Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: Homing Slaved Axis

Expand Messages
  • enobach
    I have 2 home switches, home slave w/ master is not checked. All OK in ports and pins. Every thing works ok until it wants to drive the x motor through the
    Message 1 of 3 , Jan 3, 2012
    • 0 Attachment
      I have 2 home switches, home slave w/ master is not checked. All OK in ports and pins. Every thing works ok until it wants to drive the x motor through the limit switch after it and the A motor did their proper job of homing which is immediately after the funcion is performed.

      --- In mach1mach2cnc@yahoogroups.com, "Ger" <CNCWoodworker@...> wrote:
      >
      > Do you have two home switches, one each for X and A? Or just one?
      >
      > How do you have "Home Slave with Master" set in General Config?
      >
      > What is your homing script?
      >
      > Gerry
      >
      > ----- Original Message -----
      > From: "enobach" <enobach@...>
      > To: <mach1mach2cnc@yahoogroups.com>
      > Sent: Sunday, January 01, 2012 8:27 AM
      > Subject: [mach1mach2cnc] Homing Slaved Axis
      >
      >
      > >I have an X and an A slaved for a gantry. When I hit the home button
      > > the axis moves to limits and then back off like they are supposed to.
      > > Immediately after backing off, the X drive will activate the motor and
      > > drive the one side back into my limit switch with no mercy. The A side
      > > sits still with only the X crashing, paying no heed to the limit switch
      > > that it just destroyed. This happens every time not a now and then.
      > > Thanks
      > > Ed fm Minnesota
      > >
      > >
      > >
      > > ------------------------------------
      > >
      > > www.machsupport.com - Web site AccessYahoo! Groups Links
      > >
      > >
      > >
      >
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.