Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

26358Getting twinview and TV to work on Dell M60 Laptop

Expand Messages
  • Simon Sedgwick
    Apr 1, 2005
    • 0 Attachment
      Hi one and all,

      Slowly slowly I'm getting everything to work on my Dell M60 under linux.
      Wireless works a treat as does my Wacom Graphire3 tablet. One thing I've
      not worked out how to do is to get my CRT/LCD key to work and my TV-out
      to work. Is there an FAQ somewhere on the web with how to do this or
      point me in the right direction? I'm using Fedora Core3 with the
      Linuxant patched kernel and the latest Nvidia drivers, hardware wise the
      laptop has an FX1000Go in it. Here's my xorg.conf file if it's of any
      help:

      ========================================================================
      # Xorg configuration created by system-config-display

      Section "ServerLayout"
      Identifier "single head configuration"
      Screen 0 "Screen0" 0 0
      InputDevice "Mouse0" "CorePointer"
      InputDevice "Keyboard0" "CoreKeyboard"
      InputDevice "cursor" "SendCoreEvents"
      InputDevice "stylus" "SendCoreEvents"
      InputDevice "eraser" "SendCoreEvents"
      EndSection

      Section "Files"

      # RgbPath is the location of the RGB database. Note, this is the name
      of the
      # file minus the extension (like ".txt" or ".db"). There is normally
      # no need to change the default.
      # Multiple FontPath entries are allowed (they are concatenated together)
      # By default, Red Hat 6.0 and later now use a font server independent of
      # the X server to render fonts.
      RgbPath "/usr/X11R6/lib/X11/rgb"
      FontPath "unix/:7100"
      EndSection

      Section "Module"
      Load "dbe"
      Load "extmod"
      Load "fbdevhw"
      Load "glx"
      Load "record"
      Load "freetype"
      Load "type1"
      Load "wacom"
      EndSection

      Section "InputDevice"
      Identifier "Keyboard0"
      Driver "kbd"
      Option "XkbModel" "pc105"
      Option "XkbLayout" "gb"
      EndSection

      Section "InputDevice"
      Identifier "Mouse0"
      Driver "mouse"
      Option "Protocol" "IMPS/2"
      Option "Device" "/dev/input/mice"
      Option "ZAxisMapping" "4 5"
      Option "Emulate3Buttons" "no"
      EndSection

      Section "InputDevice"
      Identifier "cursor"
      Driver "wacom"
      Option "Device" "/dev/input/event0"
      Option "Type" "cursor"
      Option "USB" "on"
      Option "Mode" "absolute"
      EndSection

      Section "InputDevice"
      Identifier "stylus"
      Driver "wacom"
      Option "Device" "/dev/input/event0"
      Option "Type" "stylus"
      Option "USB" "on"
      Option "Mode" "absolute"
      EndSection

      Section "InputDevice"
      Identifier "eraser"
      Driver "wacom"
      Option "Device" "/dev/input/event0"
      Option "Type" "eraser"
      Option "USB" "on"
      Option "Mode" "absolute"
      EndSection

      Section "Monitor"
      Identifier "WUXGA"
      ModelName "Dell WUXGA"
      HorizSync 28.0 - 110.0
      VertRefresh 43.0 - 90.0
      ModeLine "1920x1200" 162.0 1920 1984 2176 2480 1200 1201 1204 1250
      +hsync +vsync
      ModeLine "1680x1050" 147.1 1680 1784 1968 2256 1050 1051 1054 1087
      Option "DPMS"
      EndSection

      Section "Device"
      Identifier "NVIDIA_QuadroFXGo_1000"
      Driver "nvidia"
      VendorName "NVIDIA"
      BoardName "NVIDIA QuadroFXG0 1000"
      EndSection

      Section "Screen"
      Option "NoLogo" "true"
      Option "FlatPanelProperties" "aspect-scaled"
      Option "RenderAccel" "1"
      Option "NvEmulate" "30"
      Identifier "Screen0"
      Device "NVIDIA_QuadroFXGo_1000"
      Monitor "WUXGA"
      DefaultDepth 24
      SubSection "Display"
      Viewport 0 0
      Depth 24
      Modes "1920x1200" "1600x1200"
      EndSubSection

      EndSection
      ========================================================================

      Thanks

      Simon
    • Show all 3 messages in this topic