Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Agjensia e sherbimit per shqiptaret ne Itali

Expand Messages
 • Vitore Stefa-Leka
  Agjensia e sherbimit per shqiptaret ne Itali ALBA DI DEACINI MIRELA Ju afron informacione per berjen e dokumentave prane konsullatave ne Rome dhe ne milano ,
  Message 1 of 1 , Aug 22, 2006
    Agjensia e sherbimit per shqiptaret ne Itali
   ALBA DI DEACINI MIRELA Ju afron informacione per berjen e dokumentave prane konsullatave  ne Rome dhe ne milano , perkthime te lgalizuara certifikatash lindjeje , martesore, familjare , diplomsh , prokurash , rregjistrim te femijeve ne zyrat e gjendjes civile ne shqiperi , nulla osta per martese , legalizime  dokumentash ne konsullatat  Italiane ne Shqiperi, Tirane, Vlore e Shkoder
   Dergoni dokumentat me poste dhe brenda pak diteve ju arrijne ne adresen tuaj .Kjo agjensi afron informacione per tarifat  dhe prenontime biletash  me linjat ajrore Albanian Arlines nga Roma , Milano Bolonja e Torino dhe club-Air nga Firenze dhe Verona
    Adresa:
   ROME: Via Pomezia 13,00183- tel-fax: 0670450741 cel 3472703206 ose 3336036690
   MILANO: Via L.Varanini 20, 20127 Tel-fax  0228040748 cel :3400935501


    
   Copyright © 2006 vitore2000@... All Rights Reserved
               

   Chiacchiera con i tuoi amici in tempo reale!
   http://it.yahoo.com/mail_it/foot/*http://it.messenger.yahoo.com

  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.