Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Kehilangan besar

Expand Messages
  • Mohamad Izham Che Ros
    Assalamualaikum, Pagi ini saya telah dibangunkan dari tidur dengan berita mengejut dari bonda saya. Tan Sri Nasimuddin, pengasas Naza motor telah kembali ke
    Message 1 of 6 , May 1 5:05 PM
    • 0 Attachment
      Assalamualaikum,

      Pagi ini saya telah dibangunkan dari tidur dengan berita mengejut dari
      bonda saya.

      Tan Sri Nasimuddin, pengasas Naza motor telah kembali ke Rahmatullah
      di Los Angeles pada jam 1.00 pagi waktu Malaysia. Berita diperolehi
      melalui SMS adik ipar saya kepada ayahanda saya.

      Semoga kita semua dapat mendoakan agar roh beliau dicucuri rahmat
      sentiasa. Sumbangannya terhadap Islam dan negara kita secara
      keseluruhannya adalah tidak ternilai.

      Al-Fatihah..

      --
      Mohamad Izham bin Che Ros
      http://www.izham-miyake.com
      Hp: +60137230306
    • md_najmi
      ... -- http://www.bharian.com.my/Current_News/BH/Friday/Nasional/20080502062522/Article/index_html Allahyarham berada di Amerika untuk menemani isterinya
      Message 2 of 6 , May 1 5:58 PM
      • 0 Attachment
        --- In mypenguin99@yahoogroups.com, "Mohamad Izham Che Ros"
        <mohamad.izham@...> wrote:
        >
        --

        http://www.bharian.com.my/Current_News/BH/Friday/Nasional/20080502062522/Article/index_html


        "Allahyarham berada di Amerika untuk menemani isterinya menjalani
        rawatan kanser di sebuah pusat rawatan di sana. "


        Konsep ajal.. orang lain yang sakit orang lain pula yang meninggal...
      • Daus Soleh
        Al-Fatihah buat beliau. off-topic: Bila baca artikel dlm berhatian ni, baru tau wujudnya Naza Brabus.. Agak-agak brp ek harga Naza Brabus S Class ni ?
        Message 3 of 6 , May 1 6:09 PM
        • 0 Attachment
          Al-Fatihah buat beliau.

          off-topic:
          Bila baca artikel dlm berhatian ni, baru tau wujudnya
          Naza Brabus.. Agak-agak brp ek harga Naza Brabus S
          Class ni ?
          http://www.asianauto.com/viewpic.php?op=view&type=carreview&id=793

          --- md_najmi <md_najmi@...> wrote:

          > --- In mypenguin99@yahoogroups.com, "Mohamad Izham
          > Che Ros"
          > <mohamad.izham@...> wrote:
          > >
          > --
          >
          >
          http://www.bharian.com.my/Current_News/BH/Friday/Nasional/20080502062522/Article/index_html
          >
          >
          > "Allahyarham berada di Amerika untuk menemani
          > isterinya menjalani
          > rawatan kanser di sebuah pusat rawatan di sana. "
          >
          >
          > Konsep ajal.. orang lain yang sakit orang lain pula
          > yang meninggal...
          >
          >



          ____________________________________________________________________________________
          Be a better friend, newshound, and
          know-it-all with Yahoo! Mobile. Try it now. http://mobile.yahoo.com/;_ylt=Ahu06i62sR8HDtDypao8Wcj9tAcJ
        • afzanizambp afzam
          Hai boleh saya bertanya, macam mana nak repair command basis dalam linux centos seperti vi ,ls ,rm ,init 0 ,init 6 .minta tunjuk ajar ... Be a better friend,
          Message 4 of 6 , May 4 8:29 PM
          • 0 Attachment
            Hai boleh saya bertanya, macam mana nak repair command basis dalam linux centos seperti vi ,ls ,rm ,init 0 ,init 6 .minta tunjuk ajar


            ---------------------------------
            Be a better friend, newshound, and know-it-all with Yahoo! Mobile. Try it now.

            [Non-text portions of this message have been removed]
          • md_najmi
            tak jelas. hilang? repair? kau delete semua pakej core-utils? ... linux centos seperti vi ,ls ,rm ,init 0 ,init 6 .minta tunjuk ajar ... Try it now.
            Message 5 of 6 , May 5 1:02 AM
            • 0 Attachment
              tak jelas. hilang? repair?
              kau delete semua pakej core-utils?




              --- In mypenguin99@yahoogroups.com, afzanizambp afzam
              <afzanizambp@...> wrote:
              >
              > Hai boleh saya bertanya, macam mana nak repair command basis dalam
              linux centos seperti vi ,ls ,rm ,init 0 ,init 6 .minta tunjuk ajar
              >
              >
              > ---------------------------------
              > Be a better friend, newshound, and know-it-all with Yahoo! Mobile.
              Try it now.
              >
              > [Non-text portions of this message have been removed]
              >
            • Sharuzzaman Ahmat Raslan
              kalau dah teruk sangat... backup data... lepas tu format dan install semula... jangan buang masa troubleshoot atau repair issue macam ni... kalau reinstall
              Message 6 of 6 , May 5 4:47 AM
              • 0 Attachment
                kalau dah teruk sangat... backup data... lepas tu format dan install
                semula...

                jangan buang masa troubleshoot atau repair issue macam ni...

                kalau reinstall boleh selesai dalam masa 30 minit... kenapa nak
                bazirkan masa 3 hari untuk install semula pakej atau aplikasi
                tertentu jer..



                --- In mypenguin99@yahoogroups.com, afzanizambp afzam
                <afzanizambp@...> wrote:
                >
                > Hai boleh saya bertanya, macam mana nak repair command basis dalam
                linux centos seperti vi ,ls ,rm ,init 0 ,init 6 .minta tunjuk ajar
                >
                >
                > ---------------------------------
                > Be a better friend, newshound, and know-it-all with Yahoo! Mobile.
                Try it now.
                >
                > [Non-text portions of this message have been removed]
                >
              Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.