Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

RE: [linuxham] Orion with Fldigi-DX Lab Gateway has mind of its own

Expand Messages
  • Rick Ellison
    Wes.. I m working on a correction for this now it was reported to me the other day....It will be fixed in the next release I make. 73 Rick N2AMG From:
    Message 1 of 2 , Dec 30, 2009
    • 0 Attachment

      Wes..

       I’m working on a correction for this now it was reported to me the other day....It will be fixed in the next release I make…

       

      73 Rick N2AMG

       

      From: linuxham@yahoogroups.com [mailto:linuxham@yahoogroups.com] On Behalf Of Wes Cosand
      Sent: Wednesday, December 30, 2009 10:52 PM
      To: linuxham@yahoogroups.com
      Subject: [linuxham] Orion with Fldigi-DX Lab Gateway has mind of its own

       



      Today I was in digital QSO with ham who said I just had to try Fldigi.  So got it running just fine on Win XP with the DXLabs Gateway.  But tonight it is misbehaving.  I will be slowly tuning the Orion up through the 80 meter digital band and the rig will suddenly drop in frequency by a khz or so and then continue tuning up.  I had been trying the RSID function but it appears to be off when this is happening. 

      I am using Commander for rig control; DTR on Com1 for Hardware PTT, and on the XML-RPC tab I have a check in Use XML-RPC Program.  Is this correct?

      Everything is normal with The Gateway and fldigi not running.

      I am certain I am doing something very stupid but I can't figure out what that might be.

      Wes, WZ7I




    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.