Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

28241Re: wireless problems, dell truemobile 1150

Expand Messages
  • uteck
    May 5, 2006
      Do have the wireless-tools, libiw28, or pcmcia-cs package installed?


      On 5/5/06, afrocentric18 <afrocentric18@...> wrote:
      > I have a problem:
      >
      > I operate Mepis (Debian) and I am trying to get my Dell truemobile
      > 1150 wireless card to operate. The computer simply will not detect the
      > card. the status and activity indicators at the side of the card
      > remain unlighted, as if the card itself is unactivated.Kwifi cannot
      > detect the card. However, as i start up the computer and insert the
      > card, the boot-up messages indicate that a PCMCIA card was inserted,
      > so apparently, the computer is reading something. I have a 2650 inspiron.
      >
      > Also, sometimes when I repeatedly insert the wireless card, the
      > activity light comes on with a steady light, but the computer still
      > cannot detect it.
      >
      > I have ndiswrapper installed, and i tried some drivers from dell, but
      > again, no dice.
      >
      > I tried the lscpi command, and it reads this:
      >
      > 0000:00:00.0 Host bridge: Intel Corporation 82845 845 (Brookdale)
      > Chipset Host Bridge (rev 05)
      > 0000:00:01.0 PCI bridge: Intel Corporation 82845 845 (Brookdale)
      > Chipset AGP Bridge (rev 05)
      > 0000:00:1d.0 USB Controller: Intel Corporation 82801CA/CAM USB (Hub
      > #1) (rev 02)
      > 0000:00:1d.1 USB Controller: Intel Corporation 82801CA/CAM USB (Hub
      > #2) (rev 02)
      > 0000:00:1e.0 PCI bridge: Intel Corporation 82801 Mobile PCI Bridge
      > (rev 42)
      > 0000:00:1f.0 ISA bridge: Intel Corporation 82801CAM ISA Bridge (LPC)
      > (rev 02)
      > 0000:00:1f.1 IDE interface: Intel Corporation 82801CAM IDE U100 (rev 02)
      > 0000:00:1f.3 SMBus: Intel Corporation 82801CA/CAM SMBus Controller
      > (rev 02)
      > 0000:00:1f.5 Multimedia audio controller: Intel Corporation
      > 82801CA/CAM AC'97 Audio Controller (rev 02)
      > 0000:00:1f.6 Modem: Intel Corporation 82801CA/CAM AC'97 Modem
      > Controller (rev 02)
      > 0000:01:00.0 VGA compatible controller: nVidia Corporation NV11
      > [GeForce2 Go] (rev b2)
      > 0000:02:01.0 Ethernet controller: 3Com Corporation 3c905C-TX/TX-M
      > [Tornado] (rev 78)
      > 0000:02:04.0 CardBus bridge: O2 Micro, Inc. OZ601/6912/711E0
      > CardBus/SmartCardBus Controller
      >
      > My kernel version is 2.6.15-1-586tsc. I run an inspiron 2650 p4 1.7 ghz.
      >
      > Can anyone give me any suggestions?
      > Is something wrong with the card? Should I buy a new one?
      > Did i miss something?
      >
      > Thank you.
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      > --------------------------------------------------------------
      > Please post your X config files in the group links or database
      > To unsubscribe, email: linux-dell-laptops-unsubscribe@yahoogroups.com
      > FAQ: http://www.whacked.net/ldl/faq
      > Yahoo! Groups Links
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      >


      --
      no .sig found
      Please restart your browser.
    • Show all 7 messages in this topic