Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: [mypenguin99] Re: 10 Tahun MyPenguin99 - makan2 mypenguin 2009

Expand Messages
  • saiful
    aku sangat setuju dengan cadangan bernas ini memandangkan hari program makin hampir maka adalah sangat perlu untuk kita terus menetapkan *tempat dan masa*
    Message 1 of 34 , May 28, 2009
    • 0 Attachment
      aku sangat setuju dengan cadangan bernas ini
      memandangkan hari program makin hampir
      maka adalah sangat perlu untuk kita terus menetapkan *tempat dan masa* untuk
      berjumpa

      so apa keputusan muktamad dari para cerdik pandai sekelain?


      2009/5/10 Sharuzzaman Ahmat Raslan <sharuzzaman@...>

      >
      >
      > oleh kerana conference tu buat kat KL, jadi saya rasa tempat yang
      > sesuai untuk makan-makan adalah kat KL juga...
      >
      > kalau nak pegi ke Kajang tu satu masalah juga tu...
      >
      > dalam Berjaya Times Square tu ada Hartz Chicken yang hanya bayar RM 14
      > (kalau tak silap) dan boleh makan apa sahaja dalam tempoh 4 jam...
      >
      > memang sesuai kalau dah memang kelaparan... atau nak makan-makan dalam
      > tempoh masa yang panjang...
      >
      > 2009/5/8 md_najmi <md_najmi@... <md_najmi%40yahoo.com>>:
      >
      > > kalo ada Radix Fried Chicken kat KL kan baguih dok ada...!
      > >
      > >
      > >
      > > --- In mypenguin99@yahoogroups.com <mypenguin99%40yahoogroups.com>,
      > ahmad arafat <trunasuci_74@...> wrote:
      > >>
      > >> kalau taknak makan satay pun boleh...
      > >>
      > >> tu cadangan je :)
      > >>
      > >>
      > >>
      > >>
      > >> NetBSD# uname -a
      > >> NetBSD NetBSD 4.0.1_PATCH NetBSD 4.0.1_PATCH (GENERIC) #5: Sun Oct 12
      > 21:27:46 MYT 2008 root@NetBSD:/usr/obj/sys/arch/i386/compile/GENERIC i386
      > >>
      > >>
      > >>
      > >>
      > >> ________________________________
      > >> From: Maznan Deraman <maznan@...>
      > >> To: mypenguin99@yahoogroups.com <mypenguin99%40yahoogroups.com>
      > >> Sent: Friday, May 1, 2009 11:37:42 AM
      > >> Subject: Re: [mypenguin99] Re: 10 Tahun MyPenguin99 - makan2 mypenguin
      > 2009
      > >>
      > >>
      > >>
      > >>
      > >>
      > >> Bol, tempah gigi palsu sempat lagi.. 24 jam buleh siap :D
      > >>
      > >> 2009/5/1 Hasbullah Pit <sebolku@yahoo. com>
      > >>
      > >> >
      > >> >
      > >> > --- In mypenguin99@ yahoogroups. com <mypenguin99% 40yahoogroups.
      > com>, saiful
      > >> > <akusaiful@ ..> wrote:
      > >> > >
      > >> > > mungkin cadangan tempat ini boleh dipertimbangkan
      > >> > >
      > >> > > 1- satay haji samuri kajang, tepi stadium
      > >> >
      > >> > Aku nak buat pengakuan berani lah.
      > >> >
      > >> > Sebenarnya aku dah tak cukup gigi nak makan sate.
      > >> >
      > >> > > 2- pelita nasi kandar, jln ampang dekat2 ampang park ( tp sini
      > bising gak
      > >> > )
      > >> > > * 3- nasi lemak antarabangsa jalan ampang
      > >> > > 4. old town jalan yap kwan seng (malam2 ramai jugak orang)
      > >> > > 5. saloma bistro (cool beb!)*
      > >> >
      > >> >
      > >> >
      > >>
      > >> [Non-text portions of this message have been removed]
      > >>
      > >>
      > >>
      > >>
      > >>
      > >>
      > >>
      > >> [Non-text portions of this message have been removed]
      > >>
      > >
      > >
      > >
      > >
      > > ------------------------------------
      > >
      > > Untuk mengeluarkan diri anda dari senarai email ini, hantarkan email ke :
      > > mypenguin99-unsubscribe@yahoogroups.com<mypenguin99-unsubscribe%40yahoogroups.com>
      > >
      > > ~~khaiYahoo! Groups Links
      > >
      > >
      > >
      > >
      >
      > --
      > Sharuzzaman Ahmat Raslan
      >
      >



      --
      "When there are Thousand of People go against you and only one at your side,
      trust me, I'm the one - akusaiful".


      [Non-text portions of this message have been removed]
    • md_najmi
      lambat hampir 2 bulan nih
      Message 34 of 34 , Jul 2, 2009
      • 0 Attachment
        lambat hampir 2 bulan nih


        --- In mypenguin99@yahoogroups.com, saiful <akusaiful@...> wrote:
        >
        > aku sangat setuju dengan cadangan bernas ini
        > memandangkan hari program makin hampir
        > maka adalah sangat perlu untuk kita terus menetapkan *tempat dan masa* untuk
        > berjumpa
        >
        > so apa keputusan muktamad dari para cerdik pandai sekelain?
        >
        >
        > 2009/5/10 Sharuzzaman Ahmat Raslan <sharuzzaman@...>
        >
        > >
        > >
        > > oleh kerana conference tu buat kat KL, jadi saya rasa tempat yang
        > > sesuai untuk makan-makan adalah kat KL juga...
        > >
        > > kalau nak pegi ke Kajang tu satu masalah juga tu...
        > >
        > > dalam Berjaya Times Square tu ada Hartz Chicken yang hanya bayar RM 14
        > > (kalau tak silap) dan boleh makan apa sahaja dalam tempoh 4 jam...
        > >
        > > memang sesuai kalau dah memang kelaparan... atau nak makan-makan dalam
        > > tempoh masa yang panjang...
        > >
        > > 2009/5/8 md_najmi <md_najmi@... <md_najmi%40yahoo.com>>:
        > >
        > > > kalo ada Radix Fried Chicken kat KL kan baguih dok ada...!
        > > >
        > > >
        > > >
        > > > --- In mypenguin99@yahoogroups.com <mypenguin99%40yahoogroups.com>,
        > > ahmad arafat <trunasuci_74@> wrote:
        > > >>
        > > >> kalau taknak makan satay pun boleh...
        > > >>
        > > >> tu cadangan je :)
        > > >>
        > > >>
        > > >>
        > > >>
        > > >> NetBSD# uname -a
        > > >> NetBSD NetBSD 4.0.1_PATCH NetBSD 4.0.1_PATCH (GENERIC) #5: Sun Oct 12
        > > 21:27:46 MYT 2008 root@NetBSD:/usr/obj/sys/arch/i386/compile/GENERIC i386
        > > >>
        > > >>
        > > >>
        > > >>
        > > >> ________________________________
        > > >> From: Maznan Deraman <maznan@>
        > > >> To: mypenguin99@yahoogroups.com <mypenguin99%40yahoogroups.com>
        > > >> Sent: Friday, May 1, 2009 11:37:42 AM
        > > >> Subject: Re: [mypenguin99] Re: 10 Tahun MyPenguin99 - makan2 mypenguin
        > > 2009
        > > >>
        > > >>
        > > >>
        > > >>
        > > >>
        > > >> Bol, tempah gigi palsu sempat lagi.. 24 jam buleh siap :D
        > > >>
        > > >> 2009/5/1 Hasbullah Pit <sebolku@yahoo. com>
        > > >>
        > > >> >
        > > >> >
        > > >> > --- In mypenguin99@ yahoogroups. com <mypenguin99% 40yahoogroups.
        > > com>, saiful
        > > >> > <akusaiful@ ..> wrote:
        > > >> > >
        > > >> > > mungkin cadangan tempat ini boleh dipertimbangkan
        > > >> > >
        > > >> > > 1- satay haji samuri kajang, tepi stadium
        > > >> >
        > > >> > Aku nak buat pengakuan berani lah.
        > > >> >
        > > >> > Sebenarnya aku dah tak cukup gigi nak makan sate.
        > > >> >
        > > >> > > 2- pelita nasi kandar, jln ampang dekat2 ampang park ( tp sini
        > > bising gak
        > > >> > )
        > > >> > > * 3- nasi lemak antarabangsa jalan ampang
        > > >> > > 4. old town jalan yap kwan seng (malam2 ramai jugak orang)
        > > >> > > 5. saloma bistro (cool beb!)*
        > > >> >
        > > >> >
        > > >> >
        > > >>
        > > >> [Non-text portions of this message have been removed]
        > > >>
        > > >>
        > > >>
        > > >>
        > > >>
        > > >>
        > > >>
        > > >> [Non-text portions of this message have been removed]
        > > >>
        > > >
        > > >
        > > >
        > > >
        > > > ------------------------------------
        > > >
        > > > Untuk mengeluarkan diri anda dari senarai email ini, hantarkan email ke :
        > > > mypenguin99-unsubscribe@yahoogroups.com<mypenguin99-unsubscribe%40yahoogroups.com>
        > > >
        > > > ~~khaiYahoo! Groups Links
        > > >
        > > >
        > > >
        > > >
        > >
        > > --
        > > Sharuzzaman Ahmat Raslan
        > >
        > >
        >
        >
        >
        > --
        > "When there are Thousand of People go against you and only one at your side,
        > trust me, I'm the one - akusaiful".
        >
        >
        > [Non-text portions of this message have been removed]
        >
      Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.