscribe@yahoogroups.com
        >
        >
        > ----------------------------------------Oooo.----------------------------------
        > .oooO ( )
        > ( ) ) /
        > \ ( (_/
        > \_)
        >
        > Yahoo! Groups Links
        >
        >
        >
        > [Non-text portions of this message have been removed]
        >
        >
        >
        > ------------------------------------
        >
        > \\\|///
        > \\ ~ ~ //
        > ( @ @ )
        >
        > -------------------------------oOOo-(_)-oOOo-----------------------------------
        >
        > Untuk mengeluarkan diri anda dari senarai email ini, hantarkan email ke :
        > mypenguin99-unsubscribe@yahoogroups.com
        >
        >
        > ----------------------------------------Oooo.----------------------------------
        > .oooO ( )
        > ( ) ) /
        > \ ( (_/
        > \_)
        >
        > Yahoo! Groups Links
        >
        >
        >
        >


        [Non-text portions of this message have been removed]
      • md_najmi
        dah lain interface yahoogroups ni --- In mypenguin99@yahoogroups.com, wrote: Ye la... sekarang ramai rakan-rakan kita sudah berkerjaya, dan
        Message 3 of 6 , Sep 20, 2013

          dah lain interface yahoogroups ni



          --- In mypenguin99@yahoogroups.com, <bahathir@...> wrote:

          Ye la... sekarang ramai rakan-rakan kita sudah berkerjaya, dan secara tidak
          langsung komitmen kepada aktiviti bersama turut juga merosot. :)

          Saya pun tak banyak cite sangat, dan kalau ada peluang Teh Tarik session
          berdekatan, saya akan cuba luangkan masa untuk perjumpaan.

          Apa-apa pun, sama-sama kita berdoa agar kita berjaya dalam kehidupan dunia
          dan akhirat.


          On Tue, Mar 26, 2013 at 6:27 AM, ahmad arafat <trunasuci_74@...>wrote:

          > ada, tenggelam timbul sikit.. mcm2 things happen lately ehehe...
          >
          > aku banyak aktif kat FB la bro.. https://www.facebook.com/trunasuci
          >
          >
          >
          > netbsd# uname -a
          > NetBSD netbsd.trunasuci.opensource.my 5.0.0_PATCH NetBSD 5.0.0_PATCH
          > (GENERIC) #0: Sun May 3 13:37:36 MYT 2009
          > root@...:/usr/obj/sys/arch/i386/compile/GENERIC
          > i386
          >
          >
          > ________________________________
          > From: Che Wan Zawawi bin Che Wan Sulaiman <chewanz@...>
          > To: "mypenguin99@yahoogroups.com" <mypenguin99@yahoogroups.com>
          > Sent: Saturday, March 16, 2013 12:26 AM
          > Subject: RE: [mypenguin99] aktiviti mypenguin99
          >
          > Wah..
          > Lama x dengar berita brader apat.. how r u bro?
          >
          >
          > Che Wan Zawawi Sulaiman
          > Penolong Pengarah
          > UPTM, INTIM
          > 016-9867193
          >
          >
          >
          > -------- Original message --------
          > From: ahmad arafat <trunasuci_74@...>
          > Date: 15/03/2013 11:30 PM (GMT+08:00)
          > To: mypenguin99@yahoogroups.com
          > Subject: [mypenguin99] aktiviti mypenguin99
          >
          >
          >
          >
          > salam semua..
          >
          > lama kita sunyi.. ada idea untuk aktiviti mypenguin99 tahun 2013? minum2
          > meetups pun ok...
          >
          > :)
          >
          > netbsd# uname -a
          > NetBSD netbsd.trunasuci.opensource.my 5.0.0_PATCH NetBSD 5.0.0_PATCH
          > (GENERIC) #0: Sun May 3 13:37:36 MYT 2009
          > root@...<mailto:
          > root%40netbsd.trunasuci.opensource.my>:/usr/obj/sys/arch/i386/compile/GENERIC
          > i386
          >
          > [Non-text portions of this message have been removed]
          >
          >
          >
          >
          >
          > [Non-text portions of this message have been removed]
          >
          >
          >
          > ------------------------------------
          >
          > \\\|///
          > \\ ~ ~ //
          > ( @ @ )
          >
          > -------------------------------oOOo-(_)-oOOo-----------------------------------
          >
          > Untuk mengeluarkan diri anda dari senarai email ini, hantarkan email ke :
          > mypenguin99-unsubscribe@yahoogroups.com
          >
          >
          > ----------------------------------------Oooo.----------------------------------
          > .oooO ( )
          > ( ) ) /
          > \ ( (_/
          > \_)
          >
          > Yahoo! Groups Links
          >
          >
          >
          > [Non-text portions of this message have been removed]
          >
          >
          >
          > ------------------------------------
          >
          > \\\|///
          > \\ ~ ~ //
          > ( @ @ )
          >
          > -------------------------------oOOo-(_)-oOOo-----------------------------------
          >
          > Untuk mengeluarkan diri anda dari senarai email ini, hantarkan email ke :
          > mypenguin99-unsubscribe@yahoogroups.com
          >
          >
          > ----------------------------------------Oooo.----------------------------------
          > .oooO ( )
          > ( ) ) /
          > \ ( (_/
          > \_)
          >
          > Yahoo! Groups Links
          >
          >
          >
          >


          [Non-text portions of this message have been removed]
        • Mohammad Bahathir Hashim
          Jarang sangat masuk yahoo groups. Reply semuanya dari Gmail. :) 2013/9/20
          Message 4 of 6 , Sep 20, 2013
            Jarang sangat masuk yahoo groups. Reply semuanya dari Gmail. :)


            2013/9/20 <md_najmi@...>


            dah lain interface yahoogroups ni



            --- In mypenguin99@yahoogroups.com, <bahathir@...> wrote:

            Ye la... sekarang ramai rakan-rakan kita sudah berkerjaya, dan secara tidak
            langsung komitmen kepada aktiviti bersama turut juga merosot. :)

            Saya pun tak banyak cite sangat, dan kalau ada peluang Teh Tarik session
            berdekatan, saya akan cuba luangkan masa untuk perjumpaan.

            Apa-apa pun, sama-sama kita berdoa agar kita berjaya dalam kehidupan dunia
            dan akhirat.


            On Tue, Mar 26, 2013 at 6:27 AM, ahmad arafat <trunasuci_74@...>wrote:


            > ada, tenggelam timbul sikit.. mcm2 things happen lately ehehe...
            >
            > aku banyak aktif kat FB la bro.. https://www.facebook.com/trunasuci
            >
            >
            >
            > netbsd# uname -a
            > NetBSD netbsd.trunasuci.opensource.my 5.0.0_PATCH NetBSD 5.0.0_PATCH
            > (GENERIC) #0: Sun May 3 13:37:36 MYT 2009
            > root@...:/usr/obj/sys/arch/i386/compile/GENERIC
            > i386
            >
            >
            > ________________________________
            > From: Che Wan Zawawi bin Che Wan Sulaiman <chewanz@...>

            > To: "mypenguin99@yahoogroups.com" <mypenguin99@yahoogroups.com>
            > Sent: Saturday, March 16, 2013 12:26 AM
            > Subject: RE: [mypenguin99] aktiviti mypenguin99
            >
            > Wah..
            > Lama x dengar berita brader apat.. how r u bro?
            >
            >
            > Che Wan Zawawi Sulaiman
            > Penolong Pengarah
            > UPTM, INTIM
            > 016-9867193
            >
            >
            >
            > -------- Original message --------
            > From: ahmad arafat <trunasuci_74@...>
            > Date: 15/03/2013 11:30 PM (GMT+08:00)
            > To: mypenguin99@yahoogroups.com
            > Subject: [mypenguin99] aktiviti mypenguin99
            >
            >
            >
            >
            > salam semua..
            >
            > lama kita sunyi.. ada idea untuk aktiviti mypenguin99 tahun 2013? minum2
            > meetups pun ok...
            >
            > :)
            >
            > netbsd# uname -a
            > NetBSD netbsd.trunasuci.opensource.my 5.0.0_PATCH NetBSD 5.0.0_PATCH
            > (GENERIC) #0: Sun May 3 13:37:36 MYT 2009
            > root@...<mailto:

            > root%40netbsd.trunasuci.opensource.my>:/usr/obj/sys/arch/i386/compile/GENERIC
            > i386
            >
            > [Non-text portions of this message have been removed]
            >
            >
            >
            >
            >
            > [Non-text portions of this message have been removed]
            >
            >
            >
            > ------------------------------------
            >
            > \\\|///
            > \\ ~ ~ //
            > ( @ @ )
            >
            > -------------------------------oOOo-(_)-oOOo-----------------------------------
            >
            > Untuk mengeluarkan diri anda dari senarai email ini, hantarkan email ke :
            > mypenguin99-unsubscribe@yahoogroups.com
            >
            >
            > ----------------------------------------Oooo.----------------------------------
            > .oooO ( )
            > ( ) ) /
            > \ ( (_/
            > \_)
            >
            > Yahoo! Groups Links
            >
            >
            >
            > [Non-text portions of this message have been removed]
            >
            >
            >
            > ------------------------------------
            >
            > \\\|///
            > \\ ~ ~ //
            > ( @ @ )
            >
            > -------------------------------oOOo-(_)-oOOo-----------------------------------
            >
            > Untuk mengeluarkan diri anda dari senarai email ini, hantarkan email ke :
            > mypenguin99-unsubscribe@yahoogroups.com
            >
            >
            > ----------------------------------------Oooo.----------------------------------
            > .oooO ( )
            > ( ) ) /
            > \ ( (_/
            > \_)
            >
            > Yahoo! Groups Links
            >
            >
            >
            >


            [Non-text portions of this message have been removed]



          Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.