Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

RE: [linux-dell-laptops] SuSE 7.0 on 8100

Expand Messages
  • Jimmy Selgen Nielsen
    I m running suse-7.2 on my i8.1k here... although sax2 isn t able to properly setup X. Other than that I cant really think of any problems with the install.
    Message 1 of 2 , Jan 15, 2002
    • 0 Attachment

      I’m running suse-7.2 on my i8.1k here... although sax2 isn’t able to properly setup X.

      Other than that I cant really think of any problems with the install.

       

      Jimmy

       

      -----Original Message-----
      From: ainsofa [mailto:ainsof220@...]
      Sent: 14. januar 2002 21:39
      To: linux-dell-laptops@yahoogroups.com
      Subject: [linux-dell-laptops] SuSE 7.0 on 8100

       

      Hey Guys and Gals,

      Here's the scoop...

      8100
      1GHz
      256M RAM
      Xircom 10/100/56k
      16M nvidia GeForce2
      40GB hda

      wintendo Xtra Pretty on hda3 (/boot=hda1,/=hda2)


      Trying to install from SuSE 7.0 CD1.  Runs up to "Starting to Detect
      Hardware...",  speeds through pnpdump, and then stops dead cold.

      Can't find the memory to load RAMdisk perhaps?

      A buddy suggested I pass "linux mem=256M" at boot prompt... no dice

      Any suggestions or do I have to upgrade to 7.3?

      James




      --------------------------------------------------------------
      Please post your X config files in the group links or database
      FAQ: http://www.whacked.net/ldl-faq


      Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo! Terms of Service.
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.