Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

17306RE: aktiviti mypenguin99

Expand Messages
  • md_najmi
    Sep 20, 2013
    • 0 Attachment

      dah lain interface yahoogroups ni



      --- In mypenguin99@yahoogroups.com, <bahathir@...> wrote:

      Ye la... sekarang ramai rakan-rakan kita sudah berkerjaya, dan secara tidak
      langsung komitmen kepada aktiviti bersama turut juga merosot. :)

      Saya pun tak banyak cite sangat, dan kalau ada peluang Teh Tarik session
      berdekatan, saya akan cuba luangkan masa untuk perjumpaan.

      Apa-apa pun, sama-sama kita berdoa agar kita berjaya dalam kehidupan dunia
      dan akhirat.


      On Tue, Mar 26, 2013 at 6:27 AM, ahmad arafat <trunasuci_74@...>wrote:

      > ada, tenggelam timbul sikit.. mcm2 things happen lately ehehe...
      >
      > aku banyak aktif kat FB la bro.. https://www.facebook.com/trunasuci
      >
      >
      >
      > netbsd# uname -a
      > NetBSD netbsd.trunasuci.opensource.my 5.0.0_PATCH NetBSD 5.0.0_PATCH
      > (GENERIC) #0: Sun May 3 13:37:36 MYT 2009
      > root@...:/usr/obj/sys/arch/i386/compile/GENERIC
      > i386
      >
      >
      > ________________________________
      > From: Che Wan Zawawi bin Che Wan Sulaiman <chewanz@...>
      > To: "mypenguin99@yahoogroups.com" <mypenguin99@yahoogroups.com>
      > Sent: Saturday, March 16, 2013 12:26 AM
      > Subject: RE: [mypenguin99] aktiviti mypenguin99
      >
      > Wah..
      > Lama x dengar berita brader apat.. how r u bro?
      >
      >
      > Che Wan Zawawi Sulaiman
      > Penolong Pengarah
      > UPTM, INTIM
      > 016-9867193
      >
      >
      >
      > -------- Original message --------
      > From: ahmad arafat <trunasuci_74@...>
      > Date: 15/03/2013 11:30 PM (GMT+08:00)
      > To: mypenguin99@yahoogroups.com
      > Subject: [mypenguin99] aktiviti mypenguin99
      >
      >
      >
      >
      > salam semua..
      >
      > lama kita sunyi.. ada idea untuk aktiviti mypenguin99 tahun 2013? minum2
      > meetups pun ok...
      >
      > :)
      >
      > netbsd# uname -a
      > NetBSD netbsd.trunasuci.opensource.my 5.0.0_PATCH NetBSD 5.0.0_PATCH
      > (GENERIC) #0: Sun May 3 13:37:36 MYT 2009
      > root@...<mailto:
      > root%40netbsd.trunasuci.opensource.my>:/usr/obj/sys/arch/i386/compile/GENERIC
      > i386
      >
      > [Non-text portions of this message have been removed]
      >
      >
      >
      >
      >
      > [Non-text portions of this message have been removed]
      >
      >
      >
      > ------------------------------------
      >
      > \\\|///
      > \\ ~ ~ //
      > ( @ @ )
      >
      > -------------------------------oOOo-(_)-oOOo-----------------------------------
      >
      > Untuk mengeluarkan diri anda dari senarai email ini, hantarkan email ke :
      > mypenguin99-unsubscribe@yahoogroups.com
      >
      >
      > ----------------------------------------Oooo.----------------------------------
      > .oooO ( )
      > ( ) ) /
      > \ ( (_/
      > \_)
      >
      > Yahoo! Groups Links
      >
      >
      >
      > [Non-text portions of this message have been removed]
      >
      >
      >
      > ------------------------------------
      >
      > \\\|///
      > \\ ~ ~ //
      > ( @ @ )
      >
      > -------------------------------oOOo-(_)-oOOo-----------------------------------
      >
      > Untuk mengeluarkan diri anda dari senarai email ini, hantarkan email ke :
      > mypenguin99-unsubscribe@yahoogroups.com
      >
      >
      > ----------------------------------------Oooo.----------------------------------
      > .oooO ( )
      > ( ) ) /
      > \ ( (_/
      > \_)
      >
      > Yahoo! Groups Links
      >
      >
      >
      >


      [Non-text portions of this message have been removed]
    • Show all 6 messages in this topic