Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: mod_perl stops working

Expand Messages
  • Maxim
    ... I had this problem, but already forgot how I solved it. :) AFAIR, it happens when you are using Apache 1.3 modules on Apache 2. Try adding PerlModule
    Message 1 of 2 , Apr 1, 2005
    • 0 Attachment
      Jonathan Vanasco wrote:

      > All of the sudden, on an apachectl restart, this started happening.
      >
      > Can't locate object method "boot" via package "mod_perl" at
      > /System/Library/Perl/5.8.1/darwin-thread-multi-2level/Apache/
      > Constants.pm line 8.\nCompilation failed in require at
      > /webserver/sites/RoadSound.com/etc/startup-roadsound.pl line
      > 36.\nBEGIN failed--compilation aborted at
      > /webserver/sites/RoadSound.com/etc/startup-roadsound.pl line
      > 36.\nCompilation failed in require at (eval 2) line 1.\n
      >
      > I was pretty sure that it wasn't from anything i did to my code -- so
      > tried reverting to previous working versions in svn. everything is
      > broken now.
      >
      > does anyone have a clue what could cause this?
      >
      > It looks like some mod_perl 'thing' got corrupted?
      >
      > I checked, I'm running the latest public mod_perl, apache and libaprq
      > on the latest mac osx 10.3 updates
      >
      >
      I had this problem, but already forgot how I solved it. :)
      AFAIR, it happens when you are using Apache 1.3 modules on Apache 2.
      Try adding

      PerlModule Apache2

      to the top of your apache configuration file.

      --
      Maxim Sloyko
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.