Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Fw: Fwd: Indian tax !

Expand Messages
  • tushar modi
    ... From: rohit prajapati To: ajoy.k.singh@sbi.co.in; avinash.wate@sbi.co.in; akki_19832000@yahoo.co.in; amitjadav29@yahoo.co.in;
    Message 1 of 1 , Jan 31, 2011


      ----- Forwarded Message ----
      From: rohit prajapati <rohitbp@...>
      To: ajoy.k.singh@...; avinash.wate@...; akki_19832000@...; amitjadav29@...; arvind23swami@...; ajithmhatre@...; archpai.associates@...; amusba@...; bharatgardi@...; shailesh_kaulgud@...; mbhagath2@...; bharati@...; bansicolor@...; charmi_89@...; talktochintu@...; sunil.shah@...; deventax194@...; esaseliya@...; fatimasoni@...; fauzan_adityanawala@...; ganeshan@...; gauri@...; ganit_spardha@...; hemanshu.thakkar@...; hitesh1960@...; huzefakhokhawala@...; hellobhavi@...; hardik1081@...; hanoz69@...; investfortune@...; jal.sharmin@...; jkforge@...; ketankinariwala@...; keerthivasan.v@...; shah.kintushah@...; ksaigal@...; kadakianm@...; moditushar90@...; mustu4u@...; mauli_16389@...; mashrupravin41@...; nimeshgandhi@...; nirav342@...; punamismoon@...; piyush_lim@...; pooja@...; pratik@...; pankaj_shah05@...; encore012@...; ravi4032@...; rupesh@...; rashmikantshah@...; ragesh_electronics@...; raj121069@...; ruzbelalla@...; sanjay.dhamankar@...; samir.pattani@...; shilpagosalia@...; saifu.cal@...; scherz76@...; smruti@...; salimsmemon@...; sachinbs@...; s_nulwala@...; sherugoru@...; tkkotecha@...; udayneena@...; utpalbhatia@...; vedvikram@...; veddharmesh@...; vinod@...; write2dipen@...; satishwagle@...; zohroh@...; varsha_arolkar@...; jhaverikamlesh@...; neemitj@...; milindwarise@...; janisanjay@...; Jitendrakumar.Trivedi@...; jinengandhi9@...
      Sent: Sun, 30 January, 2011 5:07:15 PM
      Subject: Fwd: Indian tax !



      ---------- Forwarded message ----------
      From: dipan raval <dipanr@...>
      Date: Sat, Jan 29, 2011 at 2:46 PM
      Subject: Fwd: Indian tax !
      To:


       

      1)    Taxes In India 

      2)    Petrol price in India

       

      1)      Qus.: What are you doing?

      Ans.: Business.

      Tax : PAY PROFESSIONAL TAX

       

      2)      Qus.: What are you doing in Business?

      Ans.: Selling the Goods.

      Tax : PAY SALES TAX

       

      3)      Qus.: From where are you getting Goods?

      Ans.: From other State/Abroad

      Tax : PAY CENTRAL SALES TAX, CUSTOM DUTY & OCTROI

       

      4)      Qus.: What are you getting in Selling Goods?

      Ans.: Profit.

      Tax : PAY INCOME TAX

       

      5)      Qus.: How do you distribute profit ?

      Ans : By way of dividend

      Tax : PAY DIVIDEND DISTRIBUTION TAX

       

      6)      Qus.: Where you Manufacturing the Goods?

      Ans.: Factory.

      Tax : PAY EXCISE DUTY

       

      8)      Qus.: Do you have Staff?

      Ans.: Yes

      Tax:  PAY STAFF PROFESSIONAL TAX

       

      9)      Qus.: Doing business in Millions?

      Ans.: Yes

      Tax : PAY TURNOVER TAX?

      Ans : No

      Tax : Then pay Minimum Alternate Tax

       

      10)    Qus.: Are you taking out over 25,000 Cash from Bank?

      Ans.: Yes, for Salary.

      Tax : PAY CASH HANDLING TAX

       

      11)    Qus.: Where are you taking your client for Lunch & Dinner?

      Ans.: Hotel

      Tax : PAY FOOD & ENTERTAINMENT TAX

       

      12)    Qus.: Are you going Out of Station for Business?

      Ans.: Yes

      Tax : PAY FRINGE BENEFIT TAX

       

      13)    Qus.: Have you taken or given any Service/s?

      Ans.: Yes

      Tax : PAY SERVICE TAX

       

      14)    Qus.: How come you got such a Big Amount?

      Ans.: Gift on birthday.

      Tax : PAY GIFT TAX

       

      15)    Qus.: Do you have any Wealth?

      Ans.: Yes

      Tax : PAY WEALTH TAX

       

       

      16)    Qus.: To reduce Tension, for entertainment, where are you going?

      Ans.: Cinema or Resort.

      Tax : PAY ENTERTAINMENT TAX

       

      17)    Qus.: Have you purchased House?

      Ans.: Yes

      Tax : PAY STAMP DUTY & REGISTRATION FEE

       

      18)    Qus.: How you Travel?

      Ans.: Bus

      Tax : PAY SURCHARGE

       

      19)    Qus.: Any Additional Tax?

      Ans.: Yes

      Tax : PAY EDUCATIONAL, ADDITIONAL EDUCATIONAL &

      SURCHARGE ON ALL THE CENTRAL GOVT.'s TAX !!!

       

      20)    Qus.: Delayed any time Paying Any Tax?

      Ans.: Yes

      Tax : PAY INTEREST & PENALTY

       

      21)    INDIAN :   Can I die now??

      Ans         : No, wait we are about to launch the FUNERAL TAX

      --------------------------------------------------------------------------------------------------

      2) Petrol Price in INDIA

      Pakistan             Rs. 26

      Bangladesh        Rs. 22

      Cuba                  Rs. 19

      Nepal                  Rs. 34

      Burma                Rs. 30

      Afghanistan       Rs. 36

      INDIA                Rs. 63.40

       

      BASIC COST  PER 1 LITRE 16.50

      Centre tax 11.80%

       

      Excise duty 9.75%

      Vat cess 4%

       

      State tax 8 %

       

      Total Rs. 50.05

       

      Now extra 13.35 Rs, PER 1 LITRE

       

      What a Great job from Govt. of India …

      Pass this messages to ALL INDIANS…………………


      ****




      --


      Enjoy every moment of LIFE as if it is your LAST MOMENT.

      R. B. PRAJAPATI
                
      Advocate.






    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.