Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Re: Fw: [magjistratura2005_group] kerkesa per sekuestro preventive

Expand Messages
 • arba selmani
  ________________________________ From: BEZART KACKINI To: magjistratura2005_group@yahoogroups.com Sent: Friday, December 2, 2011 1:37 PM
  Message 1 of 9 , Dec 10, 2011   From: BEZART KACKINI <bkackini@...>
   To: magjistratura2005_group@yahoogroups.com
   Sent: Friday, December 2, 2011 1:37 PM
   Subject: Re: Fw: [magjistratura2005_group] kerkesa per sekuestro preventive   --- On Fri, 12/2/11, BEZART KACKINI <bkackini@...> wrote:

   From: BEZART KACKINI <bkackini@...>
   Subject: Re: Fw: [magjistratura2005_group] kerkesa per sekuestro preventive
   To: magjistratura2005_group@yahoogroups.com
   Date: Friday, December 2, 2011, 4:26 AM   --- On Thu, 12/1/11, Elsion Sadiku <esadiku80@...> wrote:

   From: Elsion Sadiku <esadiku80@...>
   Subject: Fw: [magjistratura2005_group] kerkesa per sekuestro preventive
   To: "grupi 2005" <magjistratura2005_group@yahoogroups.com>
   Date: Thursday, December 1, 2011, 4:47 AM   ----- Forwarded Message -----
   From: alma kola <alkokola@...>
   To: magjistratura2005_group@yahoogroups.com
   Sent: Thursday, December 1, 2011 12:05 PM
   Subject: Re: [magjistratura2005_group] kerkesa per sekuestro preventive


   --- On Wed, 11/30/11, Nini Tavani <ninitavani@...> wrote:

   From: Nini Tavani <ninitavani@...>
   Subject: Re: [magjistratura2005_group] kerkesa per sekuestro preventive
   To: "magjistratura2005_group@yahoogroups.com" <magjistratura2005_group@yahoogroups.com>
   Cc: "Enejda Osmanaj To: Genta Avdiaj <g_avdiaj@...>" <justice_eda@...>, "Ador Koleka" <adorkoleka@...>, "adi bogdani" <adi_bogdani@...>, "ETA XOGA" <xoga_eta@...>, "Evis Xhaxho" <exhaxha7@...>, "Elvana Cicolli" <elvanacicolli@...>, "enkelejda daja" <enkelejdadaja@...>, "Zyra Kariqi" <zyrakariqi@...>, "olgita gjylameti" <olgitaester@...>, ""oltisa1982@..."" <oltisa1982@...>, "Zana Camaj" <zanacamaj@...>
   Date: Wednesday, November 30, 2011, 5:26 AM

   Da: Maksim Sota <sotamaksim@...>
   A: "magjistratura2005_group@yahoogroups.com" <magjistratura2005_group@yahoogroups.com>
   Inviato: Mercoledì 30 Novembre 2011 14:12
   Oggetto: [magjistratura2005_group] kerkesa per sekuestro preventive [1 Attachment]
    

   From: elvana cicolli <elvanacicolli@...>
   To: MAGJISTRATURA <magjistratura2005_group@yahoogroups.com>
   Sent: Wednesday, November 16, 2011 11:44 AM
   Subject: [magjistratura2005_group] Fw: Surprize ! [6 Attachments]
    
   ----- Forwarded Message -----
   From: Enejda Osmanaj <justice_eda@...>
   To: Genta Avdiaj <g_avdiaj@...>; Ador Koleka <adorkoleka@...>; adi bogdani <adi_bogdani@...>; ETA XOGA <xoga_eta@...>; Evis Xhaxho <exhaxha7@...>; Elvana Cicolli <elvanacicolli@...>; enkelejda daja <enkelejdadaja@...>; Zyra Kariqi <zyrakariqi@...>; olgita gjylameti <olgitaester@...>; "oltisa1982@..." <oltisa1982@...>; Zana Camaj <zanacamaj@...>
   Sent: Wednesday, November 16, 2011 9:52 AM
   Subject: Fw: Surprize !
   ----- Forwarded Message -----
   From: Elka Dajçi <elka.dajci@...>
   To: justice_eda@...
   Sent: Tuesday, November 15, 2011 1:58 PM
   Subject: Fw: Surprize !


   --- On Tue, 11/15/11, ardita alsula <arditaalsula@...> wrote:

   From: ardita alsula <arditaalsula@...>
   Subject: Fw: Surprize !
   To: "dashamir alsula" <dalsula@...>, "valjetakaftalli@..." <valjetakaftalli@...>, "neser@..." <neser@...>, "fatjona memcaj" <fmemcaj@...>, "dardana spahiu" <dspahiu@...>, "stela doci" <stela@...>, "mirabek@..." <mirabek@...>, "gladiola kokonozi" <lolakokonozi@...>, "aferdita pernoca" <apernoca@...>, "ledina riza" <riled31eu@...>, "Elka Dajci" <elka.dajci@...>, "elona riska" <elonaami@...>, "dhurata haveri" <dhurata.haveri@...>, "Ledina Cela" <lcela@...>, "ashkupi@..." <ashkupi@...>, "edi kripa" <ejorgaqi@...>, "alketa kosova" <alketa_kosova@...>
   Date: Tuesday, November 15, 2011, 9:44 AM

    
   Av. Ardita Alsula
   Alb Juris-Law Firm and Law Books Editors
   Address: Rruga Barrikada, Kulla 2, Ap 7, Tiranë, Albania
   www.albjuris.com info@... Office tel:00355 4 2 25 30 35 cell: 00355 67 20 86 300
   ----- Forwarded Message -----
   From: gladiola kokonozi <lolakokonozi@...>
   To: akuila_f@...; albania <iliana.tiko@...>; alkelina gazidedaj <alkelina@...>; alketa kosova <alketa_kosova@...>; almina <almanurellari@...>; anita mestani <amestani@...>; anti borici <aborici@...>; arditaalsula@...; aurel xhako <aurelxhako@...>; averispapastefani@...; bledar koshi <bledkevin@...>; blerinalako@...; DORA DASHO <doradasho@...>; ela suli <only_for_ela@...>; elena xoxe <e.karakashi@...>; elona Baci <elonaami@...>; elvira valera <evavalera@...>; enejda musa <enejda.musa@...>; enela basha <nelabasha06@...>; ennis22@...; entela peco <epeco@...>; iliana tiko <albailiana-31@...>; kapllanivalbona@...; keit <kittygirle@...>; ketrina Çabiri <ketrina9@...>; majlindamile@...; mimoza daulle <mozadaulle@...>; mira bukaci <ermirabukaci@...>; monika kurti <monika_kurti@...>; mozamjeshtri@...; neti grupja <atiko@...>; nikoleta qose <lelaqose@...>; razie saraci <saracirazie@...>; teuta fier <d.tea21@...>; tefta sino <tefta.sino@...>; valjetakaftalli@...; zana terpini 2 <zterpini@...>
   Sent: Tuesday, November 15, 2011 10:05 AM
   Subject: FW: Surprize !
   Gladiola (Koshi) Kokonozi Rruga "Hoxha Tasim" Pall 212/1 Ap.8 Tel : 04 2 343 894   Mob. 069 24 75 315 email: lolakokonozi@... email: lkoshi2@...
   Date: Mon, 14 Nov 2011 23:54:00 -0800 From: ermirabukaci@... Subject: Fw: Surprize ! To: marioswater@...; maxi-the-best@...; mozapreku@...; anila_lleshi@...; kirigabel@...; apernoca@...; tallushimeri@...; edurro@...; elvira.gjergji@...; pjeter.duka@...; reziboka@...; lolakokonozi@...; vilmaxhullima@...
   ----- Forwarded Message -----
   From: merita tallushi <tallushimeri@...>
   To: elsa zotaj <saar9601@...>; "entelakopliku@..." <entelakopliku@...>; "ermirabukaci@..." <ermirabukaci@...>; ledia erebara <lproko@...>; enkeleda goga <ea_beqiraj@...>; elona seiti <seiti_elio@...>; elona carcani <postadielona@...>; "anapashko@..." <anapashko@...>; aspa ta <aspasi20@...>; "nisidafagu@..." <nisidafagu@...>
   Sent: Monday, November 14, 2011 11:31 AM
   Subject: Fw: Surprize !

        
   Shiko fotografine, lexo lutjen dhe thuaj nje lutje dhe lexoje serish lutjen. 
   Kam zgjedhur 11 njerez, te cilet me kane prekur pergjate jetes time dhe deshiroj qe ta marrin kete. Te lutem ma kthe serish mbrapa mua (Do ta shikoni perse).

   Ne se nuk jeni i ndergjegjshem, Saint Theresa eshte e njohur si Shenjti i Menyrave te Vogla, ajo pranon se  gjerat e vogla duhen bere mire dhe me dashuri... Ajo perfaqesohet nga trendafilat.

   Çdonjeri i cili pranon kete mesazh eshte i bekuar. Lutja e Saint Thereses nuk mund te fshihet. 


   KUJTOHU qe te plotesohet nje deshire me pare lexo lutjen. Kjo eshte gjithshka qe mund te beni. Nuk ka asgje te bashkengjitur. Thjesht ndaheni me njerezit dhe shihni se èdo te ndodhe diten e katert. Me falni por ju duhet ta shperndani kete mesazh, por mos provoni ta nderprisni ate, ju lutem. Lutja eshte nje nga dhuratat me te mira qe mund te marrim. Lexo lutjen me poshte. Lutja e Saint Thereses Qofshi ne paqe sot. Ndoshta e gjeni Zotin pikerisht aty ku mendoni se duhet te jete. Ndoshta nuk i harroni mundesite pafund qe kane lindur bashke me besimin tuaj. Ndoshta ju i perdorni dhuratat qe ju jane dhene, dhe dashurine qe keni brenda jush. Ndoshta jeni i kenaqur te mesoni se jeni bir i Zotit. Lejojeni pranine  tij qe te behet pjese e juaja, dhe shpirtin e lire tu prezantoje.
   Kerce me te, pranoje dhe duaje..  Qofte kjo per sejcilin prej nesh.  Tani dergoje kete tek 11 njerez brenda 5 minutash. E mos harro ta kthesh mbrapsht..
   Po numeroj 1......... Ju do ta shikoni perse. Shqetesimet na rrethojne,
   Te lutem shiko pas, Kerko besimin.'

   Ky engjell ju dergohet ju..


   Ju mund t'ua dergoni kete 11 njerezve perfshi edhe mua. 


   Ne 8 minuta ju do te merrni diçka qe e keni pritur gjate.   Kini besim.
   < /div>
   a mp;a mp;l t;/ div>


  • Ami
   Message 2 of 9 , Jun 23 10:08 AM
    --- In magjistratura2005_group@yahoogroups.com, arba selmani <arba2675@...> wrote:
    >
    >
    >
    >
    >
    > ________________________________
    > From: BEZART KACKINI <bkackini@...>
    > To: magjistratura2005_group@yahoogroups.com
    > Sent: Friday, December 2, 2011 1:37 PM
    > Subject: Re: Fw: [magjistratura2005_group] kerkesa per sekuestro preventive
    >
    >
    >
    >
    > --- On Fri, 12/2/11, BEZART KACKINI <bkackini@...> wrote:
    >
    >
    > >From: BEZART KACKINI <bkackini@...>
    > >Subject: Re: Fw: [magjistratura2005_group] kerkesa per sekuestro preventive
    > >To: magjistratura2005_group@yahoogroups.com
    > >Date: Friday, December 2, 2011, 4:26 AM
    > >
    > >
    > >
    > >
    > >--- On Thu, 12/1/11, Elsion Sadiku <esadiku80@...> wrote:
    > >
    > >
    > >>From: Elsion Sadiku <esadiku80@...>
    > >>Subject: Fw: [magjistratura2005_group] kerkesa per sekuestro preventive
    > >>To:
    > "grupi 2005" <magjistratura2005_group@yahoogroups.com>
    > >>Date: Thursday, December 1, 2011, 4:47 AM
    > >>
    > >>
    > >>
    > >>
    > >>
    > >>
    > >>----- Forwarded Message -----
    > >>From: alma kola <alkokola@...>
    > >>To: magjistratura2005_group@yahoogroups.com
    > >>Sent: Thursday, December 1, 2011 12:05 PM
    > >>Subject: Re: [magjistratura2005_group] kerkesa per sekuestro preventive
    > >>
    > >>
    > >>
    > >>--- On Wed, 11/30/11, Nini Tavani <ninitavani@...> wrote:
    > >>
    > >>
    > >>>From: Nini Tavani <ninitavani@...>
    > >>>Subject: Re: [magjistratura2005_group] kerkesa per sekuestro preventive
    > >>>To: "magjistratura2005_group@yahoogroups.com" <magjistratura2005_group@yahoogroups.com>
    > >>>Cc: "Enejda Osmanaj To: Genta Avdiaj <g_avdiaj@...>" <justice_eda@...>, "Ador Koleka" <adorkoleka@...>, "adi bogdani" <adi_bogdani@...>, "ETA XOGA" <xoga_eta@...>, "Evis Xhaxho" <exhaxha7@...>, "Elvana Cicolli" <elvanacicolli@...>, "enkelejda daja" <enkelejdadaja@...>, "Zyra Kariqi" <zyrakariqi@...>, "olgita gjylameti" <olgitaester@...>, ""oltisa1982@..."" <oltisa1982@...>, "Zana Camaj" <zanacamaj@...>
    > >>>Date: Wednesday, November 30, 2011, 5:26 AM
    > >>>
    > >>>
    > >>>Da: Maksim Sota <sotamaksim@...>
    > >>>A: "magjistratura2005_group@yahoogroups.com" <magjistratura2005_group@yahoogroups.com>
    > >>>Inviato: Mercoledì 30 Novembre 2011 14:12
    > >>>Oggetto: [magjistratura2005_group] kerkesa per sekuestro preventive [1 Attachment]
    > >>>
    > >>> 
    > >>>
    > >>>
    > >>>From: elvana cicolli <elvanacicolli@...>
    > >>>To: MAGJISTRATURA <magjistratura2005_group@yahoogroups.com>
    > >>>Sent: Wednesday, November 16, 2011 11:44 AM
    > >>>Subject: [magjistratura2005_group] Fw: Surprize ! [6 Attachments]
    > >>>
    > >>> 
    > >>>----- Forwarded Message -----
    > >>>From: Enejda Osmanaj <justice_eda@...>
    > >>>To: Genta Avdiaj <g_avdiaj@...>; Ador Koleka <adorkoleka@...>; adi bogdani <adi_bogdani@...>; ETA XOGA <xoga_eta@...>; Evis Xhaxho <exhaxha7@...>; Elvana Cicolli <elvanacicolli@...>; enkelejda daja <enkelejdadaja@...>; Zyra Kariqi <zyrakariqi@...>; olgita gjylameti <olgitaester@...>; "oltisa1982@..." <oltisa1982@...>; Zana Camaj <zanacamaj@...>
    > >>>Sent: Wednesday, November 16, 2011 9:52 AM
    > >>>Subject: Fw: Surprize !
    > >>>
    > >>>----- Forwarded Message -----
    > >>>>From: Elka Dajçi <elka.dajci@...>
    > >>>>To: justice_eda@...
    > >>>>Sent: Tuesday, November 15, 2011 1:58 PM
    > >>>>Subject: Fw: Surprize !
    > >>>>
    > >>>>
    > >>>>
    > >>>>--- On Tue, 11/15/11, ardita alsula <arditaalsula@...> wrote:
    > >>>>
    > >>>>
    > >>>>>From: ardita alsula <arditaalsula@...>
    > >>>>>Subject: Fw: Surprize !
    > >>>>>To: "dashamir alsula" <dalsula@...>, "valjetakaftalli@..." <valjetakaftalli@...>, "neser@..." <neser@...>, "fatjona memcaj" <fmemcaj@...>, "dardana spahiu" <dspahiu@...>, "stela doci" <stela@...>, "mirabek@..." <mirabek@...>, "gladiola kokonozi" <lolakokonozi@...>, "aferdita pernoca" <apernoca@...>, "ledina riza" <riled31eu@...>, "Elka Dajci" <elka.dajci@...>, "elona riska" <elonaami@...>, "dhurata haveri" <dhurata.haveri@...>, "Ledina Cela" <lcela@...>, "ashkupi@..." <ashkupi@...>, "edi kripa" <ejorgaqi@...>, "alketa kosova" <alketa_kosova@...>
    > >>>>>Date: Tuesday,
    > November 15, 2011, 9:44 AM
    > >>>>>
    > >>>>>
    > >>>>> 
    > >>>>>Av. Ardita Alsula
    > >>>>>Alb Juris-Law Firm and Law Books Editors
    > >>>>>Address: Rruga Barrikada, Kulla 2, Ap 7, Tiranë, Albania
    > >>>>>e-mail: albjuris@... or arditaalsula@...
    > >>>>>www.albjuris.com info@... Office tel:00355 4 2 25 30 35 cell: 00355 67 20 86 300
    > >>>>>----- Forwarded Message -----
    > >>>>>From: gladiola kokonozi <lolakokonozi@...>
    > >>>>>To: akuila_f@...; albania <iliana.tiko@...>; alkelina gazidedaj <alkelina@...>; alketa kosova <alketa_kosova@...>; almina <almanurellari@...>; anita mestani <amestani@...>; anti borici <aborici@...>; arditaalsula@...; aurel xhako <aurelxhako@...>; averispapastefani@...; bledar koshi <bledkevin@...>; blerinalako@...; DORA DASHO <doradasho@...>; ela suli <only_for_ela@...>; elena xoxe <e.karakashi@...>; elona Baci <elonaami@...>; elvira valera <evavalera@...>; enejda musa <enejda.musa@...>; enela basha <nelabasha06@...>; ennis22@...; entela peco <epeco@...>; iliana tiko <albailiana-31@...>; kapllanivalbona@...; keit <kittygirle@...>; ketrina Çabiri <ketrina9@...>; majlindamile@...; mimoza daulle <mozadaulle@...>; mira bukaci <ermirabukaci@...>;
    > monika kurti <monika_kurti@...>; mozamjeshtri@...; neti grupja <atiko@...>; nikoleta qose <lelaqose@...>; razie saraci <saracirazie@...>; teuta fier <d.tea21@...>; tefta sino <tefta.sino@...>; valjetakaftalli@...; zana terpini 2 <zterpini@...>
    > >>>>>Sent: Tuesday, November 15, 2011 10:05 AM
    > >>>>>Subject: FW: Surprize !
    > >>>>>
    > >>>>>Gladiola (Koshi) Kokonozi Rruga "Hoxha Tasim" Pall 212/1 Ap.8 Tel : 04 2 343 894   Mob. 069 24 75 315 email: lolakokonozi@... email: lkoshi2@...
    > >>>>>Date: Mon, 14 Nov 2011 23:54:00 -0800 From: ermirabukaci@... Subject: Fw: Surprize ! To: marioswater@...; maxi-the-best@...; mozapreku@...; anila_lleshi@...; kirigabel@...; apernoca@...; tallushimeri@...; edurro@...; elvira.gjergji@...; pjeter.duka@...; reziboka@...; lolakokonozi@...; vilmaxhullima@...
    > >>>>>----- Forwarded Message -----
    > >>>>>From: merita tallushi <tallushimeri@...>
    > >>>>>To: elsa zotaj <saar9601@...>; "entelakopliku@..." <entelakopliku@...>; "ermirabukaci@..." <ermirabukaci@...>; ledia erebara <lproko@...>; enkeleda goga <ea_beqiraj@...>; elona seiti <seiti_elio@...>; elona carcani <postadielona@...>; "anapashko@..." <anapashko@...>; aspa ta <aspasi20@...>; "nisidafagu@..." <nisidafagu@...>
    > >>>>>Sent: Monday, November 14, 2011 11:31 AM
    > >>>>>Subject: Fw: Surprize !
    > >>>>>
    > >>>>>
    > >>>>>
    > >>>>> 
    > >>>>>>>>
    > >>>>>>>>>>>
    > >>>>>>>>>>>
    > >>>>>>>>>>>
    > >>>>>>>>>>>
    > >>>>>>>>>>> 
    > >>>>>>>>>>>Shiko fotografine, lexo lutjen dhe thuaj nje lutje dhe lexoje serish lutjen. 
    > >>>>>>>>>>>
    > >>>>>>>>>>>
    > >>>>>>>>>>>
    > >>>>>>>>>>>
    > >>>>>>>>>>>Kam zgjedhur 11 njerez, te cilet me kane prekur pergjate jetes time dhe deshiroj qe ta marrin kete. Te lutem ma kthe serish mbrapa mua (Do ta shikoni perse).
    > >>>>>>>>>>>
    > >>>>>>>>>>>Ne se nuk jeni i ndergjegjshem, Saint Theresa eshte e njohur si Shenjti i Menyrave te Vogla, ajo
    > pranon se  gjerat e vogla
    > duhen bere mire dhe me dashuri... Ajo perfaqesohet nga trendafilat.
    > >>>>>>>>>>>Çdonjeri i cili pranon kete mesazh eshte i bekuar. Lutja e Saint Thereses nuk mund te fshihet. 
    > >>>>>>>>>>>
    > >>>>>>>>>>>
    > >>>>>>>>>>>KUJTOHU qe te plotesohet nje deshire me pare lexo lutjen. Kjo eshte gjithshka qe mund te beni. Nuk ka asgje te bashkengjitur. Thjesht ndaheni me njerezit dhe shihni se èdo te ndodhe diten e katert. Me falni por ju duhet ta shperndani kete mesazh, por mos provoni ta nderprisni ate, ju lutem.Lutja eshte nje nga dhuratat me te mira qe mund te marrim. Lexo lutjen me poshte. Lutja e Saint TheresesQofshi ne paqe sot. Ndoshta e gjeni Zotin pikerisht aty ku mendoni se duhet te jete.Ndoshta nuk i harroni mundesite pafund qe kane lindur bashke me besimin tuaj.Ndoshta ju i perdorni dhuratat qe ju jane dhene, dhe dashurine qe keni brenda jush. Ndoshta jeni i kenaqur te mesoni se jeni bir i Zotit. Lejojeni pranine  tij qe te behet pjese e juaja, dhe shpirtin e lire tu prezantoje.
    > >>>>>>>>>>>Kerce me te, pranoje dhe duaje..  Qofte kjo per sejcilin prej nesh.  Tani dergoje kete tek 11 njerez brenda 5 minutash.E mos harro ta kthesh mbrapsht..
    > >>>>>>>>>>>Po numeroj 1.........Ju do ta shikoni perse.Shqetesimet na rrethojne,
    > >>>>>>>>>>>Te lutem shiko pas, Kerko besimin.'
    > >>>>>>>>>>>Ky engjell ju dergohet ju..
    > >>>>>>>>>>>
    > >>>>>>>>>>>Ju mund t'ua dergoni kete 11 njerezve perfshi edhe mua. 
    > >>>>>>>>>>>
    > >>>>>>>>>>>Ne 8 minuta ju do te merrni diçka qe e keni pritur gjate.
    > >>>>>>>>>>>
    > >>>>>>>>>>>
    > >>>>>>>>>>>Kini besim.
    > <
    > /div> a mp;a mp;l t;/ div>
    >
   Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.