Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

RE: [Lancair] Capacitance senders

Expand Messages
  • Phil Sciuk
    Glenn You were on to something. Needed to amplify the output slightly. Installed a few resistors and transistors and all is well now. Cheers......Phil ...
    Message 1 of 10 , May 1, 2011
    • 0 Attachment
      Glenn
      You were on to something. Needed to amplify the output slightly. Installed
      a few resistors and transistors and all is well now.

      Cheers......Phil

      -----Original Message-----
      From: lancair@yahoogroups.com [mailto:lancair@yahoogroups.com] On Behalf Of
      Glenn Long
      Sent: April-22-11 9:36 AM
      To: lancair@yahoogroups.com
      Subject: Re: [Lancair] Capacitance senders

      Phil,

      Have you measured the voltage signal coming out of the sender on each side?
      When you calibrate are the voltages normal or way off the board?

      Glenn


      On Fri, Apr 22, 2011 at 08:51, Phil Sciuk <purpleeagle@...> wrote:

      >
      >
      >
      >
      > I am experiencing a problem with my VM1000C and calibrating my fuel tanks.
      >
      > I believe the VMS capacitance senders are faulty.
      >
      > Looking for assistance on how to repair the senders or if anyone has some
      > for sale.
      >
      > JPI will not repair the senders (they previously provided this service)
      >
      > Thanks.....Phil
      >
      > [Non-text portions of this message have been removed]
      >
      >
      >


      [Non-text portions of this message have been removed]



      ------------------------------------

      Yahoo! Groups Links
    • Glenn Long
      Great Phil, Success is good. I too had to convert my output before the Dynon could understand the signal. ... [Non-text portions of this message have been
      Message 2 of 10 , May 1, 2011
      • 0 Attachment
        Great Phil,

        Success is good. I too had to convert my output before the Dynon could
        understand the signal.

        On Sun, May 1, 2011 at 10:08, Phil Sciuk <purpleeagle@...> wrote:

        >
        >
        > Glenn
        > You were on to something. Needed to amplify the output slightly. Installed
        > a few resistors and transistors and all is well now.
        >
        >
        > Cheers......Phil
        >
        > -----Original Message-----
        > From: lancair@yahoogroups.com [mailto:lancair@yahoogroups.com] On Behalf
        > Of
        > Glenn Long
        > Sent: April-22-11 9:36 AM
        > To: lancair@yahoogroups.com
        > Subject: Re: [Lancair] Capacitance senders
        >
        > Phil,
        >
        > Have you measured the voltage signal coming out of the sender on each side?
        > When you calibrate are the voltages normal or way off the board?
        >
        > Glenn
        >
        > On Fri, Apr 22, 2011 at 08:51, Phil Sciuk <purpleeagle@...> wrote:
        >
        > >
        > >
        > >
        > >
        > > I am experiencing a problem with my VM1000C and calibrating my fuel
        > tanks.
        > >
        > > I believe the VMS capacitance senders are faulty.
        > >
        > > Looking for assistance on how to repair the senders or if anyone has some
        > > for sale.
        > >
        > > JPI will not repair the senders (they previously provided this service)
        > >
        > > Thanks.....Phil
        > >
        > > [Non-text portions of this message have been removed]
        > >
        > >
        > >
        >
        > [Non-text portions of this message have been removed]
        >
        > ------------------------------------
        >
        > Yahoo! Groups Links
        >
        >
        >


        [Non-text portions of this message have been removed]
      Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.