Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Warm Greeting

Expand Messages
  • khai_mylinux@yahoo.com
    [Bahasa Melayu] Salam sejahtera semua, Apa khabar semua ? Maaflah sekiranya kehadiran mailing list ini mengganggu kehidupan saudara semua (he he he)... Di sini
    Message 1 of 4 , Mar 11 11:33 PM
      [Bahasa Melayu]

      Salam sejahtera semua,

      Apa khabar semua ? Maaflah sekiranya kehadiran mailing list ini
      mengganggu kehidupan saudara semua (he he he)... Di sini saya
      mengambil kesempatan untuk mengucapkan selamat kembali semula ke
      mailing list penguin yang pernah dihidupkan pada tahun 1999 dengan
      menggunakan alamat "penguin@..."

      Dengan kehadiran mailing list ini diharapkan agar semua dapat
      mengemaskini sesama kita berkenaan dengan projek atau apa jua aktiviti
      yang anda lakukan selama 2 tahun kebelakangan ini.

      Untuk tidak membuang masa, marilah kita sama sama kita meriahkan
      semula mailing list ini.

      --khai

      ___________________________________________________________________

      [English Version]

      Greetings to all,

      I would like to take this opportunity to welcome back all of you who
      had been in penguin list in year 1999. I hope, we can make use of this
      mailing list to update each others about the project or activities
      that some of you involved with.

      --khai
    • f4|{d390V 2000
      salam woh dah lama btul list ni down hoohoh wassalam ... From: khai_mylinux@yahoo.com Reply-To: mypenguin99@yahoogroups.com To: mypenguin99@yahoogroups.com
      Message 2 of 4 , Mar 11 11:44 PM
        salam
        woh dah lama btul list ni down
        hoohoh
        wassalam


        ----Original Message Follows----
        From: khai_mylinux@...
        Reply-To: mypenguin99@yahoogroups.com
        To: mypenguin99@yahoogroups.com
        Subject: [mypenguin99] Warm Greeting
        Date: Mon, 12 Mar 2001 07:33:15 -0000
        MIME-Version: 1.0
        X-Originating-IP: 161.142.78.84
        Received: from [208.50.144.81] by hotmail.com (3.2) with ESMTP id
        MHotMailBC75C85E0026D82197E3D0329051798E185; Sun Mar 11 23:45:15 2001
        Received: from [10.1.4.53] by mv.egroups.com with NNFMP; 12 Mar 2001
        07:33:28 -0000
        Received: (EGP: mail-7_0_4); 12 Mar 2001 07:33:18 -0000
        Received: (qmail 37093 invoked from network); 12 Mar 2001 07:33:18 -0000
        Received: from unknown (10.1.10.26) by l7.egroups.com with QMQP; 12 Mar 2001
        07:33:18 -0000
        Received: from unknown (HELO mo.egroups.com) (10.1.1.34) by mta1 with SMTP;
        12 Mar 2001 07:33:18 -0000
        Received: from [10.1.2.163] by mo.egroups.com with NNFMP; 12 Mar 2001
        07:33:18 -0000
        From sentto-2969472-0-984382408-ikillmybrada Sun Mar 11 23:45:39 2001
        X-eGroups-Return:
        sentto-2969472-0-984382408-ikillmybrada=hotmail.com@...
        X-Sender: khai_mylinux@...
        X-Apparently-To: mypenguin99@yahoogroups.com
        X-eGroups-Return: khai_mylinux@...
        Message-ID: <98hu3r+jskt@...>
        User-Agent: eGroups-EW/0.82
        X-Mailer: eGroups Message Poster
        Mailing-List: list mypenguin99@yahoogroups.com; contact
        mypenguin99-owner@yahoogroups.com
        Delivered-To: mailing list mypenguin99@yahoogroups.com
        Precedence: bulk
        List-Unsubscribe:
        [Bahasa Melayu]
        Salam sejahtera semua,
        Apa khabar semua ? Maaflah sekiranya kehadiran mailing list ini
        mengganggu kehidupan saudara semua (he he he)... Di sini saya
        mengambil kesempatan untuk mengucapkan selamat kembali semula ke
        mailing list penguin yang pernah dihidupkan pada tahun 1999 dengan
        menggunakan alamat "penguin@..."
        Dengan kehadiran mailing list ini diharapkan agar semua dapat
        mengemaskini sesama kita berkenaan dengan projek atau apa jua aktiviti
        yang anda lakukan selama 2 tahun kebelakangan ini.
        Untuk tidak membuang masa, marilah kita sama sama kita meriahkan
        semula mailing list ini.
        --khai
        ___________________________________________________________________
        [English Version]
        Greetings to all,
        I would like to take this opportunity to welcome back all of you who
        had been in penguin list in year 1999. I hope, we can make use of this
        mailing list to update each others about the project or activities
        that some of you involved with.
        --khai
        To unsubscribe from this group, send an email to:
        mypenguin99-unsubscribe@yahoogroups.com
        Your use of Yahoo! Groups is subject to http://docs.yahoo.com/info/terms/
        _________________________________________________________________________
        Get Your Private, Free E-mail from MSN Hotmail at http://www.hotmail.com
      • Hasbullah Pit
        Sejak aku study yahoo punya user profile, rupanya boleh set dia yahoo profile primariy email = @lain.com & kat yahoogroup punya setting pun ada alternate
        Message 3 of 4 , Mar 12 12:02 AM
          Sejak aku study yahoo punya user profile,
          rupanya boleh set dia yahoo profile primariy email = @...

          & kat yahoogroup punya setting pun ada "alternate posting email"

          bergeliga betul kepala hotak yahudi tu


          khai_mylinux@... wrote:
          >
          > adaa... nampak..
          > hehe
          >
          > ermm... macam mana aku nak buat dia guna email aku yang biasa aa ?
          > kira yang ni ni moderate je ?
          >
          > --- In mypenguin99@y..., Hasbullah Pit <sebol@i...> wrote:
          > > Somebody is missing...
          > > ada nampak sebol tak ?
          > > :)
          > >
          > >
          > > "Istas F. Nusyirwan" wrote:
          > > >
          > > > Pidaus the Casper ke tu? :))
          > > >
          > > > Let us make the list live again as b4. :)
          > >
          > > --

          --
          Hasbullah Bin Pit (sebol) http://ikhlas.com

          " You don't have to be a man to fight for freedom.
          All you have to do is to be an intelligent human being. "
          - Malik Al Shabazz , NYC, 20 Dec. 1964
        • Nazmi Razak
          khai, tolong tukar aku nyer jugak dari nazmi@tongkah.com.my to nazmi@tir.com.my. rgds, nazmi.
          Message 4 of 4 , Mar 12 7:48 PM
            khai,

            tolong tukar aku nyer jugak dari nazmi@... to nazmi@....

            rgds,
            nazmi.

            norley firdaus wrote:

            > khai tukarkan akunye email address dr nfirds@... ke firdaus@...
            > boleh tak?
            >
            > "Istas F. Nusyirwan" wrote:
            >
            > > Assalamualaikum,
            > >
            > > Lor ko ke khai?
            > >
            > > Ingatkan sapo la
            > >
            > > Istaz
            > >
            > > On Mon, 12 Mar 2001 khai_mylinux@... wrote:
            > >
            > > > [Bahasa Melayu]
            > > >
            > > > Salam sejahtera semua,
            > > >
            > > > Apa khabar semua ? Maaflah sekiranya kehadiran mailing list ini
            > > > mengganggu kehidupan saudara semua (he he he)... Di sini saya
            > > > mengambil kesempatan untuk mengucapkan selamat kembali semula ke
            > > > mailing list penguin yang pernah dihidupkan pada tahun 1999 dengan
            > > > menggunakan alamat "penguin@..."
            > > >
            > > > Dengan kehadiran mailing list ini diharapkan agar semua dapat
            > > > mengemaskini sesama kita berkenaan dengan projek atau apa jua aktiviti
            > > > yang anda lakukan selama 2 tahun kebelakangan ini.
            > > >
            > > > Untuk tidak membuang masa, marilah kita sama sama kita meriahkan
            > > > semula mailing list ini.
            > > >
            > > > --khai
            > > >
            > > > ___________________________________________________________________
            > > >
            > > > [English Version]
            > > >
            > > > Greetings to all,
            > > >
            > > > I would like to take this opportunity to welcome back all of you who
            > > > had been in penguin list in year 1999. I hope, we can make use of this
            > > > mailing list to update each others about the project or activities
            > > > that some of you involved with.
            > > >
            > > > --khai
            > > >
            > > >
            > > >
            > > > To unsubscribe from this group, send an email to:
            > > > mypenguin99-unsubscribe@yahoogroups.com
            > > >
            > > >
            > > >
            > > > Your use of Yahoo! Groups is subject to http://docs.yahoo.com/info/terms/
            > > >
            > > >
            > >
            > > --
            > >
            > > Istas F. Nusyirwan
            > > A139
            > >
            > >
            > > To unsubscribe from this group, send an email to:
            > > mypenguin99-unsubscribe@yahoogroups.com
            > >
            > >
            > >
            > > Your use of Yahoo! Groups is subject to http://docs.yahoo.com/info/terms/
            >
            >
            > To unsubscribe from this group, send an email to:
            > mypenguin99-unsubscribe@yahoogroups.com
            >
            >
            >
            > Your use of Yahoo! Groups is subject to http://docs.yahoo.com/info/terms/
          Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.