Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: [midatlanticretro] Altair 680 Project Update

Expand Messages
  • B. Degnan
    Bob, Our logs shows that it was on blacklist for a time, probably not any more. Try again. Bill
    Message 1 of 48 , Mar 2, 2007
    • 0 Attachment
      Bob,
      Our logs shows that it was on blacklist for a time, probably not any
      more. Try again.
      Bill

      At 12:39 AM 3/2/2007 +0000, you wrote:
      >No, spews says it's not listed. Besides, I did try from my work
      >address as well. Can't get email to you either way. Besides, most
      >blacklists immediately return an error so the sender knows what
      >the problem is and can fix it. I just get no reply for 4 days, then
      >sendmail gives up.
      >
      >Sorry, I've only got 74LS123 parts in my stockpile.
      >
      >Bob
      >
      >
      >----- Original Message -----
      >From: <billdeg@...>
      >To: <midatlanticretro@yahoogroups.com>
      >Sent: Thursday, March 01, 2007 21:59 PM
      >Subject: Re: [midatlanticretro] Altair 680 Project Update
      >
      >
      > > Bob,
      > > We greylist/blacklist here, your IP address is in spews.org as a spammer.
      > > You should check this out. If the problem persists, we can whitelist you
      > > to bypass the blacklist.
      > > Bill
      > >
      > >
      > >
      > >
      > > I might, but won't know until I get home around 8 PM.
      > >>
      > >> Does it need to be an "L" part or would an LS work?
      > >>
      > >> BTW, I can't seem to email you directly... it bounces back as
      > >> undeliverable
      > >> after a few days.
      > >>
      > >> Bob
      > >>
      > >>
      > >> ----- Original Message -----
      > >> From: billdeg
      > >> To: midatlanticretro@yahoogroups.com
      > >> Sent: Thursday, March 01, 2007 3:33 PM
      > >> Subject: [midatlanticretro] Altair 680 Project Update
      > >>
      > >>
      > >> I am learning a lot about the Altair 680. It appears that the memory
      > > is OK, but as you can see from the latest pictures...
      > >> http://www.vintagecomputer.net/MITS/680/pictures.html
      > >> ...I am missing a chip, a 74L123. Might anyone here have a spare lying
      > > around?
      > >>
      > >> Bill
      > >>
      > >>
      > >>
      > >>
      > >
      > >
      > >
      > >
      > >
      >
      >
      >
      >
      >
      >Yahoo! Groups Links
      >
      >
      >
    • Evan Koblentz
      DG Eclipse S/140 from a couple of months ago, now on display in our museum, next to Perkin-Elmer 3120.
      Message 48 of 48 , Mar 20, 2011
      • 0 Attachment
        DG Eclipse S/140 from a couple of months ago, now on display in our museum, next to Perkin-Elmer 3120.
      Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.