Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

ubat mata dan resdung.

Expand Messages
 • mohd suhaizi
  Toner Mata Toner mata yang dihasilkan dari formula air zam-zam, air suling yang bermutu tinggi, mutiara dalam laut, herba & karangan laut. Ianya tidak
  Message 1 of 1 , Mar 21, 2009

   Toner Mata

   Toner mata yang dihasilkan dari formula air zam-zam, air suling yang bermutu tinggi, mutiara dalam laut, herba & karangan laut. Ianya tidak memedihkan mata dan boleh menyejukkan, menyegarkan, menyihatkan mata dan membantu merawat masalah mata. Tidak mempunyai bahan kimia dan tidak memabukkan serta boleh meneutralkan bahan kimia.
    
   toner2010Untuk cuci mata, gatal mata, berair mata, ketumbit dan mengeluarkan habuk dalam mata
   RM 12.90
    
   toner201520-202990Untuk peringkat permulaan rabun. Untuk mengurangkan “POWER” kaca mata, masalah rabun dekat dan jauh dan mencairkan selaput lendir yang tumbuh di dalam mata dengan izin ALLAH …..
   RM 29.90
    
   toner2015   

    

    

    

    

    

   Untuk masalah silau mata, masalah rabun dekat dan rabun jauh, masalah kornea mata, masalah katarak, masalah glukoma, masalah urat saraf, masalah rabun yang disebabkan kencing manis, mengurangkan “POWER” kaca mata dan mencairkan selaput lendir di dalam mata dengan izin ALLAH. InsyaAllah sembuh tidak perlu dibedah dan tidak berkaca mata lagi.Warna Hitam = Untuk kegunaan malam
   Warna Hijau = Untuk kegunaan siang
   RM 59.90 + RM 59.90
    
   toner2070Masalah rabun malam, rabun ayam, masalah silau mata yang serius, masalah urat saraf mata yang serius, masalah retina rosak, masalah kornea koyak, masalah katarak yang lebih serius, masalah saluran air mata tersumbat, masalah kekeringan airmata, masalah mata yang sangat letih, masalah rabun dekat & rabun jauh yang lebih serius, masalah rabun yang disebabkan oleh penyakit kencing manis yang serius, mengurangkan “POWER” kaca mata yang melebihi 400 ke atas, mencairkan selaput lendir, menguatkan kembali urat saraf mata yang sangat lemah disebabkan laser atau pembedahan. Dengan izin ALLAH, insyaAllah sembuh dan tidak perlu di bedah atau laser dan tidak perlu berkaca mata lagi. InsyaAllah….
   RM 189.90
    
   toner2075special..
   Paling Terbaik!! Sudah Terbukti!! Masalah silau mata….Insya Allah dengan izin Allah Ta’ala ramai yang telah sembuh!! Masalah katarak… InsyaAllah dengan izin ALLAH Ta’ala ramai yang telah sembuh tak perlu dibedah/laser. Masalah rabun yang disebabkan oleh kencing manis, mengurangkan “POWER” kaca mata telah ramai yang dapat melihat tanpa memakai kaca mata. INSYAALLAH DENGAN IZIN ALLAH TA’ALA.
    
   RM 599.90

    

    

   UBAT RESDUNG

   bedak_sejuk1Bedak SeduanMencerah, melembut serta melicinkan kulit. Menghilangkan jerawat, bintik-bintik hitam dan gatal-gatal dimuka.Cara Guna:Goncang dan sapu di muka bila perlu. 
   RM 15.90
    
   bedak_resdungBedak ResdungDirumus daripada herba-herba & mutiara berkualiti tinggi bagi tujuan membantu melegakan resdung & gatal-gatal di muka. Ia Juga dapat membantu menghilangkan jerawat, bintik-bintik hitam & parut nipis muka. Selain daripada itu ia juga membantu mencerahkan, melembut serta menyegarkan kulit muka.Cara Guna:Goncang dan sapu di muka bila perlu. 
   RM 39.90
    
   toner20hidung1Toner HidungGatal muka, hidung berair, bengkak, tersumbat hidung, jerawat, jeragat, & parut kecil.Cara Guna:Titik ke dalam hidung 2 titik pagi, 2 titik malam. Untuk jerawat, sapukan sahaja. 
   RM 9.90
    
   kap_resdungKapsul ResdungGatal hidung, berair hidung, nafas berbau, jerawat, pening kepala, alahan makanan laut, kelumumur, rambut gugur, gatal muka, menanah & berair telinga.Cara Guna:Makan 2 biji pagi, 2 biji malam (selepas makan) 
   RM 29.90
    
   kapsul_resdungKapsul Resdung 

    

    

   Digunakan untuk mengurangkan resdung.Gatal hidung, berair hidung, nafas berbau, jerawat, pening kepala, alahan makanan laut, kelumumur, rambut gugur, gatal muka, menanah & berair telinga..

   RM 119.90
    
   set_resdungSet Lengkap Resdung1.) Kapsul Resdung

   2.) Tuju Resdung

   3.) Bedak Resdung

   4.) Sabun Resdung

   5.) Toner Hidung

   6.) Krim Malam

   7.) Toner Mata

   RM 260.90

    

    

   Untuk Tempahan:-

   Call/mesej saya 0196027183 @ 0162251483

   email suhaizikadir@...

   Maybank  164155 54653 3

    

   HARGA PRODUK beserta POS

   masih boleh di runding..


  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.