Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

RE: [linux-dell-laptops] I-8100 Gforce2go(32mb) 256mb 866mhz Red Hat 8.0

Expand Messages
  • Shawn Chronister
    Download the src rpm and rebuild it as it says in the read me and it will work I had the same problem. ... From: bjw1253 [mailto:bjw1253@yahoo.com] Sent:
    Message 1 of 3 , Dec 1, 2002
    • 0 Attachment

      Download the src rpm and rebuild it as it says in the read me and it will work I had the same problem.

       

      -----Original Message-----
      From: bjw1253 [mailto:bjw1253@...]
      Sent: Saturday, November 30, 2002 11:20 PM
      To: linux-dell-laptops@yahoogroups.com
      Subject: [linux-dell-laptops] I-8100 Gforce2go(32mb) 256mb 866mhz Red Hat 8.0

       

      Ok, I've installed Red Hat 8.0 I have everything set except for the
      nvidia drivers. I went to there site and downloaded the updates ran
      them. and i have to say... messed up... it seems that no matter what
      you try it won't work! I'm stuck with a vesa generic driver. Plus,
      why didn't Red Hat 8.0 fix the damn driver install stuff already?
      It's been a whole stinking year. I guess I will wait for the 8.0 red
      hat drivers from nvidia unless someone figured it out already.



      --------------------------------------------------------------
      Please post your X config files in the group links or database
      To unsubscribe, email: linux-dell-laptops-unsubscribe@yahoogroups.com
      FAQ: http://www.whacked.net/ldl/faq


      Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo! Terms of Service.
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.