Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: [midatlanticretro] Problem with IBM PS/2 Model 80-041

Expand Messages
  • Sridhar Ayengar
    ... By the way, set the clock on your computer properly. It s more than a month off. It screws with people s email systems. Peace... Sridhar
    Message 1 of 4 , Jan 3, 2006
    • 0 Attachment
      Joe Giliberti wrote:
      > I've just run into a problem. It seemed that there was something wrong
      > with the Computone terminal MCA card and breakout box. The machine
      > refused to boot when it got to testing the card and loading the drivers.
      > I removed the card. Now, it refuses to see the Hard Drive and is just
      > booting into BASIC. it is also giving me a 165 error code at boot. When
      > I have tried to boot from a floppy, it acts as if the disk is blank and
      > proceeds to boot into BASIC. I have tried a DOS 5.2 and 3.2 boot disk,
      > along with an OS/2 boot disk. I even tried a reference disk. Nothing. Is
      > there some special formattig method I should do to the floppies?
      > Additionally, when I turn it on, there is a very high pitched whine
      > coming from somewhere in the case. I don't know if it is coming from the
      > speaker or from somewhere else.

      By the way, set the clock on your computer properly. It's more than a
      month off. It screws with people's email systems.

      Peace... Sridhar
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.